Şimdi Ara

kayseri li arkadaşlar bi bakabilir mi? en iyi avm hangisidir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar başka kücük bir şehir den gelicez. gercekten kalite ve elit insanların gezdiği mağaza çeşiti cok olan kısaca kayserinin en iyi avm si kangisidir? cevap veren arkadaşlara tskler.

• malesef öyle bir avm yok. beklentinizi bu kadar yüksek tutmayın. kayseri park diğerlerinden daha sakin ve düzgündür

• MotosikletPilotu kullanıcısına yanıt

cok zor bi soru sormadım ya. kayseri nin en iyi avm si hangisidir dedim?

• Elit insan ve avm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • n201 kullanıcısına yanıt

hocam farkındaysan üstü kapalı insanlara hakaret ediyorsun? elit insan derken eli yüzü düzgün belli bir kesim olan insan dan bahsediyorum

yaw arakdaşlar cok zor bir soru sormadım. neredeyse 10 yıldır şu konu dışına konu acmıyordum. ne olmuş buraya böyle ya. lan sadece kayserinin en iyi avmsi neresi diye soruyorum ya. rica ediyorum. 25 yaş altı cevaplamasın konuyu.

• Burası olabilir hocam: kayseri li arkadaşlar bi bakabilir mi? en iyi avm hangisidir?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yokizm kullanıcısına yanıt

hayır burası rezalet. mağaza çeşitliliği ve merkezi konumu güzel ama malesef keko yuvası. kapısının önünde birbirini bıçaklayan mı istersin, otoparkında güvenliği döveni mi istersin hepsi var. yukarıda cevap verdim kayseri park en iyi seçenek olur ama mağaza çeşitliliği az. sadece kahve içerim yemek yerim derse mix var ama mağaza da olsun istiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Esnaf_TV kullanıcısına yanıt
    Sen kimsin bide lan demissin biz lan desek asip kesersin burda, tekinsiz tipler artik her yerde belli saatlerde gidersin olur biter
    Motorcu aciklamis iste zaten kimse kalmadi burda bide kayserili mi bulacan 50 tane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 8 Mart 2025; 22:12:23 >
  • n201 kullanıcısına yanıt

olm değiştirip durma lea mesajini. 10 kez değiştirdin. bu kadar korkak olma. silip silip geri koyuyorsun yazdiğini. ne kadar tırsakmışssın :D

• Esnaf_TV kullanıcısına yanıt
    1 kere degistirdim
    Bisey silmedim ekledim ayni bunun gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 8 Mart 2025; 23:15:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.