Şimdi Ara

Kaynak Sağlam: Xbox 720, Crytek'in elinde. (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
3.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bence eski dost Project Gotham Racing 5.oyunuyla yeni xbox'ın çıkış oyunlarından biri olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: astraldoors

bence eski dost Project Gotham Racing 5.oyunuyla yeni xbox'ın çıkış oyunlarından biri olacak

Valla Bizarre kapatıldı eski çalışanlarını toplayıp bir stüdyo açmadıysa MS eski oyunların kalitesini yakalayabilecek tek adama bakar bu iş:

Kaynak Sağlam: Xbox 720, Crytek'in elinde.

• Epic Games'in yeni IP'si her türlü Samaritan olacak.

• bahsettiğiniz "YENİ IP"'ler ne oluyor arkadaşlar?
  • E3 2012 2005'den sonra en iyi E3 olacak.Yeni nesil xbox'dan oyun içi 2 milyon poligonlu, dev kaplamalı araç modellemeleri bekliyorum.Bunun yanında çok daha akıcı animasyonlar,inanılmaz fizikler ve tesselation'ı çok mükemmel bir şekilde kullanan oyunlar bekliyorum.Ve bunların hepsi 1080p'de 60 fps'de yağ gibi akmasını bekliyorum.Bu cihazın gücüne şöyle bir misal getiriyorum.İlk crysis oyununu 1080p'de ultra detaylarda zorlanmadan 120-150 fps'de oynatabilen güçlü bir sistem olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 18 Haziran 2011; 11:08:13 >
  • Crytek'ten konu hakkında açıklama geldi.
    IGN'de yer alan bilgilere göre Cytek firması, söz konusu söylentilerin gerçeği yansıtmadığını ve ellerinde Microsoft'a ait yeni nesil bir konsol olmadığını belirtti. Ancak DX11 üzerinde yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını ve geleceğin grafik teknolojisini yaratmaya çalıştıklarını kabul etti.

Crytek yetkilisinin Crytek ofisinde kamera karşısındakini halini düşünün. Röportaj veriyor:
    "yaw arkadaşlar, nerden çıkartıyorsunuz bu 720 miymiş xbox mış, yok öyle bişey, biz sadece DX11 i geliştiriyoruz, makina falan yok kardeşim." (o sırada hemen ayağının yanında masanın altında bulunan garip bir makinayı ayağıyla masanın arkasına doğru itmeye çalışır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PesMaster_27 -- 22 Haziran 2011; 11:30:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

E3 2012 2005'den sonra en iyi E3 olacak.Yeni nesil xbox'dan oyun içi 2 milyon poligonlu, dev kaplamalı araç modellemeleri bekliyorum.Bunun yanında çok daha akıcı animasyonlar,inanılmaz fizikler ve tesselation'ı çok mükemmel bir şekilde kullanan oyunlar bekliyorum.Ve bunların hepsi 1080p'de 60 fps'de yağ gibi akmasını bekliyorum.Bu cihazın gücüne şöyle bir misal getiriyorum.İlk crysis oyununu 1080p'de ultra detaylarda zorlanmadan 120-150 fps'de oynatabilen güçlü bir sistem olur..

Bir iki oyun 60fps de yağ gibi kayar sonra 30fps bariyerine takılıverir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 18 Haziran 2011; 18:23:12 >
  • haberler her zaman çıkar ama konsolu elimize almak 5sene sürer 2014 2015hala bu fikrim değişemedi
  • Eğer söylentiler doğruysa yani gerçekten yeni xbox Crytek'in elinde test'lere giriyorsa Microsoft çok pis fırça kaymıştır Crytek'e, ulen daha biz bile yeni konsolu açıklamadık ne diye basına sızdırıyorsunuz diye
  • ben açıkçası bu sefer xbox ın ps den biraz sonra çıkmasını isterdim. çünkü ps in sistemini öğrenince bir adım ileriye götürmeye çalışacaklardır cihazı . aynı ps in 360 dan sonra çıkarması gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubillian

ben açıkçası bu sefer xbox ın ps den biraz sonra çıkmasını isterdim. çünkü ps in sistemini öğrenince bir adım ileriye götürmeye çalışacaklardır cihazı . aynı ps in 360 dan sonra çıkarması gibi

ama PS3 bir adım bile ileriye götürebildi mi? hayır
  • PS 3'ün xbox tan sonra çıkaması bir şey kazandırmadı SONY'e gerçi ama bence hangisi önce çıkarsa çıksın grafik kaliteleri ve donanımsal özellikleri yine aynı güçte olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PesMaster_27 -- 22 Haziran 2011; 15:25:39 >
  • Bence bundan sonraki Xbox ile Microsoft konsol dünyasında liderliğini tescillemiş olacak...Yazılım olmadan donanım hiç bir işe yaramaz....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razura

Epic Games'in yeni IP'si her türlü Samaritan olacak.

Ağzımın suyu aktı be...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.