Şimdi Ara

Kaza yaptım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabah işe giderken evin önünden geri geri çıktık eşim kullanıyordu sağa sola baktık sağ serbestti soldan gelen araba baya uzaktı. Yani o gelene kadar biz rahat rahat çıkarız diye yolun sağ şeridine kadar geri geri gelip ileri gitmeye başladığımız anda arkadan gelen araç durmayı bırak yavaşlamadı bile geldi arkadan çarptı. Son anda fren yapmış yerde fren izleri var bu bana iki ihtimal olduğunu düşündürüyor birincisi biz önüne atladık birden fren yaptı ki böyle bir şey olmadı. Benim düşündüğüm de telefon vs. bir şeylerle uğraşıp bizi son anda fark etmesi. Ki zaten ben de bu yüzden arabadan bir hışımla indim. Kadın diye sesimi çıkarmadım. Anlaşamayacağımızı anlayınca polis çağırdım kadın da polismiş gelenler de bu bizim arkadaşımız falan diyince onlarla da tartıştık. Rapora da sağolsunlar park yerinden çıkan her zaman kusurludur diyip bizi kusurlu göstermişler Rapora itiraz etmeli miyim? Benim çoktan yola çıkmış olmam onun beri görüp yavaşlaması hatta durması gerekmiyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aeozka

Bizim zaten yola çıkmış olmamız bir şey değiştirmez mi peki yani park yerinden çıkarken önüne atladım gibi bir durum da yok ortada
    Düz giden aracın önüne çıktınız diye değerlendirilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadan çarpan her zaman suçludur. Size arkadan vurduysa suçlu...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Kaza yaptım yardım
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.