Şimdi Ara

Kaynak Sağlam: Xbox 720, Crytek'in elinde. (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
3.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tinúviel

    Konsol E3 2012'de tanıtılsa bile herşeyiyle üretimi vs en erken Q2 2013 de çıkar ama 2013'den daha geç gelmez çünkü Wii U piyasada $ ları saymaya başladığında MS,Sony buna 2-3 sene seyirci kalırsa sonradan ancak topitop satar kullanıcılarına.


    Hazırlıkların ne aşamada olduğunu bilmiyoruz ama en geç dediğin tarih olabilir bana göre daha erken bir tarihte piyasada olacak.
  • Bence yeni nesil Xbox'ı ancak 2013'te elimize alıp oynayabiliriz...2012 e3 tanıtımı olur...2013 MART dünya satışı olur...İsmi de'' XBOX FUSION'' olacaktır diye tahmin ediyorum...
  • bence yalan hatırlarsanız 2 ay öncede EAnın elindeydi yeni konsol ama fos çıktı bence buda aynı hesap
  • Burada "2015-2016 gibi çıkar yeaaa,ben çok biliyorum,en iyi benim ..." tavırlarında olan üfürükçülere ne oldu?Hani konsolun çıkmasına daha 4-5 sene vardı?Neredesiniz ey cemaat?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Razura
    Burada "2015-2016 gibi çıkar yeaaa,ben çok biliyorum,en iyi benim ..." tavırlarında olan üfürükçülere ne oldu?Hani konsolun çıkmasına daha 4-5 sene vardı?Neredesiniz ey cemaat?

    katılıyorum bence 2013 ortası en makulu.
  • E3 2012 de HALO 4 şov olacak 360 için,aynı anda yeni konsol gösterisi yapmaz bence Microsoft,muhtemelen E3 2013 diyorum ben.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 26onurhan

    bence yalan hatırlarsanız 2 ay öncede EAnın elindeydi yeni konsol ama fos çıktı bence buda aynı hesap


    EA yalanladı ama bence o haber fos değildi. Sonuçta konsola oyun geliştirecek firmaların konsolu tanıması gerekiyor. Konsol çıkınca da birkaç hit çıkış oyunu gelmesi lazım. Bir oyun için 2-3 yıl harcandığını düşünürsek ve yeni Xbox 2012 sonlarında çıkış yapacaksa bu konsollar için çoktan oyun geliştirilmeye başlanmıştır. Daha yapımcılar konsolu tanıyacak, konsol için yeni oyun motoru-fizik motoru vs yazılıcak falan filan... Vel hasıl kelam konsolların prototipleri kesinlikle yapımcıların elinde olmalı.




  • Halo 4'ü duyurdular ve Halo 4'ün yapacağı satışı onlar ve bizde biliyoruz rahat 10 milyonu bulacaktır.

    Önce Halo 4'ün nimetlerini toplayıp sonrada yeni Xbox ile ilgili projelere ağırlık verebilirler.
  • Microsoft bu konuda çok avantajlı ve bir sonraki nesilde diğer konsol üreticilerine çok fena fark atacağını düşünüyorum, neden derseniz.

    Microsoft'un şu anda elinde zaten hazır bir dx11 mimarisi var ve oyun firmaları zaten pc'de alıştıkları dx11'e Xbox'ın yeni platform'una alışmaları gerekmeyecek. Microsoft yeni konsolun tam halini firmalara vermesine gerek olmadığını düşünüyorum, ona yakın bir donanım verse dahi firmalar bu yeni sisteme oyun geliştirerek microsoft'un yeni çıkaracağı konsola çok kısa bir sürede uyarlayabilir.

