Şimdi Ara

Kaza ve Sonrası Yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Dun ben okulda iken annem bir kazaya karışmış daha doğrusu kırmızı ışık da dururken arkadan vurmuş birisi . Tutanak tutulurken amcası gelmiş yok tutturmam sigortam mi artsın polisle mi uğraşayım ben diye tartışma çıkarmış . Karsisindakinin bayan olduğunu düşünmeden.
    Her neyse bugün tekrar aradık soyle şöyle şu servise gelin anlasalim . Hani insanlık bizde kalsin sigortayı sokmadan çözelim diye servis 1500 lira masraf çıkardı. Başladı ben ödemem demeye bu sefer de. Saniyeye cekecekmisiz o yaptıracakmış . Anneme de kapalı olunca müslüman mi oldunuz felan diye söyleniyor barzo servistekiler müdahele etti de bir olay olmadı şimdi karakola k
    Gidiyoruz varmıdır yapilmasi gereken başka bir durum . Polis yardımcı olur mu bu durumda dün kaza olduğunda etrafta polis varmış tutanak doldurduklarını görünce fotoğraf çekip gitmiş onlar da bir ise yarar mi şimdiden saolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sizi bilmem ama ben bu yaşananlara dayanamayıp kendi adaletimi kendim sağlardım.

Ama siz bakmayın bana doğru olanı yapmışsınız, şimdi yapmanız gereken tek şey polise gidip herşeyi anlatmak. Fotoğrafların bence büyük etkisi olur geçmiş olsun.

Orijinalden alıntı: deliyürek_116

Sizi bilmem ama ben bu yaşananlara dayanamayıp kendi adaletimi kendim sağlardım.

Ama siz bakmayın bana doğru olanı yapmışsınız, şimdi yapmanız gereken tek şey polise gidip herşeyi anlatmak. Fotoğrafların bence büyük etkisi olur geçmiş olsun.

Saolun hocam annem olmasa bende öyle yapardım sanırım. Biraz da tip tekin değil . Zaten polisle uğraşamam felan dediğinden belli.

Ryzen 5 2600x Core Frozr L - 1,375V 4.1Ghz/Msi X370 Gaming Plus /Palit Gtx 1070Ti Dual/2x8 3466 MHz CL14 Crucial Ballistix/256 Gb M2 SSd/ 3 Tb HDD/ Cooler Master Haf 912 Advanced/750W Cooler Master Psu
  • kesinlikle polis eşliğinde ilerleyin. aranızda anlaşma sağlamayın. kaza tutanağını tutturun, kaskonuz varsa aracı orijinal servise verin. servis kaskodan yaptırır kaskoda parasını karşı tarafın sigortasından alır. arkadan vuran adam haddini aşmış terbiyesizlik yapmış. kaskonuz yoksada direk tutanaklarla özel servise gidin onlar halleder

Orijinalden alıntı: MetalWave

kesinlikle polis eşliğinde ilerleyin. aranızda anlaşma sağlamayın. kaza tutanağını tutturun, kaskonuz varsa aracı orijinal servise verin. servis kaskodan yaptırır kaskoda parasını karşı tarafın sigortasından alır. arkadan vuran adam haddini aşmış terbiyesizlik yapmış. kaskonuz yoksada direk tutanaklarla özel servise gidin onlar halleder

Kasko var hocam o zaman polise gidip ordan sonra gereken belgeleri sigortacima vereyim saolun . Suç bizde zaten anlaşmaya çalışmak salaklık böyle tiplerle

Ryzen 5 2600x Core Frozr L - 1,375V 4.1Ghz/Msi X370 Gaming Plus /Palit Gtx 1070Ti Dual/2x8 3466 MHz CL14 Crucial Ballistix/256 Gb M2 SSd/ 3 Tb HDD/ Cooler Master Haf 912 Advanced/750W Cooler Master Psu
  • Merhaba. Ne yaparsanız yapın, adamın yanına bırakmayın derim. Hem suçlu hem güçlü insanlar toplumun çürümüş yapıtaşları malesef
  • Hocam benim annem de kapali,bir gun kendini bilmezin teki anneme ben yanindayken 'altindakini tayyip baba mi aldi' deme currettinde bulundu,facasini iyi bir bozmustum :). Acimayin,sigortadan yaptirin,ihtar falan cekin serefless'a.

Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: talharo123

Hocam benim annem de kapali,bir gun kendini bilmezin teki anneme ben yanindayken 'altindakini tayyip baba mi aldi' deme currettinde bulundu,facasini iyi bir bozmustum :). Acimayin,sigortadan yaptirin,ihtar falan cekin serefless'a.

Hocam işte eğitimsiz barzo lar başka bişey değiller. Bende öyle düşünüyorum . Elimden ne gelirse yapicam . Bu şeref yoksunları akıllanmaz yoksa .

• quote:

Orijinalden alıntı: HeavyClocker

Merhaba. Ne yaparsanız yapın, adamın yanına bırakmayın derim. Hem suçlu hem güçlü insanlar toplumun çürümüş yapıtaşları malesef

Haklısınız hocam toplumda iyice çoğaldı bunlar elimden geleni yapicam yasal yollardan .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.