Şimdi Ara

kazak sponsor iddiası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray, Türk Telekom'un ayrıldığı forma reklamı sponsorluğu için Kazakistan deviyle anlaşmak üzere.

TEKLİF 10 MİLYON DOLAR
    Kazakistan'ın petrol şirketi Kazmunaigas'ın, Galatasaray'a toplam 10 milyon Dolar teklif ettiği, Galatasaray'ın ise 15 milyon Dolar istediği öğrenildi.

Eski sponsor Türk Telekom, Galatasaray'a göğüs reklamı için 7 milyon Dolar, kol sponsorluğu için ise 2.5 milyon Dolar ödüyordu.

Başkan Ünal Aysal, teklifi 15 milyon Dolar'a çekmek ve Kazmunaigas şirketiyle anlaşmak için Kazakistan'a hareket etti.
     kazak sponsor iddiası

• Allahını seversen kazak sponsorun bizim ülkede ne işi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bonafide

Allahını seversen kazak sponsorun bizim ülkede ne işi var

Biz CL de oynuyoruz. Bunu idrak edin artık.
  • iyi bari CL varda kendinizi kandırıyosunuz Gazprom Fly Emirates flan sırada bekliyomuş
  • quote:

iyi bari CL varda kendinizi kandırıyosunuz Gazprom Fly Emirates flan sırada bekliyomuş

kim diyor ki oyle bir sey?

gazprom zaten direk cl sponsoru
    fly emirates ise cok daha buyuk kuluplerin sponsoru zaten cl de reklam yapma dertleri olmayan firmalar

fly emirates sponsor olursa sadece turkiye pazarina acilmak icin sponsor olabilirdi ona da gerek duymadilar demek ki.

ayrica ben kimsenin bunlar sirada bekliyor dedigini duymadim sadece olsa super olur diye konusuldu hep forumda.

arti olarak bu mantikla bize kimsenin sponsor olmamasi lazim cunku adi gecen butun firmalar yabanci.

hem de lukoil in sponsor olabilecegine inaniyorsunuz da kazmunaigas in sponsor olabilecegine neden inanmiyorsunuz biri rus biri kazak ve bu iki firma anlasmalilar zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beamer kullanıcısına yanıt
    Bak benim demek istediğim kendimizi dev aynasında görüyoruz abartıyoruz da abartıyoruz gerek yok bunlara. Bence Lukoil de olmaz başka yabancı firma da kolay kolay olmaz. Siz pek anlamak istemiyosunuz ama bizim CL maçlarımızı da çok çok fazla kimse izlemiyor(canlı olarak). Sponsor olursa yine ülke içinden olabilir diye düşünüyorum ha dediğin gibi Türkiye pazarına girmek isteyen bir firma olursa o da olabilir.
  • Yeterli parayı verirlerse neden olmasın ? Bence iyi bir anlaşma olur. Kazak olmalarıda bir avantaj tabi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

iyi bari CL varda kendinizi kandırıyosunuz Gazprom Fly Emirates flan sırada bekliyomuş

Neden kandıralım kendimizi arkadaşım. Ben illaki kazak firma sponsor olur demiyorum ama yabancı bir firma bize sponsor olabilir. Bu da çok doğal. Sen neden şaşırıyorsun ki?
  • Fly Emirates , Qatar Airways , Gazprom , Samsung 'dan sonra yıkıcı bir haber olmuş.
  • quote:

Bak benim demek istediğim kendimizi dev aynasında görüyoruz abartıyoruz da abartıyoruz gerek yok bunlara. Bence Lukoil de olmaz başka yabancı firma da kolay kolay olmaz. Siz pek anlamak istemiyosunuz ama bizim CL maçlarımızı da çok çok fazla kimse izlemiyor(canlı olarak). Sponsor olursa yine ülke içinden olabilir diye düşünüyorum ha dediğin gibi Türkiye pazarına girmek isteyen bir firma olursa o da olabilir.

Kazaklarda Türkiye pazarına girmek istedikleri için sponsorluk için görüşme yapıyorlar zaten hocam.
  • quote:

Allahını seversen kazak sponsorun bizim ülkede ne işi var

Niye Tişört sponsor mu bizim ülkemizde işi var ? zahuhahahahaa

neyse sakinim.

Adamlar dış pazara açılmak istiyorsa Galatasaray ideal seçim.Sonuçta her zengin şirketinde Chelsea'ye RM ye Barca'ya sponsor olması beklenemez.

Galatasaray onlar için ideal seçim.Ayrıca kulüp daha fazla kazanacaksa sponsorun önemi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.W

Fly Emirates , Qatar Airways , Gazprom , Samsung 'dan sonra yıkıcı bir haber olmuş.

Aynen büyük bir yıkım oldu,parçalayacaz kendimizi
  • hangi ülkeden hangi şirket olacağı önemli değil.parayı fazla versin yeter.
  • Mühim olan istediğimiz parayı veren sponsorun gelmesi. ondan sonra isterse formaya Faruk Eczanesi yazsınlar.

kazak sponsor iddiası
  • hepinizden çok ben istiyorum keşke olsa ama olmazlar yani arkadaşlar kimsenin bizim maçlarımızı falan izlediği yok bunu kafanıza sokun ya şampiyonlar liginde bile adam akıllı izlense 3 veya 4 maçımız izlenir o da grupta çıkarsak yoksa 1-2 maç. Adam ortalama bir ispanyol,ingiliz,alman takımına sponsor olsa bizden daha çok faydasını görür bunu neden anlamıyorsunuz yada anlamak istemiyosunuz hele şu zamanlarda yaşadığımız olaylar az olan prestijimizi de kaybetmemize neden oldu. (şike vb.)
  • yahu sponsorun ülkesini beğenmiyorlar bu tam bi ırkçı,faşist bazı ülkeleri hor gören insan kafasıdır hangisi galatasaray için daha karlı olacaksa onu seçerler "bu kazakistan olmaz bu" nedir arkadaşım
  • quote:

hepinizden çok ben istiyorum keşke olsa ama olmazlar yani arkadaşlar kimsenin bizim maçlarımızı falan izlediği yok bunu kafanıza sokun ya şampiyonlar liginde bile adam akıllı izlense 3 veya 4 maçımız izlenir o da grupta çıkarsak yoksa 1-2 maç. Adam ortalama bir ispanyol,ingiliz,alman takımına sponsor olsa bizden daha çok faydasını görür bunu neden anlamıyorsunuz yada anlamak istemiyosunuz hele şu zamanlarda yaşadığımız olaylar az olan prestijimizi de kaybetmemize neden oldu. (şike vb.)

Yahu arkadaşım anladık ikide bir aynı şeyleri yazıp durma. Kendimizi dev aynasında görüyoruz demişsin peki senin yaptığın ne? İtin dübürüne sokmuşsun sende bizi iyice. Kazak bu adamlar yani böyle bir girişimleri varsa demek ki pazara açılmak istiyorlar, kendilerini tanıtmak hedefleri.

Sonuçta Galatasaray Şampiyonlar Liginde oynayan ve 2 senedir de en kötü gruptan çıkan ve 1.5 sene Drogba'nın oynadığı aktif olarakta Sneijder'in top koşturduğu Avrupa'da tanınan bir takım. Onlar için doğru seçim olur. Tabi istenilen rakamlar verilirse bizim için de.

• Kazak olsun bizim olsun

• metalmanr+ kullanıcısına yanıt
    haklısıın biraz abartı oldu da durmadan alıntı yapıyolar son kez bi cevap vereyim dedim
  • socara millet türk diye seviniyodu buna karsı cikiyolar kazaklar aborjin sanki

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.