    Asıl sorun bundan sonra diğer konsol sistemleri için başlıyor, her yeni konsollarında yeni bir sistem geliştirerek oyun yapımcılarını büyük zorluklara sokuyorlar, konsol yapısı tamamlanana kadar oyun yapımcılarının ellerine her hangi bir sistem veremiyorlar buda wii ve ps sistemleri için büyük bir dez avantaj sağlıyor. Eğer wii ve ps yeni konsollarını xbox'tan daha sonra çıkarırlarsa piyasada fazla yer alamayacaklarını düşünüyorum. Ayrıca bundan sonraki nesilde wii ve ps platformlarına oyunların çok büyük bir bölümü dx11'den port edilerek gelecektir diye düşüşünüyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 26onurhan

    bence yalan hatırlarsanız 2 ay öncede EAnın elindeydi yeni konsol ama fos çıktı bence buda aynı hesap


    Microsoft tarafından duyurlamamış bir konsolu EA'nın inkar etmesinde bir anormallik yok aksini söylerse Microsoft ile davalık olur ve sonucunda kaybeden taraf olacaktır.
  • yeni nesilde xbox farkı koyacaktır, 50 m lık kullanıcı tabanı var bu sefer, 360 a geçerken yok gibi birşeydi...
  • önce çıksında DVD sorununu çözsünler artık
  • quote:

    Orijinalden alıntı: avengerD94

    önce çıksında DVD sorununu çözsünler artık


    Zaten artık plastik bir medyayı kullanmalarının çok saçma olduğunu düşünüyorum, gelişim sürdükçe plastik medya'dan okuma süreçleri çok uzayacak ve uzun yükleme sorunları oluşacak. Bunun içinde yeni bir teknoloji şart örneğin: dijital kartlar gibi...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: avengerD94

    önce çıksında DVD sorununu çözsünler artık


    Nintendo'nun yeni konsolu Wii U sanırım Blu-Ray kullanacaktı. Patent Sony'de olmasında rağmen Xbox 3'de de Blu-Ray kullanılırsa şaşırmam :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 15 Haziran 2011; 14:11:18 >
  • Xbox 720 ve Crytek'in yeni oyunu, E3 2012'de
    .

    Crytek'in İngiltere kanadı olan Crytek UK, şu an TimeSplitters 4'ün üzerinde çalışıyor. Henüz çıkış tarihi belli olmayan oyunun, yeni Playstation ve yeni Xbox konsolu için çıkacağı söyleniyor.Crytek yapımcılarının belirttiğine göre Microsoft, önümüzdeki 12 aylık dilimde yeni Xbox konsolunu tanıtacak ve bu büyük ihtimalle de E3 2012'de gerçekleşecek. Ayrıca Microsoft'un basın konferansında, Crytek'in bu yeni oyununun da konsolla birlikte gösterileceği belirtiliyor. Crytek UK, TimeSplitters'da, Microsoft'un DirectX 11 teknolojisini de kullanıyormuş.
    .
    http://www.merlininkazani.com/Xbox_720_ve_Crytekin_yeni_oyunu_E3_2012de-haber-42198p1.html




  • Dua ediyorum Turkiye dede resmi olarak hizmet versin MS cephesi. Onumuzdeki yeni nesilde hem 720 hem PS4 her ikisininde nimetlerinden faydalanmak istiyorum. Daha once 720 nin EA in elinde oldugu internete sizdirilmis ve EA tarafinda daha sonra reddedilmis ve forumdada henuz erken oldugu konusulur olmus ve benim gibi bir cok kiside EA nin bunu reddetmesi gayet normal demis cunku gercegin gun gibi ortada oldugu yeni nesil konsollarinda her nesilde oldugu gibi 2, yil evelindem oyun sirketlerine donanimsal olarak algilanmasi ve taninip oyun uretimine adapte edilip entegrasyonun saglanmasi adina bunun gayet normakl oldugunu belirtmisdik. insallah E3 2012 de 720 yolda gibi.
  • 2015 ne arkadaşlar abartmayın 2012 Noel'de çıkar..biz de 2013'ün başlarında konsolu alırız,tabi o günleri görürsek..
  • İşte sonuç olarak 2013 gibi satışa sunulur Türkiye'de.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fatz

    quote:

    Orijinalden alıntı: avengerD94

    önce çıksında DVD sorununu çözsünler artık


    Nintendo'nun yeni konsolu Wii U sanırım Blu-Ray kullanacaktı. Patent Sony'de olmasında rağmen Xbox 3'de de Blu-Ray kullanılırsa şaşırmam :)


    Wii u kendine özel disk kullanacakmış
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.