Şimdi Ara

kazalari onlemek icin yolu tek serit yapmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Izmir narliderede yasiyorum buranin belediyesi sayin Abdul Batur duyduguma gore demis ki kazalari en aza indirmek icin mitatpasa caddesinin narlidere kismini tek seride indiriyormus. bu adam mirarlik okumus bi insan. bu arada bu ilcenin nufusu 65 bin kisi ama kaldirimlarina bakrasak en az 500 bin nufusu kaldirir pozisyona gelicek. burdan dusunuyorum ki narliderenin gelecegi var. (soglediklerimde ignelemeler vardir.). Cok merak ettigim bi konu var. tamam abdul bey bu kaldirim isini diyelim ki yanlislik yapti ve onayladi. Bu belediyenin kurulu yokmu. bole sacma bi proje nasil o kuruldan gecer. katilanlari katilmayanlari goreyim.

Not:Fikirlerimizi bekliyorum

• tek şerit olursa daha sakat öndeki yavaş gidiyo diye sollamaya kalkarlar karşıdan gelenle kafa kafaya alsana asıl ölümlü kaza
  • yok arada yolu ayiran bi blok var agaclandirmali bisi illaki bekliyecen yani. herseyi gectim o cadde bide ambulanslarin kullandigi bi cadde
  • Ani bişi olur biri frene basar zincirleme 150 araç girer birbirine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agamemnonizmir

yok arada yolu ayiran bi blok var agaclandirmali bisi illaki bekliyecen yani. herseyi gectim o cadde bide ambulanslarin kullandigi bi cadde

hmm artık öndekinin vicdanına kalacak ambülanslar
  • yolları kapatsın arabaları yaksın. %100 çalışıyor facebook onaylı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: @rd@

yolları kapatsın arabaları yaksın. %100 çalışıyor facebook onaylı...

demek istedigini anlamadim biraz daha acabilirmisin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Saçmalığın dansikası oldu narlıdere geçerken tam bir fiyasko trafik ilerlemiyo bildiğin. Otobüs duruyor sende duruyorsun çok sövdüm. Güzelim yolu ne hale getirdiler.
  • anlamadim birseyde baskanim mimarlik bolumu okudugu halde boyle bir peysaj duzeni ile karsilasiyoruz. su devletin kaldirim politikasini bir anlamadim gitti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.