Şimdi Ara

kazalı araba aldık. büyük sorun var (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
5
Favori
109.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
129 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Donanım haber ölücüleriyle ünlü olduğu için arabasında da ölücülük yapmış hatta arabanın içine işlemiş olü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sorun yaşamayın, bence oldukça tehlikeli bir durum içindesiniz. Aracı tavuk döner ve ayran karşılığında satın alabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sirke dök sirke.

    Edit: Unutmuşum no ss no güven. O fotolardan birini at bakalım yoksa csb.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay Robot -- 25 Mart 2019; 17:58:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük ihtimal yalan bir hikaye ama gerçekse ozon temizliği diye birşey var arabanın içine hortumla ozon gazı veriyorlar koku falan kalmıyor.
  • Direk git galeriye ver o arabayı. 3’e 5’e bakma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: retrocr

    kaza raporunu görmedim ama fotoğraflardan anladığım kadarıyla inşaat demiri yüklü kamyona arkadan çarpmış araç. demirler ön camdan içeri girmiş. araçtakilerin vücut bütünlükleri bozulmuş. aracı ilk aldığımızda detaylı temizlik yaptırmıştık. döşemenin altında ölmüş lavralar bulmuştular. o zaman önemsememiştim ama kazayı öğrenince, araçta kalmış dokuların kurtlanmasından olduğunu tahmin ediyorum. şu an lavra yok ama koku var
    fotoyu atsana ölüleri kesip.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: retrocr

    cbs nin ne olduğunu bilmiyorum. sahte anlamında ise söylediklerim gerçek. koku özellikle güneş altında kaldığında çok ağır ekşimsi bi hale geliyor. koltuklardan gelmiyor çünkü koltuklar değişmiş. paspaslarda plastik. taban döşemesinden veya metal aksamdan geliyor. temizlettim ama koku geçmedi. metal aksamı temizleyemiyorlar. kazanın fotolarını sigorta firmasındaki akrabam buldu. içerisi komple kandı. birde araçtakilerin vücut bütünlüğü bozulmuştu. liveleak videosu gibiydi. yani kokunun kaynağı %99 kan veya vücut parçası. bende bu kadar zamanda koku kalmaz sanıyordum ama sütün kokusu bile aylarca arabalarda kalbiliyormuş. aracı değiştirme şansımda yok. en azından şimdilik. işlerimi hep arabayla hallediyorum. araçsız kalamam. satarsamda kimseye söyleyemem. o şekilde çok zararım olur. koku gittikten sonra kimsenin umrunda olmaz zaten. sadece ağır kazalı olduğunu söylerim. yapacak bişi yok.
    O gördüğünüz fotoğraflardan birini atın bakalım sahte değilse...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • hocam ceset kokusunu çok iyi bilirim. hayatımda öyle pis öyle insanın içine işleyen bir koku daha koklamadım. geçmiş olsun. koltukları kaldırıp motoru çıkarıp felan detaylı yıkatma yöntemini denediniz mi ?




  • Satmayı düşünürsen araç bilgisi görselleri ile özel mesaj yolu ile ilet paslaşalım.
  • Bizim sanayii'de ölümlü kaza olan arabayı toplamazlar.

    Ölümlü kazaya karışan araba da alınmaz zaten.

    Satın kurtulun binmeyin araca.
  • Sat gitsin yaa ne o oyle cesetler filan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kötü olmuş gerçekten. İnsanın içini ürperten türden
  • Şu aracin resimlerini at da inanalim ozel bura farketmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O bebek benim 😞😟😩

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arka Destroyer kullanıcısına yanıt
    👻 hep fazla “supernatural” dan oluyor bunlar hep

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu cbs nedir birisi açıklasın lütfen.
  • Arabanın içindekiler parcalanacak kadar büyük bir kazaysa araba nasıl toparlanmış? Umarım csbdir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7-8 yıl önce gözüme bir S2000 kestirmiştim. Merak sarmıştım o aralar. Passat' ım vardı, satıp o arabaya girecektim. Kazası olduğunu söylediler. Ama bana söylenilen kaza, ''kırmızıda duran arabalara arkadan girmiş'' şeklindeydi. Ön konsol, panjur, radyatör falan değişti, kaput düzeltildi dediler. Gerçekten iyi toplanmıştı o araba da.

    Ulan sonra içime sıkıntı oturdu. Bir araştırayım şu arabanın geçmişini dedim. Sigortacı yakınımı arayıp, şase numarasını falan verdim. Aynı şekilde plakası değişmişti. İçinde 2 kişi ölmüş.

    Zaten kazasız S2000 bulmak 7-8 yıl önce bile imkansızdı, belli bir hasar kaydına kadar göze almıştım her şeyi. Ama arabanın içinde kan aktığını öğrendiğimde orda caydım.

    Alınmaz birader. Hayır gelmez o arabadan. 3 kuruş daha ucuza alacağına, paranın yettiği arabayı al. Kafan rahat, için rahat binersin en azından.

    ''Araba bela getirir'' falan demiyorum. Hiç girmeyeceğim o muhabbete. Bana göre asıl sorun, içinde insan(lar) öldüğünü bildiğin bir arabaya asla rahat binemeyeceğim. Rahat edemem yani. Çok korkunç bir acı yaşanmış o arabanın içinde. Bağlanabilecek misin o arabaya ? Uzun yola çıktığında, müziğini açıp rahat rahat tatile çıkabilecek misin ? Arkadaşlarınla bir yere giderken, içinde rahat rahat gülüp kahkaha atabilecek misin ? Hiç sanmıyorum.

    Hele hele ceset kokusu diyorsun. Bildiğin insan kalıntıları var arabanın içerisinde. Toprağın altında olması gereken uzuvlar, doku parçaları senin arabanın içinde aylardır.

    Her ne kadar ileri kafalı bir insan olsam da, ''belalı araba'' denen olaya inanıyorum. Yaşadık çünkü. 2000 yılında babam sıfır Megane almıştı. 2 yıl içinde başımıza gelmeyen kalmamıştı o arabayla. Yıllardır tek bir kaza yapmayan, kontrollü araba kullanan babam, saçma sapan kazaların içinde bulmuştu kendini o arabayla. En son Haliç Köprüsü' nde, Otobüs ve kamyonetin arasında akordiyon olunca, ölü fiyatına elden çıkartmıştık. Öldürecekti çünkü bizi o araba. Hayatımda hiç öyle bir şeye tanık olmamıştım ben. Babamla beraber şu zamana kadar en az 20-25 arabamız oldu, o lanet Megane' la yaşadığımız hiçbir şeyi yaşamadık başka arabalarla. Araba resmen ''beni satın, canınızı kurtarın'' diye bağırıyordu.

    Sana da tavsiyem, 3' e 5' e bakmadan elden çıkart o arabayı. Başına bela getirir muhabbetine girmiyorum. Her şeyin başında psikolojik olarak yük olur o araba sana. İç aynaya baktığında, hep arkada oturan bebek aklına gelir. Boşver yani, çıkart elden. Temiz bir araba al.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VGroove -- 25 Mart 2019; 19:41:25 >




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.