Şimdi Ara

kayseriyi bilenler bir bakabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Erciyese kayak merkezine gidecegim de otobus terminali erciyes arasi sefer var mi direk ve saat kacta basliyor orada 6 da olmayi dusunuyorum sabah seferler. Baslamadiysa bir gezeyim diyorum yakin civarda gidebilecergim gezebilecegim neresi var ya da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Upppp

• Gezecegin forum kayseri var tramvaya binersen önünde bırakıyor

• Up

• cimrilik koktu

• quote:

Orijinalden alıntı: hamdigs38

Gezecegin forum kayseri var tramvaya binersen önünde bırakıyor

Ankaradan geliyorum avm lerden bıktimbıktim. Kayaga gidiyorum sonucta ne kadar cimri olabilirimolabilirim gitmisken gormeye deger yakin civarda (zamanim az oldugu icin yakin bir yer) da gezeyim istiyorum

• Kayak sezonu açılmadıysa boşa gidersin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Terminalde inersin servisler seni meydana götürür meydandan istediğin tüm noktalara ulaşabilirsin.

Otobüs ile şehrin her noktasına ( Alparslan-Talas-Üniversite vs vs.) tramvay ile yine bu bölgelere çok daha hızlı ulaşabilirsin şehirde en canlı nokta Kayseri Park alışveriş merkezinin çevresi Alparslan tramvay durağında inersen 1.5-2dakika içerisinde bulursun çok yakın.
    Meydandan erciyese giden servisler olması lazım ücreti 7 TL galiba servisler dolunca gidiliyor yine aynı servislerle dönebiliyorsun kayak mevsimi açıldı diye biliyorum.
  • Dönüşte pastırma-sucuk isterük

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam seyyidi burhaneedine gidiyosun orda develi arabalari var 5 lira ogrenciye 3 lira ogrenci kartini goster bin soforun yanina otur ve ona de erciyeste inecegim de o seni indirir.

• kardeş önce şehir merkezine inmen gerek oradan seyit burhanettin türbesinin oralarda develi servisler oluyor. kişi başı ücreti 10 lira her saat başı var. en yakın böyle gidebilirsin ya da gideceğin gün haftasonu ise eski talas duraklarından 1,5 tl ye otobüs kalkıyor.

arkadaş biliyo o söyledi ben yazdım.
  • Ne 10 lira si hocam hergun gidip geliyorum 5 liraya dustu fiyatlar ogrenciye 3 lira

• tadı yok hacı erciyesin daha vakti gelmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: forever58

Ne 10 lira si hocam hergun gidip geliyorum 5 liraya dustu fiyatlar ogrenciye 3 lira

hatırladığım kadarıyla 10 liraydı diyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.