Şimdi Ara

Kedi sahipelnmek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, söyle bir söz vardır hani satın alma sahiplen diye. Tamam da kardeşim bugün gittik bir arkadaşımla barınağa adam kadın vermedi. Neymiş öğrencilere vermiyorlarmış, ulan evde 2 öküz koca gün canımız sıkılıyor bari bir hayvanı kurtaralım hem de ilgilenecek, uğraşacak bir şey çıksın bize. Hani alıpta 2 gün sonra dışarı atmak diye bir şey söz konusu olamaz zaten hayvanları seven insanlarız. Sırf bunlara inat yarin gidip parasıyla alacağız. Çok garip bir ülke olduk ya, hem yok satın almayın sahiplenin diye diye millete konuşurlar sonrada öğrencilere vermiyoruz.



  • Hocam azcık bekleyin, biraz araştırın, bulursunuz illa ki.
  • Maalesef bu konuda haklı değilsiniz.Bu şekilde sahiplenmeyi geçtim para vererek pet shoplardan hayvan alıp barınağa bırakan o kadar çok öğrenci var ki barınak gönüllüleri ve çalışanlarıda böyle bir sonuca gitmek durumunda kaldılar.

    Siz gerçekten hayvan sahiplenmek istiyorsanız size kefil olabilecek birisiyle gider onun üzerine alırsanız sorun olacağını sanmıyorum.

    Yada sosyal medya siteleri üzerinden kendi evinde doğum yapmış, sokaktaki yavruları sahiplendirmeye çalışan ilanları takip ederseniz yine çok fazla yavruya ulaşabilirsiniz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Bu düşünce ile hiç sahiplenmeyin daha iyi. Öğrencinin aklı bir karış havada, anlık hevesler bunlar. Öğrencilik bitince o hayvanın ne olacağı belli değil. Böyle agresif tavırlarla hayvan sevgisi pek örtüşmüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırdır hocam alıp atacağımı nereden biliyorsun? ne anlık hevesi bizim kaç tane hayvanımız var ve hepside evimizde duruyor. Bizimkiler bırakmak istemediği için üniye getiremedim. Allaha şükür durumumuz iyi bakamayıp atma gibi bir durum olamaz, okul bitince de evime götürürüm diğer hayvanlarımın yanına siz benim anlattığımı şeyi çok yanlış anlamışsınız.
  • Sokaklar kedi dolu, barınak vermiyorsa sokaktan alın!
  • olaya kişisel bakmayın birçok öğrenci okurken evine hayvan alıyor ama okul bitince ailesi izin vermediği için barınağa veya başkasına vermek zorunda kalıyor. gittiğiniz yerde böyle düşünmüştür. internette birçok ilan mevcut .bunlara bakarsanız gerçekten ihtiyaç durumunda olan kedileri görürsünüz. hem istediğiniz gibi zor durumda bir hayvanı kurtarırsınız hemde evinize renk katar.
  • Picuvvvvv P kullanıcısına yanıt
    Buraya yazdığınız üslupta sorduysanız vermemeleri normal. Ben alıp atarsın demedim ki bu ne agresiflik. Kedi sahiplenmenin bir sürü yolu var araştırır bulursun, barınaktan alma zorunluluğun mu var. Öğrenci gururu yapmayın bu kadar.
  • vermemeleri iyi olmuş.tepkiye bak..
  • ırkçı insanlardan nefret ederim, ama kedilerde malesef ırkçılık yapıyorum :)

    kendi evime çıkmış olmanın özgürlüğüyle artık içimdeki kedi sevgisini doyurmak istiyorum. sanmıyorum ama yine de sorayım, safkan veya 1/2 melez norveç veya sibirya kedisi sahiplendiren insan bulabilir miyim? internet üzerinde böyle ilanların verildiği bir site var mı? hayvanların alınan satılan bişey olmasına da karşıyım o sebeple petshoplara para kazandırmak istemiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: forumnik

    Bu düşünce ile hiç sahiplenmeyin daha iyi. Öğrencinin aklı bir karış havada, anlık hevesler bunlar. Öğrencilik bitince o hayvanın ne olacağı belli değil. Böyle agresif tavırlarla hayvan sevgisi pek örtüşmüyor.

    çok biliyorsunuz. genellemeleri ne kadar bayılıyor bu toplum ya. öğrencinin aklı bir karış havadaymış, yeni nesil gençlik gayet bilinçli ve çevresine duyarlı benim gözlemlemem. bakın ben üniversite 1'de kedi sahiplendim, şu an hala beraberiz, ayrıca bahçede beslediğim kediler de var. kedimle beraber 4. yılımız olacak yazın. bu tür basmakalıp bilgilerle insanları rencide etmeyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.