Şimdi Ara

Kazım Kazım'ın - Performansı Tartışılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Galatasaray'ın Karabükspor'u farklı geçtiği maçta bütün olumlu havaya rağmen Kazım'ın performansı tartışılıyor..


    Galatasaray'ın Karabükspor'u 5-1 ile geçtiği maçta, sarıya boyattığı saçlarıyla sahne alan Kazım Kazım'ın sergilediği futbol hayal kırıklığı yarattı.

    Maça ilk 11 başlayan 25 yaşındaki oyuncu, oyunda kaldığı süre boyunca beklentileri karşılayamazken, 61'de yerini Engin Baytar'a bıraktı. Oyundan çıktıktan sonra doğrudan soyunma odasına giden oyuncunun moralinin oldukça bozuk olduğu gözlendi.

    Zaman zaman ıslıklara maruz kalan Kazım, ayağına gelen topları olumlu kullanmakta güçlük yaşarken, kazanılan penaltı vuruşu sonrası yaptıklarıyla da tepki topladı. 48. dakikada Elmander'in takıma kazandırdığı penaltı vuruşunu kullanmak isteyen A Milli oyuncu, yakın arkadaşı Felipe Melo'nun kendisine izin vermemesiyle moral bozukluğu yaşadı.

    Top rakipteyken sahada kaybolan Kazım, konsantrasyonunu yitirmiş, gayri-ciddi görüntüsüyle Fatih Terim'in istediği futbolcu profilinden farklıydı. Bu performansının ardından Fatih Terim tarafından uyarılan Kazım'ın yakın zamanda kendisine gelmesi istendi.

    Transferdeki hedefler ve öncelikler göz önüne alındığında milli oyuncunun takımdaki geleceği soru işaretlerini beraberinde getirdi. Özellikle Fatih Terim'in çok beğendiği ve bütün eleştirilere rağmen devamlı arkasında durduğu Kazım'ın, Terim'in de desteğini kaybetmesi durumunda durumunun ne olacağı merakla beklenmeye başlandı.


    kaynak: Webaslan
    http://www.webaslan.com/futbol/ama-kazimSXHBQ47927SXQ

     Kazım Kazım'ın - Performansı Tartışılıyor







  • Bir seyler iyi giderken ivme kazanirken mutlaka birileri comak sokucak helal olsun. Arda konusu simdi bu haber Gs zararina ne varsa huzur bozmak icin birileri bir yerden saldiri pesinde.
  • Yazıda yanlış olan herhangi bir kısım göremedim ben, gayette doğru şeyler söylenmiş. Üstelik kaynak site webaslan, G.Saray ın huzurunu bozmaya çalışacağını sanmıyorum.
  • iyi de bu takımın penaltı kullanıcısı. melo değil mi? sahada o olduğu sürece bir oyuncunun o topa yönelmesi kabahat.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sky__walker

    Yazıda yanlış olan herhangi bir kısım göremedim ben, gayette doğru şeyler söylenmiş. Üstelik kaynak site webaslan, G.Saray ın huzurunu bozmaya çalışacağını sanmıyorum.

    Webaslan, sporx tarafından satın alındı. Sporx ile Webaslanın tasarımı neredeyse aynı zaten. Sporx'in de ne olduğu belli...
  • saçlarına alışırsa düzelecek eminim
  • servet + aydın + kazım gönderin gitsin

    serdar aziz + hamit alın gitsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.