Şimdi Ara

Kaza Yaptım Kim Kusurlu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bugün Adana Yüreğir tarafında bir tır dorsenin son lastiğiyle benim şirket arabasının(kiralık) sol ön çamurluğunu ezdi.

Adam kaldırdı dedi suç sende...

Olayı anlatayım:

E5'e açılan ışıklı bir kavşak ama kavşak tam olarak 90 dereceyle dik dönülen bir kavşak.
    Sakat sakat giden bir tır orta şeritte durdu solu sağı boş ben de sağına durdum ışıklarda.

Adam sinyal yakmaya başladı sağa, ben de yeşil yanar yanmaz geçeyim diye burnumu çıkardımki öne adam beklemesin.

Neyse tam geçicem bu önüme kırdı iyice korna çalmaya varmadan dorseyle çamurluğu ezdi Allah'tan üstüme çıkmadı.

Tuttu sonra sen suçlusun arkadan vurdun tribine girdi. Yani polis gelse ben arkadan vurmuş gibi görünecekmişim. O yüzden de lastik izi var bişe yok tinerle sil geçer dedi...

Patronu çağırdım lanet olsun bırak gel dedi gittik kaportacıya hafif bir göçük 3-5 sıyrık var rötuş yapıldı düzeltildi pek bir şeyi kalmadı aracın ama kusuru adamın bende bulması canımı sıktı, sonuçta tek suçum kırmızı ışıkta en önde bekliyor olmak, ben durduğum yerde bana çarpan araç, suçlusu ben? Nasıl oluyor bu iş?

Siz siz olun bu doğu plakalı dökük tırlardan uzak durun öküz gibi kullanıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 15 Ağustos 2011; 20:28:40 >

• Adamın suçlu olması lazım sen burnunu çok sokmadıysan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211

Adamın suçlu olması lazım sen burnunu çok sokmadıysan

Ben hareket halinde değildim geçip gidicekken atladı önüme dorseyi geldi vurdu ben o geçecek olunca zaten kalkmadım bile araca alışık olsam geri kaçacaktım da kornaya bile basamadan vurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.J

quote:

Ben hareket halinde değildim geçip gidicekken atladı önüme dorseyi geldi vurdu ben o geçecek olunca zaten kalkmadım bile araca alışık olsam geri kaçacaktım da kornaya bile basamadan vurdu.

böyle şerefsizler çok var abimde kırmızı ışık yanmadan geçsemmi diye düşünürken arabanın burnu 1 metre kadar yolda kaldı yok olmadı bu sefer diyip aracı geri taktı geri geldi yol açıldı aradan 5 saniye sonra hızını alamayan bir kango geldi bize arakadan sürttü kaportayı düşürdü başladı geri geri geldin suç sende felan abimde 19 yaşlarında daha toyduk trafikte polis geldi biz geri geri gelirken çarpmışa döndük uyanık olmak lazım böyle durumlarda gerçekten halkımız Allah'tan korkmamaya başladı

• Geçmiş olsun,Allah'dan bulsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiredWarrior -- 15 Ağustos 2011; 21:02:31 >
  • herzaman tırların ve kamyonların arkasında dururum ışıklarda yanlarına asla geçmem
  • quote:

quote:

Hmm adam hatalı o zaman ufak atlatmışsınız geçmiş olsun.Bu tırcılar kamyoncular falan çok sakat mümkün oldugunda arkalarına yanlarına önlerine geçmemek lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kazada kim(ler) kusurlu?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tırlar ve kamyonlar çok tehlikeli Otobüsler onlara nazaran daha az. Çünkü içerde yolcuları var. Kaç defa tır sıkıştırdı mecburen çekilmek zorunda kaldım yol hakkı benim olmasına rağmen geçiyorlar
  • Geçmiş olsun vahit ucuz atlatmışsın . Anlattığına göre adam suçlu .
  • madem sağa dönecekti neden orta şeritte durdu. Hadi yolu bilmiyordu diyelim yine de senin geçişini beklemek zorunda %100 tırcı kusurlu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polisi çağırmamkla büyük hata etmişsiniz. Adam suçsuz olsa çağır polisi der kestirir atardı. Suçlu olduğunu bildiği için size baskı kurmayı tercih etmiş. %100 suçlu çünkü orta şeritten sağa ( ve sola ) dönülmez. İlla döneceksen de sağındaki araçlara yol vermen lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaptorFX

Polisi çağırmamkla büyük hata etmişsiniz. Adam suçsuz olsa çağır polisi der kestirir atardı. Suçlu olduğunu bildiği için size baskı kurmayı tercih etmiş. %100 suçlu çünkü orta şeritten sağa ( ve sola ) dönülmez. İlla döneceksen de sağındaki araçlara yol vermen lazım.

