Şimdi Ara

Kaynak Sağlam: Xbox 720, Crytek'in elinde. (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
114
Cevap
0
Favori
3.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xbox Pure olacak deniyordu ismi bir ara öyle bir söylenti vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

Halo 4'ü duyurdular ve Halo 4'ün yapacağı satışı onlar ve bizde biliyoruz rahat 10 milyonu bulacaktır.

Önce Halo 4'ün nimetlerini toplayıp sonrada yeni Xbox ile ilgili projelere ağırlık verebilirler.

Ama Halo 4 ün Xbox 360 a çıkacağına dair kesin bir bilgi yok. Adamlar sadece çıkacak dediler, teaser yayınladılar. Halo 4 kısa sürede yapılacak bir oyun değil en erken 2012 sonbaharında çıkar ki artık yeni konsolların çıkması lazım, bu yüzden oyunu yeni Xbox için rahat rahat geliştirip, yeni Xbox'a çıkarırlar. Düşünsenize yeni Xbox çıkıyor ama Halo yok, oyuncular en çok bunun eksikliğini farkeder. Bence Halo 4 yeni Xbox'a çıkacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

Halo 4'ü duyurdular ve Halo 4'ün yapacağı satışı onlar ve bizde biliyoruz rahat 10 milyonu bulacaktır.

Önce Halo 4'ün nimetlerini toplayıp sonrada yeni Xbox ile ilgili projelere ağırlık verebilirler.

Ama Halo 4 ün Xbox 360 a çıkacağına dair kesin bir bilgi yok. Adamlar sadece çıkacak dediler, teaser yayınladılar. Halo 4 kısa sürede yapılacak bir oyun değil en erken 2012 sonbaharında çıkar ki artık yeni konsolların çıkması lazım, bu yüzden oyunu yeni Xbox için rahat rahat geliştirip, yeni Xbox'a çıkarırlar. Düşünsenize yeni Xbox çıkıyor ama Halo yok, oyuncular en çok bunun eksikliğini farkeder. Bence Halo 4 yeni Xbox'a çıkacak.

halo 4 ve sonraki nesil oyunlar 360 a çıkmayacak mı yani ?

• Halo 4'ü bundle olarak yeni xbox'a çıkarsalar çok daha iyi olurdu manyak satardı alet başlarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Copy Cat

Halo 4'ü bundle olarak yeni xbox'a çıkarsalar çok daha iyi olurdu manyak satardı alet başlarda

Aman öyle bişey yapmasınlar amerikada millet böbreğini satar almak için
  • quote:

Orijinalden alıntı: OPTİMİST

Heyecan verici bir haber. fiyat olarak TR'de 1200TL civarı olabilir, 2012 Kasımında da piyasa sürülmesi makuldur..

1200 TL imkansiz hocam. Ps3 bile yanlis hatirlamiyorsam 1300 TL ile TR piyasasina girmisti Artik gerisini siz düsünün.
    BU arada E3 2012 de Halo4 ile Xbox 720 tanitsalar Felaket birsey olur Kanimca
  • quote:

Orijinalden alıntı: pspfreak

quote:

Halo 4'ü bundle olarak yeni xbox'a çıkarsalar çok daha iyi olurdu manyak satardı alet başlarda

En fazla Asgari gelirin Yarisi olur Hocam , Oda 450-500 Dolar civari.
    Yani gerek yok Böbrek satmaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unzerstörbar -- 15 Haziran 2011; 19:38:27 >

• Bana kalırsa Fifa 13 ve Dirt 4 oyunlarını yeni konsolun ilk oyunları arasında göreceğiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar
    quote:

Orijinalden alıntı: pspfreak

quote:

En fazla Asgari gelirin Yarisi olur Hocam , Oda 450-500 Dolar civari.
    Yani gerek yok Böbrek satmaya

Dogru valla ben bi an çinle karistirdim adamin teki ipad2 almak icin satmis bobregini : /

• bence halo 4 hem 360'a hemde yeni xbox'a çıkar ama yeni xbox'daki çok daha dehşet olur..
    crytek te ormanlı falan, aletin gücünü iyi kullanacak bir oyun yapacak gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: vico

bence halo 4 hem 360'a hemde yeni xbox'a çıkar ama yeni xbox'daki çok daha dehşet olur..
    crytek te ormanlı falan, aletin gücünü iyi kullanacak bir oyun yapacak gibi

Öyle birşey olmaz
  • quote:

quote:

Heyecan verici bir haber. fiyat olarak TR'de 1200TL civarı olabilir, 2012 Kasımında da piyasa sürülmesi makuldur..

