Şimdi Ara

Kaza sonrası düzeltme ile macun mu yoksa değişim mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
7.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cekiclenerek duzeltilemeyecek kadar kotu durumda olursa degistirilir genelde o kotu duruma istinaden kimsede sert darbe almis arac almak istemez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iquique

değeri neden düşer? mantıklı şekilde bir açıklamasını yap. neden düşer hadi anlat?

Burası Türkiye hocam biliyorsun 2.eldeki huyları

Yürüyen aksama,motora bakmazlar, boyaya değişene bakarlar. Değişen de felaket demektir bazıları için. Aslında nasıl yapıldığı belli olmayan, gereksiz macunlu, dayanma katsayısı düşmüş parça yerine mis gibi değişmiş parça tercih edilir. Fakat gel de anlat.

Bi videoda görmüştüm Fransa'dan gelen bi adam anlatıyordu, oralarda arabayı komple boyatıp normalden daha pahalıya satmış, sıfır boyalı tertemiz araç olduğu için. Aynısını burda yapsan arabaya 5-6 takla atmış muamelesi yaparlar. Olaya yaklaşımlar farklı yani, mantık arama boyutunu geçtik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 14 Eylül 2018; 0:04:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coskunserce

Mantığı yok, düşüyor.

Alıntıları Göster
    çok açıklayıcı bir cevap olmuş.
  • quote:

Kesinlikle değiştirmeyin. Size bir katkısı olmaz sadece aracın değeri düşer. Güzel bir işçilikle tamir edildiğinde orjinal gibi olur. Güvenlik açısında da bir sorun yaratacağını düşünmüyorum.
    sallamışsın. adam serviste orijinali ile değiştirmişse hiç bir sıkıntı yok. onu sıkıntı yapıp düşürmeye çalışan adam da dolandırıcıdır,hırsız dır.
  • Aynı ikilemde ben de kaldım, aracımın bagaj kapağı arakadan çarpılma sonucu hasar gördü, bir kaç yere gösterdim, düzeltilir ama çok macun kullanılması gerekir dendi, verdim şimdi yetkili servise orjinali ile değiştiriyorum, arabamı satacağım zaman bunu sorun edecek "Kıl" insanlarla muhatap bile olmam, satmam aracımı onlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tefennili

Aynı ikilemde ben de kaldım, aracımın bagaj kapağı arakadan çarpılma sonucu hasar gördü, bir kaç yere gösterdim, düzeltilir ama çok macun kullanılması gerekir dendi, verdim şimdi yetkili servise orjinali ile değiştiriyorum, arabamı satacağım zaman bunu sorun edecek "Kıl" insanlarla muhatap bile olmam, satmam aracımı onlara.
    aynen öyle. zaten arkadan gelen darbenin şiddetli mi yoksa hafif mi olduğu, stepne yuvasındaki orjinal punta izlerine bakarak belli olur. punta izleri yok olmuşsa arkadan ağır darbelidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crow in cornfield

sallamışsın. adam serviste orijinali ile değiştirmişse hiç bir sıkıntı yok. onu sıkıntı yapıp düşürmeye çalışan adam da dolandırıcıdır,hırsız dır.

Alıntıları Göster
    Mantıklı düşünülürse değiştirilmesi daha doğru tabi. Fakat mantığın geçerli olduğu bir ülkede değiliz. Arkadaşın maddi çıkarı açısından değiştirmemesini tavsiye ettim.
  • quote:

Mantıklı düşünülürse değiştirilmesi daha doğru tabi. Fakat mantığın geçerli olduğu bir ülkede değiliz. Arkadaşın maddi çıkarı açısından değiştirmemesini tavsiye ettim.

Alıntıları Göster
    arabayı binmek için alan ahlaklı hiç kimse dediğim koşulda sorun yapmaz. yapanlar ,malum meslek grubu ve nerede kimi tokatlasam diye gezen aşağı tabakadan insanlar.hani telefonunu satmak için ilan verirsin ederi 400 tl dir 200 verirsen alayım diye yazıp 15 dakika sövmene neden olurlar. onlarada mal satmazsın olur biter .

• Hayırlısı olsun değiştiriyorum , en iyisi bu bencede kararsız kalmıştım..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satıcı net ve açık bir şekilde hasarı anlatıp, resimleri gösterirse değişenin sorun olacağını sanmıyorum. Macunlu olunca, bu işi gizleyen daha neleri gizlemiştir diyerek yaklaşmak istemiyorum. Aldığım aracın kaputu değişikti. Gecelerin Yargıcı Kursat bilir, kaput sanırım alüminyum ve hasarda düzelmiyor. Park halinde kamyonet geri gelirken kaputu ezmiş. Satıcı resimleri gösterince dert etmedim, fiyatı kırmaya çalışmadım bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coldblue_

Satıcı net ve açık bir şekilde hasarı anlatıp, resimleri gösterirse değişenin sorun olacağını sanmıyorum. Macunlu olunca, bu işi gizleyen daha neleri gizlemiştir diyerek yaklaşmak istemiyorum. Aldığım aracın kaputu değişikti. Gecelerin Yargıcı Kursat bilir, kaput sanırım alüminyum ve hasarda düzelmiyor. Park halinde kamyonet geri gelirken kaputu ezmiş. Satıcı resimleri gösterince dert etmedim, fiyatı kırmaya çalışmadım bile.
    doğrudur. mesela mercedes c serisi ve mitsubishi lancer'ların kaputu aluminyum ve herhangi bir kazada tamiratı mümkün değil. yaparız diyenler var ama hem çok para isterler hem de orijinali gibi olamıyor...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.