Adam mantık olarak kusurlu ama vurduktan sonra yürümeye devam ettiği için(farketti ama farketmedi ayağına yattı ben kovalayıp kornayla vs durdurdum) resim çekilse bile arkadan benim ona vurduğum görüntüsü oluşuyor adamın arka dorse tekerleği benim çamurluğu ezdi çünkü, arkadan vuran kusurludur diyip kestirip attı o da.

Ben yaygara çıkaracaktım araç kiralık üstüme zimmetli, patronu aradım böyle böyle geldi boşver uğraşma dedi gitti kendi yaptırdı arabayı sağolsun.

Malum yaş genç, altımızdaki beyaz, kapak jantlı, şirket aracı- diğer adam orta yaşlı mesleği "şoför" olan biri, polis de beni suçlu görebilirdi. Çünkü aynı hasar arkadan benim ona vurmamla da oluşabiliyordu.

• Geçmiş Olsun
  • sağa dönecek adam sağa yanaşır orta ya da sol şeritte durmaz. Tır olup da manevra kabiliyetim için sola durdum diyosa da beklemesi gerek
  • quote:

Merhabalar.

Bugün Adana Yüreğir tarafında bir tır dorsenin son lastiğiyle benim şirket arabasının(kiralık) sol ön çamurluğunu ezdi.

Adam kaldırdı dedi suç sende...

Olayı anlatayım:

E5'e açılan ışıklı bir kavşak ama kavşak tam olarak 90 dereceyle dik dönülen bir kavşak.
    Sakat sakat giden bir tır orta şeritte durdu solu sağı boş ben de sağına durdum ışıklarda.

Adam sinyal yakmaya başladı sağa, ben de yeşil yanar yanmaz geçeyim diye burnumu çıkardımki öne adam beklemesin.

Neyse tam geçicem bu önüme kırdı iyice korna çalmaya varmadan dorseyle çamurluğu ezdi Allah'tan üstüme çıkmadı.

Tuttu sonra sen suçlusun arkadan vurdun tribine girdi. Yani polis gelse ben arkadan vurmuş gibi görünecekmişim. O yüzden de lastik izi var bişe yok tinerle sil geçer dedi...

Patronu çağırdım lanet olsun bırak gel dedi gittik kaportacıya hafif bir göçük 3-5 sıyrık var rötuş yapıldı düzeltildi pek bir şeyi kalmadı aracın ama kusuru adamın bende bulması canımı sıktı, sonuçta tek suçum kırmızı ışıkta en önde bekliyor olmak, ben durduğum yerde bana çarpan araç, suçlusu ben? Nasıl oluyor bu iş?

Siz siz olun bu doğu plakalı dökük tırlardan uzak durun öküz gibi kullanıyorlar.

Arkadaşım tır şöförlerinin hepsi aynı bunun doğusu batısı olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: MacTavish®

herzaman tırların ve kamyonların arkasında dururum ışıklarda yanlarına asla geçmem

Kesinlikle. Ben de öyle yapıyorum. Ayrıca onlardan önce de hareket etmiyorum. Geçersem yine yolda geçerim. Sakin düşünmekte fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ss01

madem sağa dönecekti neden orta şeritte durdu. Hadi yolu bilmiyordu diyelim yine de senin geçişini beklemek zorunda %100 tırcı kusurlu.

Araba tır ise elbette ortada duracak. O kocaman gövdeyi otomobil gibi nasıl çevirsin adam. Elbette açıktan alacak. Bunu herkes bilir. Hesap eder.
  • Eger arac uzun arac ise donebilmek icin ortada durabilir bunda bir hata yok...
    Tirin hatasi size yol vermemek, ki vermesi gerekir....
    Sizin hataniz tirla inatlasip once gecmeye calismak...birak donsun...sonra rahat rahat gec...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: quinthox

Eger arac uzun arac ise donebilmek icin ortada durabilir bunda bir hata yok...
    Tirin hatasi size yol vermemek, ki vermesi gerekir....
    Sizin hataniz tirla inatlasip once gecmeye calismak...birak donsun...sonra rahat rahat gec...

+1111111111111111111.

Kesinlikle. Tüm büyük araç kullananlarda şu kanı vardır. Küçük araç beni kollar. Maalesef böyle işte.
  • Geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.