Şimdi Ara

Kaza yaptım araba takla attı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 arkadaşımla denize gittik onları sahile bıraktım ardından bira almak için markete gittim. Dönüşte mıcırlı olan yolda biraz fazla hız yapınca 60km ile felan gidiyordum yola göre hızlı sayılır karşıdan gelen tırı gördüm az sağa kırayım dedim ama bu seferde araba attı kendini kaymaya başladı, bi sağa bi sola kırdım kurtarayım diye firene de basmadım sol tarafımda uçurum vardı oraya felan kayarım korkusuyla neyse ben kontrolü sağlayamadım ve sağ tarafta bulunun çalı hendek karışımı olan yere vurdum. Araba sert bir çarpıştan sonra takla attı ters döndü ve yakşalık bi 15 20m kadar sürüklendikten sonra durabildi. Hemen kendimi toparladım dışarıya çıkmak istedim kapıları açmayı denedim ama olmadı havanın sıcaklığından dolayı yarım açtığım camdan çıkabildim zar zor 90kiloyum bu arada. Daha sonra attım kendimi hemen arabadan uzak bir yere patlar felan diye aklıma geldi, arkamdan gelen araç durdu hemen ileride yardıma geldiler hemen. Korkup kaza yapmama yol açan tır ise arkasına baktıktan sonra yoluna devam etti. Neyse buna şükür herhangi bir şey olmadı bana sadece elime cam parçası battı o da çok küçük araba tost makinasına girmiş gibi oldu. Yardıma gelen abiler sağ olsun ne yapmam gerektiğini söylediler sordular oranda buranda ağrı varmı diye su verdiler elimi yüzümü yıkadım ondan önce ambulans çağırmışlar sağolsunlar bi yarım saat sonra geldi ambulans onun hemen öncesi jandarma felan Allah'tan bir şeyim yok çok şükür ya herhangi bir şey de çıkmadı hastaneye götürdüklerinde şimdi çıktım geldim eve yarın gidicem ifade vermeye kaza yaptığım yere araç emanetti ayrıca sanayiye götürdüler çekiciyle bakalım ne kadar hasar çıkacak hazır askerim bir de birikmiş param vardı askerlik için o gidicek büyük ihtimal yetmez bile ne yapalım cana geliceğine mala gelsin yapacak bir şeyimiz yok.
    Sizlere tavsiye çok dikkatli olun araç kullanrken yol iyi olsun kötü olsun çok büyük bir korku yaşadım bugün tekrar aynı hatayı yapmam.

ekleme: Araç tamir ediliyor şuan da 3500tl masraf çıktı kasko yok sigorta karşılamıyor durduk yere yedik kazığı SS koycam bi ara resimi alayım araç sahibinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctt butcher -- 29 Nisan 2013; 18:34:31 >

• hiç mi yazmaya üşenmedin be yaw.
    Kirpiklerin ok ok, yar yar cana batarken
    Cümle alem uykusunda yatarken
    Kimseler görmeden yar oy, yar oy - gel gizli gizli, gel gizli gizli
  • Çarpma ve takla varsa 15 binden aşağı çıkmaz. Tabi arabanın markasına göre de değişir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Formula 1 tarihinde bir sezonda yapılan 16 yarışın 15 ini kazanan,10 unda da duble yapan,o sezon içerisinde 27 tur dışında tüm yarışlarda lider giden,halen bu rekorun tek sahibi,f1 tarihinin en mukemmel ikilisi alain prost ve ayrton senna ya sahip olan tek takım.McLAREN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ss?
  • böyle işin şakasımı olur gençler? geçmiş olsun hocam ucuz atlatmışsın dediğin gibi cana gelceğine mala gelsin. arabanın markası modeli neydi otomobil bölümüne açarsan konuyu ordaki abilerimiz aşağı yukarı masrafı tahmin edebilirler.

"Kahkaha benden yana olsun!" —Soren Kierkegaard
  • NO SS NO GÜVEN

Orijinalden alıntı: Hasan Paşa

Araba neydi ?

