Şimdi Ara

Kedilerde Görülen En Yaygın Hastalıklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Özellikle hayatını, evini bir kediyle paylaşanlar beni daha iyi anlayacaklardır; onun ayağına minik bir kıymık batsa, sizin canınız daha çok yanar. Yaklaşık 2 sene önce kedilerimden biri bağırsak sorunu yüzünden ameliyat olmuştu, her gün sabah 5:00 de veterinerin kapısının önünde beklerdim, o bana yalvarırcasına “beni buradan çıkar” diye miyavladıkça canımdan can gittiğini anlamıştım.Çünkü aynı evi paylaştığınız kediniz ya da evcil hayvanınız bir müddet sonra evladınız, kardeşiniz, her şeyi paylaşacağınız dostunuz olur. Bazen konuşacak birilerini bulamadığımızda oturur güzelce onlarla sohbet edersiniz. Bu yüzden evlatlarımızın her zaman sağlıklı ve mutlu olmasını isteriz. Tabii bu duyguları yaşamanız için elbette evinizde bir evcil hayvan bakmanız şart değil. Sokakta baktığımız kedi dostlarımız için de aynı şey geçerlidir. O yüzden mutlaka evlatlarımızın sağlıkla ilgili bilgiye sahip olmamız şart. Çünkü onlar bizler gibi çoğu şeyi anlatamıyor ve hissettiremiyorlar. Bu yüzden bugün sizlere daha bilinçli olmak adına en yaygın görülen kedi hastalıklarını sizlere aktaracağım.

    Yazının Devamı ve Kar Amacı Gütmeyen Sitemizi Desteklemek İçin TIKLAYINZ..







  • Kedilerde mantar hastalığı hakkında blog yazımı okumak için sizde buyrun :https://zootarim.com/kedilerde-mantar-hastaligi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler. çok faydalı bir yazı olmuş elinize sağlık.

    İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KONU BAŞLIKLARI :
    Tek başına yapılabilecek aktiviteler
    Umami nedir
    Kamp sandalyesi migros
    Kan vermenin faydaları




  • Kedilerin başına gelen çoğu hastalığın nedeni onlarla bilinçsiz olarak verdiğiniz kedi mamasından kaynaklanıyor. Sağlık bakanlığı onaysız ve bağımlılık oluşturan mamalardan her zaman kaçının. Veteriner tavsiyesine uyup eczaneden kedinize zarar vermeyecek mamaları kullanmayı tercih edin. Aksi takdirde kedinizde organ yetmezliği dahi oluşabilir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.