Şimdi Ara

Üniversiteye kayıt yapıp gitmemek tecili bozar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ailemin zoruyla ilk tercihe istemediğim bölüm yazdım gelmez diye maalesef ki tutmuş bende kayıtı yapıp gitmemek istiyorum ama askerlikden yırtmak için tecile ihtiyacım var sizce tecil düşer mi?

• Kayıt yenileme yaparsan tecilli olursun.Gelmediğini görüp kaydını dondururlarsa tecilin düşer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

Kayıt yenileme yaparsan tecilli olursun.Gelmediğini görüp kaydını dondururlarsa tecilin düşer.
    Devamsızlıklar sonucu okul kendisi dondurursa hakikaten kötü olur.Başka çaresi yok mu acaba derslere girmeden tecili devam ettirmenin yolu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Louie-Andy Anderson -- 31 Ağustos 2018; 14:41:0 >
  • 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    Derslere girmeyince tecil bozuluyor mu cidden. Vay be.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okul kendi dondurma yapmaz, ders kaydı yaptığın sürece öğrencilik hakkın da tecil de devam eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STMUS -- 31 Ağustos 2018; 14:58:38 >
  • STMUS kullanıcısına yanıt
    Devamsızlık??

• Ankara üniversitesini kazandım bu yıl ancak eğitimeme almanyada devam edicem ve şuan bulunduğum şehirde almanca kursuna gidiyorum.Okulu nasıl dondurabilirm ders seçmezisem direk donduruluyormu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geçen yine Vanda askerim

Derslere girmeyince tecil bozuluyor mu cidden. Vay be.
    Kesin bozulur diye birşey yok okulun insiyatifine bağlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Heisenbrrg

Ankara üniversitesini kazandım bu yıl ancak eğitimeme almanyada devam edicem ve şuan bulunduğum şehirde almanca kursuna gidiyorum.Okulu nasıl dondurabilirm ders seçmezisem direk donduruluyormu ?
    Hocam okulun öğrenci işlerine gideceksin kaydımı donduracam napim diceksin onlar sana yardımcı olur. Telefonla ara istersen uzaksan. Dileçke + bahanen olması lazım bide bahenen olcak yalnız

• 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    Aradım hocam ama açmıyorlar sürekli meşgul.Sanırm benim bahanem geçirli olmaz internette fakirlik belgesiyle donduranlar varmış muhtarlıktan kolayca alınıyormuş galiba öyle yapıcam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: STMUS

Okul kendi dondurma yapmaz, ders kaydı yaptığın sürece öğrencilik hakkın da tecil de devam eder.
    Hocam ders kaydından kastınız nedir ben mesela üniversiteye kayıtı yapıp sonradan hiç gitmezsem yine de tecil hakkım devam edebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Louie-Andy Anderson

Hocam ders kaydından kastınız nedir ben mesela üniversiteye kayıtı yapıp sonradan hiç gitmezsem yine de tecil hakkım devam edebilir mi?

Alıntıları Göster
    Ders kaydı dediğim 1. Öğretim için ders seçip danışmana onaylatmak, 2. Öğretim için harç yatırıp ders seçip danışmana onaylatmak. Onay olmazsa öğrencilik hakkın olmaz. İlk seneyle hazırlıkta senin ders seçme gibi bir hakkın olmayabilir tabii öğrenci bilgi sisteminden takip edebilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.