Şimdi Ara

KAZIKLANIYORUZ-->BAYRAM ONCESI 3 DANA 5700 lira , BAYRAMDA bir DANA 7000 lira el insaf...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar rica ediyorum su asagidaki resimleri yayin akliniza gelen her yerde.bu ibadet bu kadar pahali degil inanin...
    bilinclenelim kaziklanmayalim soguslenmeyelim, rica ediyorum su asagidaki resimleri yayin etrafiniza...

Bayram oncesi uyduda denk gelmisti kurban pazarlarini gosteren tarimturk tv , bereket tv gibi kanallari izlemistim.
    Bayram seyran yokken koca koca danalar , buzagili inekler 2500 liralara aliniyor satiliyor.
    ne hikmetse bayram gelince bu hayvancagizlarin fiyati 7000 8000 10.000 liralara firliyor.
    kurban kesme ibadeti yapan insanlari keriz , kaz gibi goren bu simsarlardan kurtulmamiz gerektigini dusunuyorum.
    inanmayan bayramdan bir hafta sonra sabahlari 10 da acsin bereket tv yi su programi seyretsin.
    resmen soyuluyoruz bayram simsarlari tarafindan ey istanbul ahalisi uyann
    inanmayan buyrun uye olsun izlesin.
    3 dana 5750 liraya bir ay once yozgatta satildi tv de...
    tanesinin ortalama agirligi 240 kg.
    http://www.bereket.tv/video/1389

KAZIKLANIYORUZ-->BAYRAM ONCESI 3 DANA 5700 lira , BAYRAMDA bir DANA 7000 lira el insaf...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26_bbz_26 -- 23 Eylül 2013; 17:19:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu yuzden kesemiyorum bende dana biraz daha uygun olmali,ibadet yapilirken birilerinin firsatcilik yapmasi allah inda zoruna gider ne diyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clopin -- 23 Eylül 2013; 17:26:16 >
  • oHa.gif

Hem fazla+ ucuz

az+pahalı
    !

• up....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26_bbz_26 -- 23 Eylül 2013; 21:13:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.