vay maddiyatçı vay

Orijinalden alıntı: ctt butcher

2 arkadaşımla denize gittik onları sahile bıraktım ardından bira almak için markete gittim. Dönüşte mıcırlı olan yolda biraz fazla hız yapınca 60km ile felan gidiyordum yola göre hızlı sayılır karşıdan gelen tırı gördüm az sağa kırayım dedim ama bu seferde araba attı kendini kaymaya başladı, bi sağa bi sola kırdım kurtarayım diye firene de basmadım sol tarafımda uçurum vardı oraya felan kayarım korkusuyla neyse ben kontrolü sağlayamadım ve sağ tarafta bulunun çalı hendek karışımı olan yere vurdum. Araba sert bir çarpıştan sonra takla attı ters döndü ve yakşalık bi 15 20m kadar sürüklendikten sonra durabildi. Hemen kendimi toparladım dışarıya çıkmak istedim kapıları açmayı denedim ama olmadı havanın sıcaklığından dolayı yarım açtığım camdan çıkabildim zar zor 90kiloyum bu arada. Daha sonra attım kendimi hemen arabadan uzak bir yere patlar felan diye aklıma geldi, arkamdan gelen araç durdu hemen ileride yardıma geldiler hemen. Korkup kaza yapmama yol açan tır ise arkasına baktıktan sonra yoluna devam etti. Neyse buna şükür herhangi bir şey olmadı bana sadece elime cam parçası battı o da çok küçük araba tost makinasına girmiş gibi oldu. Yardıma gelen abiler sağ olsun ne yapmam gerektiğini söylediler sordular oranda buranda ağrı varmı diye su verdiler elimi yüzümü yıkadım ondan önce ambulans çağırmışlar sağolsunlar bi yarım saat sonra geldi ambulans onun hemen öncesi jandarma felan Allah'tan bir şeyim yok çok şükür ya herhangi bir şey de çıkmadı hastaneye götürdüklerinde şimdi çıktım geldim eve yarın gidicem ifade vermeye kaza yaptığım yere araç emanetti ayrıca sanayiye götürdüler çekiciyle bakalım ne kadar hasar çıkacak hazır askerim bir de birikmiş param vardı askerlik için o gidicek büyük ihtimal yetmez bile ne yapalım cana geliceğine mala gelsin yapacak bir şeyimiz yok.
    Sizlere tavsiye çok dikkatli olun araç kullanrken yol iyi olsun kötü olsun çok büyük bir korku yaşadım bugün tekrar aynı hatayı yapmam.

Geçmiş olsun da,GTA mı oynuyorsun aga takla atınca patlamak nedir ?

• Teşekkürler arkadaşlar
    Araçta kasko yok sanayideki ustalarımıza kaldık artık bakalım nolcak.

Orijinalden alıntı: CThirty

Arada bir nefes alsaydın. Sayende soluksuz okudum.

+1

Umarım alkol almazsınız bu vesileyle

Orijinalden alıntı: Göktuğ VATANSEVER

quote:

Orijinalden alıntı: ctt butcher

2 arkadaşımla denize gittik onları sahile bıraktım ardından bira almak için markete gittim. Dönüşte mıcırlı olan yolda biraz fazla hız yapınca 60km ile felan gidiyordum yola göre hızlı sayılır karşıdan gelen tırı gördüm az sağa kırayım dedim ama bu seferde araba attı kendini kaymaya başladı, bi sağa bi sola kırdım kurtarayım diye firene de basmadım sol tarafımda uçurum vardı oraya felan kayarım korkusuyla neyse ben kontrolü sağlayamadım ve sağ tarafta bulunun çalı hendek karışımı olan yere vurdum. Araba sert bir çarpıştan sonra takla attı ters döndü ve yakşalık bi 15 20m kadar sürüklendikten sonra durabildi. Hemen kendimi toparladım dışarıya çıkmak istedim kapıları açmayı denedim ama olmadı havanın sıcaklığından dolayı yarım açtığım camdan çıkabildim zar zor 90kiloyum bu arada. Daha sonra attım kendimi hemen arabadan uzak bir yere patlar felan diye aklıma geldi, arkamdan gelen araç durdu hemen ileride yardıma geldiler hemen. Korkup kaza yapmama yol açan tır ise arkasına baktıktan sonra yoluna devam etti. Neyse buna şükür herhangi bir şey olmadı bana sadece elime cam parçası battı o da çok küçük araba tost makinasına girmiş gibi oldu. Yardıma gelen abiler sağ olsun ne yapmam gerektiğini söylediler sordular oranda buranda ağrı varmı diye su verdiler elimi yüzümü yıkadım ondan önce ambulans çağırmışlar sağolsunlar bi yarım saat sonra geldi ambulans onun hemen öncesi jandarma felan Allah'tan bir şeyim yok çok şükür ya herhangi bir şey de çıkmadı hastaneye götürdüklerinde şimdi çıktım geldim eve yarın gidicem ifade vermeye kaza yaptığım yere araç emanetti ayrıca sanayiye götürdüler çekiciyle bakalım ne kadar hasar çıkacak hazır askerim bir de birikmiş param vardı askerlik için o gidicek büyük ihtimal yetmez bile ne yapalım cana geliceğine mala gelsin yapacak bir şeyimiz yok.

Geçmiş olsun da,GTA mı oynuyorsun aga takla atınca patlamak nedir ?

O an için o geldi aklıma dedim benzin akar felan şimdi olur bir şeyler anlamam böyle şeylerden o yüzden öyle bir fikir edindim kendimce.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.