Hatırladığınız gibi Kayus adlı kişi daha önce Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü birisiyle anlaşmak üzere olduğunu yazmıştı.Transferle ilgili hiçbir ipucu vermeyen arkadaş bir mesajında "Rebben ve Pirlo Fenere gelmez hayal kurmayın" tarzı bişey söylemişti Ve yaklaşık 1 hafta sonra o ismin Tevez olduğuna dair bi konu açmıştı..
hiç umudum yok ama 2önlibero 1solaçık 1forvet lazım bize lugano da kalmalı
kesinlikle baştan sona katılıyorum.lugano giderse birde stoper eklenir listeye
niye 2 önlibero
Ne Robben'i ya. O adam dünyanın en iyi 2-3 sol açığından biri. İnsan üstü bir maaş vermek lazım adama.
Kayusun biri kuyuya bir taş atmış, bin tane Fenerli çıkaramamış.
bırakın o adamı ya herif kayserilimidir nedir sadece mehmet topuzu bildi.
quote:
Orjinalden alıntı: rapture
Mehmet Topuz u bilmek zor birşey değil ki. Ben aylar öncesinden hatta sezon ortasında daum gelecek demiştim. Özer Hurmacı yı da alıcak fener demiştim. Bunlar zaten ön görülen şeylerdi.
quote:
Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans
quote:
Orjinalden alıntı: rapture
Mehmet Topuz u bilmek zor birşey değil ki. Ben aylar öncesinden hatta sezon ortasında daum gelecek demiştim. Özer Hurmacı yı da alıcak fener demiştim. Bunlar zaten ön görülen şeylerdi.
Seni yeni kayus ilan ederdik ama nick'in çok uzun
Kayus dediğiniz şahısda normal bir üye. Sadece herkesden önce geldi diyor o kadar.öyle bende derim geldi diye.
Aha yazıyorum buraya aklınızda tutun fenerbahçe sol açık alacak muhtemelen de pazartesiye kadar açıklanmış olacak.
Tabi almayabilirde.
Bende şimdi müjdeci mi oldum?
quote:
Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans
Kayus dediğiniz şahısda normal bir üye. Sadece herkesden önce geldi diyor o kadar.öyle bende derim geldi diye.
Aha yazıyorum buraya aklınızda tutun fenerbahçe sol açık alacak muhtemelen de pazartesiye kadar açıklanmış olacak.
Tabi almayabilirde.
Bende şimdi müjdeci mi oldum?
Müjde müjde sizee Pier De Sanstan Müjde size. Zarif sağlam esnek adam, rahat adam, müjdeeee...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme