Şimdi Ara

Kebab Nether'da Oynamak İstemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, ben şimdi bu kebab nether da daha fazla oynamak istemiyorum. Uzun süredir başka bi oyun oynuyordum sürekli ingilizlerle oynadım voice da çok takıldım güzel pratik yaptım 5-6 ayda cok güzel geliştirdim konuşmamı. Şimdi daha fazla egolu kebablara katlanmak istemiyorum bana şöyle ingilizlerin bol olduğu, sosyal friendly popüler bir server önerirseniz çok sevinirim. Faction farketmez yeter ki sosyal bi server olsun bana.

    Teşekkür ediyorum



  • Burning Legion, United kingdom lokasyonlu kalabalık bir sunucudur. Ancak polonyalılarda epey fazla burada.
  • silvermoon a geleblirsin hocam, pazarı da canlıdır
  • Magtheridon
  • Hocam yok burning legion ,yok Magtheridon, yok outland falan bakmıyacaksın. düzgün community istiyorsan direk silvermoon a gideceksin. ondan sonrası ister türkler ile oyna istersen yabancılar ile. Hİç farketmez . PRogress falan yapmıyacaksan Silvermoon şu oyundaki en güzel ve kalabalık server.
  • argent dawn, bebeğim

    not: herkes oynadığı yeri söylemiş, sosyal olduğu icin dedim ben.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 13 Ekim 2017; 20:44:34 >
  • argent dawn da heroic progress yapan, yaş ortalaması yüksek, raid haricinde üyelerin uydurduğu ve guildce kabul edilen eventleri olan güzel bir yabancı guild var. çoğunluk uk den. düşünürsen pm at.
  • Sa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twisting Nether
  • Kebab netherı görünce tekrardan aklıma geldi

    valla kebab netherın daha dogrusu horde un gözünü seveyim. Tamam Alliance güzel hoş, dwarf hastasıyım mesela ama PVE için çekilir çile değil yav. ben genelde gece 22:00 dan sonra oyuna giren bir insanım. işte birikmiş questleri yap. argus yap vs.. derken gece 24:00 oluveriyor ve alliance ta etrafta pek az adam kalıyor. server bide silvermoon ! en kalabalık server. gerçi silvermoon da world olayı pek sıkıntı değil ama mesela M+10 kovalıycan . alliance ta gecenin 3 ünde falan adam bulamıyorken. lan horde ta sabahın 5 inde bile M+10 falan yapıcak tonla adam buluyorsun. sanırım Alliance ın yaş ortalaması baya düşük oldugu için gece 24:00 dan sonra adam pek kalmıyor.

    Hani şu durumda Alliance pve için çıtır çerez izlemelik diziler gibi. horde Mübarek HBO dizisi gibi
  • kvo35 kullanıcısına yanıt
    dediginizde haklı olabilirsiniz hocam. benim zamanında oynadıgım kişiler hep +25 civarıydı minimum. yerlisi de yabancısı da böyleydi en azından. sabah 8 de iş başı yapan insanlarız öyle düşünün
  • Allyda durum hep bu şekilde olmuştur. Yaş ortalamasının düşüklüğü pve ‘de sıkıntı yaratmış ve ally’ın pvp’ye yönelmesini , bundan dolayıda pvp’de daha üstün olmasını sağlamıştır. Zamanla her ally oyuncu mecburen pvp’ye yönelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen İngilizlerle oynamak istersin ama mezarına kebab nethercılar gelir
  • Goren de twisting netherin hepsi turk sanacak. Turk orani maksimum %20. Ararsan fazlasiyla ingilizce konusan guild var. 9/9 heroic ve ustu 220 guild icinde 37 turk guildi var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twisting eskisi kadar dolu değil, çok türk de kalmamış oyunda ben 6-7 ay uzaktım oyundan eskisi gibi sandım. Ama Dreanor da oynuyorum şuan gayet memnunum eğer düşünen varsa. Gearlanma aşamasında argus baya zordu general chatten bi yardım isteği atıyordum en az 3 pm geliyordu. Girdiğim bi guild baya sevecen, inanılmaz yardım sever insanlar falan güzel yani şuanlık mutluyum :P 922 oldum )) tek sorun şuan neredeyse çoğu guild progressi durdurmuş yeni raid geliyor diye. Puglarla giriyorum normaldi heroicdi :< Guildle bi kere girdim zevkli muhabbet dönüyodu discordda :>

    Benim için kebab nether dreanor pakedinde bitti. Ortamı süper bi guild bulmuştum, guild lideri içine etmişti guildin sonlara doğru. Şuana kadar gördüğüm en güzel ortama sahipti oyundan bu kadar zevk almamıştım daha önce. Tüm ortamı yok etti eleman egosu yüzünden.. Sonra daha kimseye alışamadım orda zaten >.<
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.