< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
kayıhan osmanoğlu: “Bizim dedelerimiz, kafa çekerek değil; besmele çekerek kazandı bu toprakları.”

-
-
-
ne demek istiyor anlamadım. Bu bile insanları ayrıştırıcı sözler. Ne içkisi ne alaka. O zamanlar içki sadece sarayda ve gayrimüslimler tarafından içilirdi. İçki fabrikalarıda Osmanlı zamanında açıldı. Valla bilemedim ne demek istiyor.
-
dedesi döneminde saraya oluk oluk şarap akıyormuş. Yusuf hoca resmi belge ile birkaçını açıklamıştı :)))) sanırsın gazino işletiyorlar.
-
olabilir.
ama besmele ile koruyamamışlar.
haritalar ortada.
-
Benim dedem Balkan gazisi. Gayet de içmesini bilirdi.
-
Ah Fatih dedem.
Ah Kanuni dedem
Sağ olsaydınız “tiz kellesi vurula” emrini verirdiniz,
-
Çok doğru tespit. Kurtuluş Savaşı'nda savaşan kadınlara bakın hepsi ya peçeli ya başörtülü bir tane kafası açık savaşan mermi yapan kadın yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konjonktüre uygun, tipik sağ partili, tribüne oynayan siyasetçi gibi konuşuyor. Yeni birşey lazım, bunlara alışkınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dedesi Abdülhamid,Kıbrısı hangı kafayla ,hangi akla uyarak sattı İngiltereye ,hangi kafayla donanmayı Haliçte çürüttü ,
kı 12 adalara sahip çıkamadık ,Balkanları, arap topraklarını hangi kafayla teslim etti ,kaybetti,ilk içki fabrikasını, genelevleri ,bunun dedesi açtı ya
-
Peçeli başörtülü olunca doğru açık olunca yanlış mı oluyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
90'lı yıllarda bu zihniyet "Anamızı, bacımızı türban nedeniyle okula, işe gidemeyalaaa" diye sızlanıyordu. Şimdi ise açık olanlara "fahişe" gözüyle bakıyorlar...
Bu siyasal islamcılık kadar ikiyüzlü zihniyet yeryüzünde yoktur. Kimse kusura bakmasın...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 25 Mayıs 2025; 18:45:35 >
En Beğenilen Yanıtlar

90'lı yıllarda bu zihniyet "Anamızı, bacımızı türban nedeniyle okula, işe gidemeyalaaa" diye sızlanıyordu. Şimdi ise açık olanlara "fahişe" gözüyle bakıyorlar... Bu siyasal islamcılık kadar ikiyüzlü zihniyet yeryüzünde yoktur. Kimse kusura bakmasın... |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X