Şimdi Ara

Kaynağa Baktım Gözüm Sürekli Doluyor Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar dün kaynakla çok uğraşmıştık gözlerim ikide bir doluyor dolunca gözümü açamıyorum açınca çok fena yanıyor bilenleriniz varsa tavsiye verebilir mi teşekkürler şimdiden.

•  Kaynağa Baktım Gözüm Sürekli Doluyor Yardım
  • yanlış anladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: vTeck

Merhaba arkadaşlar dün kaynakla çok uğraşmıştık gözlerim ikide bir doluyor dolunca gözümü açamıyorum açınca çok fena yanıyor bilenleriniz varsa tavsiye verebilir mi teşekkürler şimdiden.

Doktora bi git göz damlası felan verir geçer büyük ihtimalle.
    Klor ile tecrübem var
  • helva fıstıklı mı olsun
  • Lütfen tavsiye verin çok yanıyor yukarı.
  • Kaynak ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Göz damlası geçirir.

Ayrıca git çeşme suyunu aç sadece suya odaklan gözünü kırpmadan çok yanacaktır ama kısa sürede geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paradise_

Göz damlası geçirir.

Ayrıca git çeşme suyunu aç sadece suya odaklan gözünü kırpmadan çok yanacaktır ama kısa sürede geçer.

Tamam hocam teşekkürler deneyeceğim.
  • quote:

Göz damlası geçirir.

Hocam dediğinizi yapıyorum ama gözlerimi açık tutamıyorum. Tutuyorum oda 1-2 saniye en fazla sonra hemen kapatıyorum.
  • SAKIN YÜZÜNÜ SUYLA YIKAMA . eczanelerden 2.5 liraya VİSİNE al gözlerine 2 şer damla damlat 10 dakikaya hiçbişeyin kalmaz.gözlerini açmaya çalışma kat gözlerini öyle kal. güneşe bakma. eğer eczane vermez ise saglık ocagına git kaynak gözümü aldı de yazsınlar bi reçete öyle al visineyi.

bir dahada kaynağa çıplak gözle bakma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bluescream_ -- 20 Haziran 2013; 12:20:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vTeck

quote:

Göz damlası geçirir.

Hocam dediğinizi yapıyorum ama gözlerimi açık tutamıyorum. Tutuyorum oda 1-2 saniye en fazla sonra hemen kapatıyorum.

Lavaboya yanaş ama sakın yüzüne su sıçramasın odaklan..Eğer bunları yapamıyosan git eczaneden damla al hemen geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

SAKIN YÜZÜNÜ SUYLA YIKAMA . eczanelerden 2.5 liraya VİSİNE al gözlerine 2 şer damla damlat 10 dakikaya hiçbişeyin kalmaz.gözlerini açmaya çalışma kat gözlerini öyle kal. güneşe bakma. eğer eczane vermez ise saglık ocagına git kaynak gözümü aldı de yazsınlar bi reçete öyle al visineyi.

/>

bir dahada kaynağa çıplak gözle bakma

Tamam hocam teşekkür ederim.

• izin al bir gün dinlen. geçecektir. bizim burdada oluyor yeni elemanlara
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.