1200 TL imkansiz hocam. Ps3 bile yanlis hatirlamiyorsam 1300 TL ile TR piyasasina girmisti Artik gerisini siz düsünün.

O zamandan bu zamana insanlar akıllandı ekonomi gelişti bizi kazıklayabilecekelerini düşünmüyorum(en azından beni)Fiyatı spotçularda uygun olur umarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: TidusFF

quote:

quote:

O zamandan bu zamana insanlar akıllandı ekonomi gelişti bizi kazıklayabilecekelerini düşünmüyorum(en azından beni)Fiyatı spotçularda uygun olur umarım.

Ps3 ulkemize sadece 60 gbik modeli ile 1.500 liradan girmisti. Yeni nesil konsollarinda 1.200-1.500 civari satilacagini dusunuyorum ilk yillarinda.

Konuya gelirsek 2011 E3 den sonra yeni nesil konsollarin yaklastigina emin oldum acikcasi. Seneye E3 de Ms nin yeni nesil konsolunu duyuracagini, hemen pesinden Sony Ps4 icin bos durmayip, bir sonraki E3 e kalmadan Ps4 un resmiyet kazanacagini dusunuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

quote:

Orijinalden alıntı: avengerD94

önce çıksında DVD sorununu çözsünler artık

Nintendo'nun yeni konsolu Wii U sanırım Blu-Ray kullanacaktı. Patent Sony'de olmasında rağmen Xbox 3'de de Blu-Ray kullanılırsa şaşırmam :)

wii u 25gb'lık idensity disk kullanacak
    ben sonraki nesilde sony'nin yine blu-ray'i vereceğini sanmıyorum
    bu nesilde rakibine karşı ender kozlarından biriydi zaten
  • blu ray de herhangi bir cd formatı da eskidi bence artık. hdd gibi mis gibi sistem varken ve son derece küçük cihazlar 10 larca gb veri taşırken çizilebilen cd mantığını artık kullanmamaları gerektiğini düşünüyorum. 3 tarafta bırakmalı şu alışkanlığı.

her konsolun usb oyun haznesi olsa. direk usb den oynansa müthiş olur. düşünsenize her oyunun flaşdiski değişik formlarda olur.üzerinde sanatsal çalışmalar figürler falan yapılır. taşıması rahat olur. bir sürü avantajı olur bence.
  • quote:

quote:

1500 ile girdi, hatta 1500liraya almıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

quote:

1500 ile girdi, hatta 1500liraya almıştım.

xbox 360'ın 2005 deki ilk piyasa satış fiyatı neydi?

• yeni konsollar 1500tl gibi uçuk fiyatlarla satılamaz artık o zamanlar teknolojinin tam geçiş zamanları falandı,şu anda üretim maliyetleri falan çok daha düşük,giriş fiyatı en fazla 1000tl olur yoksa bu iş yürümez,insanlarda gayet akıllandı ve piyasada 3 firma var yani rekabet var fiyat avantajını kullanan kazanır yoksa mal satacağım diye çok bekler,hele birde sony ps adına bakarak fiyatı yüksek tutarsa nal toplar
  • vay arkadaş biz xbox ı boşa aldık o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

yeni konsollar 1500tl gibi uçuk fiyatlarla satılamaz artık o zamanlar teknolojinin tam geçiş zamanları falandı,şu anda üretim maliyetleri falan çok daha düşük,giriş fiyatı en fazla 1000tl olur yoksa bu iş yürümez,insanlarda gayet akıllandı ve piyasada 3 firma var yani rekabet var fiyat avantajını kullanan kazanır yoksa mal satacağım diye çok bekler,hele birde sony ps adına bakarak fiyatı yüksek tutarsa nal toplar

Kesinlikle katılıyorum
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.