Şimdi Ara

Kayseri devlet hastanesinde ki Suriyeli hamile kadınlar 😱 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
5
Favori
19.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
315 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

adamlara herşey beleş ne olacak?

benim eşim aha bu hastanede doktordu, Arapça öğrenmişti :)) iş adresi süriye yazdırıyordum :) içeride Türkçe konuşan adam yok.

he birde bunlar Türkçe falan da bilmiyor, küçük bebeleri, kocası bir de yanlarıyla rehberle geliyorlar, çocuklar heryere dokununca hanım uyarıyor , sonra hanımı şikayet ediyorlar. Birde her konuda haklı oluyorlar. :)))

bunları göndereceğiz falan hikaye, bunlar gitmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buradan bir taytlı geçti kullanıcısına yanıt

Savaş yakinda olacak zaten bu kaçinilmaz. Özellikle Nato nun Rusya sinirina yerleşmesi (Ukrayna nato ya alinmasi ) olasi bir çatişmalari tetikliyebilir. emin olun en çok etkilenenler den birisi Türkiye olacak.

Bu aptallar bati danda kovulacaklar er yada geç. Mülteci karşiti partiler başa geçtiğinde hepsi yollanacak bunlarin en fazla ağlarlar nasil yahudi kardeşleri zamaninda ağladiği gibi.

Bu kadar çok istiyorlarsa Yahudi kardeşlerinin yanlarina gitsinler  

• laf edince ırkçı diyorlar

bu ne lan bu ne!

Bu orta doğu milletini ülkene yaklaştırmayacaksın gittikleri yeri sömürüyorlar

• Büyük bir planın parçası işte ve bu plan tıkır tıkır işliyor...

• İlk geldiklerinde tecrübesizlikten mülteci politikası düzgün belirlenemedi diyelim. Yahu bu insanlar yıllardır bu ülkede. Çıkarılacak bir yasayla Türkiye topraklarında geçici statüde iken birden fazla çocuk yapan hiçbir sosyal yardımdan faydalanamaz dersin büyün sorun çözülür.

Tabi ki bu benim vatandaş olarak çözümüm. Hükümet yetkilileri kötü koşullarda çalışmaya razı olan ucuz iş gücünü artırma politikası güdüyorsa doğan çocuğun üstüne para bile verir.

• bu surıler ılk geldıklerınde yanımızda bırı calısıyordu. 7-8 sene felan once.

eleman benden 1 yada 2 yas kucuktu. ben 30 yasındayım. o o zamanlar 22 dır max.

6 çocugu vardı. peder beye bu neden evlenmedı geç kalmış geç diyordu 

şimdi 20 25 çocugu olmustur aynı hızda gıtmişse 

üremeyi büyük bir marifetmiş gibi görüyorlar.

• ohhh paralar surilere gidiyor ohhhhh size gitmiyor ohhhhh

• quote:

Orijinalden alıntı: elino

Almanyadaki türkler mülteci değiller iş için gittiler eşşek gibi çalışıp vatandaslık hakkı aldılar suriyeliler gibi mülteci değildi kürt kardeşim

Yalnız burdaki Suriyeliler ile ordaki Türkler arasında fark yok. Almanlar zaten Türkleri eşek gibi çalıştırmak kendi vatandaşlarının yapmadığı işleri yaptırmak için aldılar. Akıllarında vatandaşlık vermek gibi bir düşünce yoktu. Burdaki Türkler de Suriyelileri ucuz iş gücü niyetine bizim Türklerin çalışmaya burun kıvırdığı işlerde çalıştırmak için işe alıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçü Kayı -- 23 Haziran 2021; 14:15:27 >
  • Redeemertr kullanıcısına yanıt
    Bizim vergilerimizle 50 bin konut yapmışlar sınıra.

Biz bunlara bakmak zorunda değiliz!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Burada da bizim gençler işsizlikten intihar ederken Suriyeli devlet dairesinde memur, avukat olabiliyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProStr33t

Burada da bizim gençler işsizlikten intihar ederken Suriyeli devlet dairesinde memur, avukat olabiliyor.

Ben genel olarak bahsettim sonuçta çoğu ucuz iş gücü niyetine eşek gibi çalıştırılıyorlar bizzat şahidim.

• İşte o işleri genelde Kürtler yapıyordu. Onların işlerine çöktüler. Kürtler de İstanbul seçiminde şamarı bastı  

• Yahu ben bu filmi bir yerden hatırlıyorum. Başrolde Saddamla Özal mı ne oynuyordu hatta. Oscar almıştı sanki.

• 5-6 seneye Türkiye'deki azınlık Türk hakları diye makaleler tezler hazırlanmaya başlar.

• Bundan yıllar sonra bunları bu ülkeye getirenler nefretle,tiksinilerek anılacaklar.Adamlar bu ülkenin altını resmen oydular,sınırlarımızı terör örgütlerinin cirit attığı yerler haline getirdiler,Türkiye'yi uluslararası siyasette kepaze ettiler ama hala daha utanmadan ortalıkta dolaşıyorlar.

Bunların alayını floresan partisinin birinci çıktığı vilayetlerde zorunlu iskana tabi tutacaksın,oradaki floresan partililerin de başka illere göç etmesini engelleyeceksin.Ümmet ümmet beraber yaşasınlar...

• Ulan çoğunu göndersek bile hepsi nasıl gidecek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bunlara para nereden geliyor?

• Bizim vergiler

• quote:

Orijinalden alıntı: HBeg

Almanya'da ki Türkler ne ise Türkiye'de ki suriyeliler de odur. Tek fark bunlar çok seri ürüyorlar.

Hadi ordan, Almanyadaki Türkler oraya mülteci olarak değil, Almanya'nın daveti ile çalışmak için gitti. Oranın düzenine büyük oranda adapte oldular, burdaki suriler gibi düzeni bozmaya girişmediler. Suriyeliler Türkiye için beka sorunudur, tez vakitte vatanlarına geri gönderilmeliler.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.