Şimdi Ara

Papel uygulaması üye ol, 300₺ kazan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hesabı açıp , kimlik doğrulayana ANINDA 300₺ yükleniyor,bunu da istediğiniz kendi hesabınıza anında çekiyorsunuz. Kampanya düne özeldi ancak bugün de devam ediyor.(5000 kişi ile sınırlıdır)

appstore ya da playstore yoluyla uygulamayı indirin kimlik ve adres onayı sonrası paranız cepte. Referansa gerek yoktur.

2. PARİBU

Referansim ile üye olana bana gelen 100₺ referans ödülünün yarısını yolluyorum. Üye olup üyelik saatini yazarak mesaj atın hemen ibana yollayayım.

Paribu Türkiye’nin en güvenilir kripto para platformlarından biridir. Sabancı ailesinin kuruluşudur.

https://www.paribu.com/auth/sign-up?referral=03540361 linkinden PARİBU sitesine üye olup kimlik doğrulaması yaptığınızda kriptoda çevirebileceğiniz ya da etkinlik sonrası 500₺ çekebileceğiniz ödül almaktasınız. Davet ettiğiniz her bir kişi için de anında referans ödülü olarak 100₺ alıyorsunuz. Referans kodu:03540361

Kendi sitesinden direk üyeliğe ödül verilmiyor yukardaki linki kullanmalısınız. Web sitesi paribu.com (refsiz ödül vermez) Kampanya, 100.000 kişi ile sınırlıdır

3. NKOLAY

Davet kodu ile görüntülü görüşme ile hesap açtıran her bir kişi için ertesi gün 200₺ hesaba yansıyor. Kodum ile hesap açana ertesi gün ödülün yarısı olan 100₺ yolluyorum. 8 kişi ile sınırlıdır. Kurye gönderimi seçeneğine basarsanız ödülden faydalanamazsınız. Önceden Aktifbank üyesi olan faydalanamaz. Ödül için davet edilen kişi 24 yaşından küçük 55 yaşından büyük olamaz.

Davet kodu: XTSL99UX

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 313248 -- 13 Eylül 2024; 18:21:9 >

• Papel uygulaması üye ol, 300₺ kazan 

• GÜNCEL PAPEL davet kodu işte burada 👉 utceXkuG Papel uygulaması üye ol, 300₺ kazan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canercik34 -- 13 Aralık 2024; 21:18:15 >
  • Papel refeans kodu arıyorsan işte burada 👉 uJj4xOs5
    Güncel Papel davet kodu işte burada 👉 uJj4xOs5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canercik34 -- 18 Aralık 2024; 22:17:0 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.