Arkadaşlar yaklaşık 1,5 yıl önce park halindeki aracımın tamponuna bir araç çarptı. Çarpan kişiyle aramızda rapor düzenledik, aracım yetkili serviste sorunsuz bir şekilde karşı tarafın sigortasından onarım yapıldı. Şimdi aradan 1,5 yıl geçmiş, bugün telefonum çaldı, arayan bayan kaza gününü, saatini, onarım tarihini, ruhsat sahibi olan eşimin adını, soyadını, araç plakasını hepsini söyleyerek "değer kaybı paranızı aldınız mı dedi" çok sinirlendim. Ben de dedim ki zaten tampon çatlamıştı plastik aksam değer kaybına girmiyor dedim. Evet doğru söylüyorsunuz dedi. Bu kişisel bilgilerimi nereden aldınız diyorum. Cevap yok. İzin vermiyorum, diyorum kem küm ediyor. Siz kimsiniz? firmanızın adı ne? diyorum hasar yönetim ve çözüm merkezi diyor. Adres istiyorum sadece istanbul bahçelievler diyor. Hiç küfür etmedim, kendimi suçlu duruma düşürecek bir şey yapmamak için tuttum kendimi. Şu an elimde sadece bu bilgiler var bir de aradıkları gsm numarası. Bunları neye mâl olursa olsun şikayet etmek istiyorum. Gerekirse avukat parası ödemeye razıyım. Nereye nasıl şikayet ederek başlamalıyım? Bunların elindeki bu bilgilerim tam olarak kişisel verilerin ihlaline girer mi? Bu şikayetim konusunda netice alır mıyım? Bunlara bu bilgileri sızdıran kim olabilir? Onların da peşine kadar sonuna düşeceğim Teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CihangirCanavarı -- 29 Temmuz 2021; 11:1:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |