Şimdi Ara

Kayıt yaptırıp gitmemek/dondurmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
10.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Önümüzdeki eğitim döneminde (2013/2014) üniversiteye kayıt yaptırıp özel sebeplerden ötürü 1 yıl gitmemeyi düşünüyorum. Aslında bakarsanız dondurmak önceliğim fakat legal bir şekilde fakirlik belgesi veya sağlık sorunları raporu alabileceğimi sanmıyorum. Bu yüzden mazeret bildirmeksizin harçları yatırıp okula gitmemeyi düşünüyorum. Merak ettiğim konu 1 yıllık bu devamsızlık bana neye mâl olur ? Okuldan atılma gibi bir durum mu söz konusu olur yoksa bir sonraki yıl direkt hazırlıktan başlayabilir miyim ? Ayrıca kafama takılan bir durum daha var ki en önemlisi de bu sanıyorum. Lisans sonrasında eğitimime devam etmek istiyorum. Bir yıllık bu devamsızlık ilerleyen yıllarda akademik bir kariyer seçersem bana engel teşkil eder mi ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. (kimse cevap yazmazsa sağlam fail olur ^^)

• Ben de bu sene yaptim bunu. Birinci ogretim oldugundan harc odemedim ama dondurmadim da. Bir sene gitmemen bir senene mal olur baska da kotu bir sey yok. Akademik kariyer olarak engel teskil etmez, is ararken de sorun teskil etmez. Neticede not ortalamasiyla degil devamsizliktan kalmis olursun. Kyk bursu aliyosan o kesilir bir de tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ddeenniizz

Ben de bu sene yaptim bunu. Birinci ogretim oldugundan harc odemedim ama dondurmadim da. Bir sene gitmemen bir senene mal olur baska da kotu bir sey yok. Akademik kariyer olarak engel teskil etmez, is ararken de sorun teskil etmez. Neticede not ortalamasiyla degil devamsizliktan kalmis olursun. Kyk bursu aliyosan o kesilir bir de tabi.

Cevap için çok teşekkür ederim, resmen üzerimden bir yük kalktı =D
  • Hocam ben i?lemleri hallettim kayyt gününde fakirlik belgesi ile dilekçe yazyp vermi?tim. ?imdi aradym sordum fakirlik belgesi kaymakamlyk yada valilik onayly olmasy gerekmi? bu durumda ders seçmeli miyim diye sordum seçmelisiniz dedi postayla gönderebilirsiniz dedi yeni farkilik belgesini bende zorluk çykardyklary için mühürlü yeni belge göndermeme karary aldym ders seçimi yaptym synyfta kalmy? gibi olucam ikinci üniden adalete ba?vurucam bu durumda sykynty olurmu. Seneye yada yary dönemde lys puanyyla yatay geçi?le kaydymy aldyrabilir miyim? Synyfta kalmy? gibi olmak buna engel mi? Birde ben her sene böyle ders seçimi yaparak kaç yyl kaydym devam eder. Önceden 2 seneden sonra silinme durumu vardy kayydyn bu durum kalktymy?
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.