Şimdi Ara

Kaza yaptım , istanbul kaportacı bilen varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadaşlar araca arkadan vurdular. Anadolu yakasında işini iyi yapan kaporta dükkanı varmı ?

Boya attığı yerde ton farkı olmadan , aracın rengini iyi tutturan bildiğiniz varsa söylerseniz memnun olurum. Birde trameri şişiren fırsatçılardan olmasın.iyi forumlar

• Anadolu yakası ümraniye yada bostancı , kadosan tarafı

https://i.hizliresim.com/g60YkL.jpg

https://i.hizliresim.com/Z3BzDA.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A2F8722 -- 8 Eylül 2018; 19:28:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maltepe'de bir yer var (küçükyalıda) adını hatırlamıyorum aman diyim gitmeyin ve eksperler para yeme peşinde dikkatli olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupa yakasında olsa evren oto var. Kendi fırın ünitelerine kadar tam teşekkürlü:

• Geçmiş olsun, far ve tampon değişimi kurtaracak gibi duruyor.

Ustayla pazarlık yapın, sakın vekalet falan vermeyin. İşini düzgün yapsın alsın düzgünce parasını

Benim başıma geldi, rengi tutturamadılar cıngar çıkardım.

İstanbulda yaşamadığımdan tavsiyede bulunamayacağım yalnız, bir iki küçük hatırlatmada bulunayım dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: DriftRacer

Maltepe'de bir yer var (küçükyalıda) adını hatırlamıyorum aman diyim gitmeyin ve eksperler para yeme peşinde dikkatli olun
    Bu ne demek hocam biraz açar mısın?

• Sol arka kapı tam kapanmıyor sol arka çamurluk yandan 0.5 cm öne kaymış. Kaportayı çekerek düzeltebileceğini söylediler. Bu şasinin kaydığı anlamınamı geliyor.

Çarpan araba reno symboldu pert oldu . şirket aracını kullanan araç çarptı. Aslında kazaya başkası sebeb oldu ters yönden önüme atlayan bir araç yüzünden frene bastım.. Sigorta şirketi bu kaçan elemandan tazminat alabiliyormu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A2F8722 -- 8 Eylül 2018; 22:52:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-92A2F8722

Sol arka kapı tam kapanmıyor sol arka çamurluk yandan 0.5 cm öne kaymış. Kaportayı çekerek düzeltebileceğini söylediler. Bu şasinin kaydığı anlamınamı geliyor.

Çarpan araba reno symboldu pert oldu . şirket aracını kullanan araç çarptı. Aslında kazaya başkası sebeb oldu ters yönden önüme atlayan bir araç yüzünden frene bastım.. Sigorta şirketi bu kaçan elemandan tazminat alabiliyormu.
    Çarpan aracın fotoğraflarını paylaşır mısınız?
  • pcko1 kullanıcısına yanıt
    Kısaca şu şekilde izah edeyim. Eksper firmaları özel firmalar ve kaportacılarla anlaşmışlar , sizleri anlaştıkları noktalara gönderiyorlar ve oradan para yiyorlar . Geneli de işlerini düzgün yapmayan insanlar ustayım! Diye ortalıkta gezen tipler

• Sase de ufak bir işlem gerekebilir. Geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: NextMove

Sase de ufak bir işlem gerekebilir. Geçmiş olsun.

Bugün bir usta ile anlaştım aracı bıraktım. Sol arka şase sanırım 1 cm öne kaymış. Çekerek düzelteceğiz dedi kapı tam kapanmıyor. Bu arabadan artık hayır gelirmi arkadaşlar.Gerçi şu haliyle bile yolda gidişinde sorun yok düz gidiyor. Ama şase çekilip bırakılınca artık o arabanı sol arkası virajlarda sanırım fazla esneme yapabilir gibime geliyor özellikle amortisör kulesi vss. Soğudum arabadan . Bu şirket araçlarının Allah belasını versin geldi direkt arkadan bodoslama çarptı arkadaş.

Arabaya gözüm gibi bakıyordum 3 gündür uyuyamıyorum sıkıntıdan.

• Size söyleyeceklerim pek hoş değil ne yazik ki.

Kendi nacizane fikrime göre aracımda şase düzeltme var ise bildiğim en gelişmiş ve büyük Servise araci götürürüm.

Sanayide çok ilkel yöntemlerle araci çektirerek iş görürler. Bu yontemler BOF dediğimiz Body On Frame (kup ve şase ayri arabalarda) iş görebilir.

Lakin Bizim Günlük hayattaki araçlarımız unibody sase tasarimina sahip. Aracın çarpışmalarda enerji sönümlemesi ve Euro Ncap'lerden yüksek puan alarak araç icini koruması icin darbeyi tum araca dagitan bir çok elemanli şase tasarimi diyebilirim.

Kapinin kapanmamasi çok ciddi bir problem. Sizin araciniza sol arkadan çarpılmış olabilir ama darbenin şiddetine göre tum sasede burulma meydana gelmiştir.

Sol arka taşıyıcı 1 cm one kaymis olmasiyla kalmayip sag taşıyıcı da 3mm öne kaymış olabilir bu sanayide fark edilmeyebilir. Çünkü sanayide genellikle gelişmiş aletler bir dükkan parasi oldugu için sizin ustanizda bulunmayabilir.

Bunun icin en doğru yontem bilgisayar destekli şase onarım aleti olan gelişmiş bir servise gitmektir.

Linkte kontrol edebilirsiniz.

https://youtu.be/76AA4Kc5qZQ

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.