Şimdi Ara

Kaybeden 1 ay banlanacak! Kayıtlar başladı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet. Şampiyonluğu kaçıran herkes kendini 1 ay banlayacak. Hani çok iddaalısınız ya, Cesur Yürekliler adını yazdırıp kendini kayıt etsin bakalım.

Fenerbahçe (1)

DiJoN

Galatasaray (0)

• Yaz yaz totem olsun ^^
  • Degiştir Butonu yok ! Üyelerin ismini editleyemicem. Kayıtlar devam. maç sonu buradayız.
  • Banlamaısna değilde 2 3 ay hatta diğer sezonun arasına kadar avatar+imzasına istersen ?
  • Yaz benide , GS kazanır diyorum.
  • Fenerbahçe sayfasına bu konuyu paylaşıp üyeleri toplarmısınız? Pazatesiye kadar banlıyım. :) Sadece galatasaraylılar katılmasın :)
  • kaybeden zaten foruma en az bir ay girmez buradaki kargaşayı görmemek için, boşuna banlanmaya kalmaya gerek yok bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Henuz 2,5 aylik uyesin. Esas kullandigin hesapla iddia ya girsen daha inandirici olurdu.
  • bu konuyu galatasaraylı açsa ve mesaj sayısı ciddiye alınır yükseklikte olsaydı adımı yazdırırdım
  • ekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: «WhiSKy»

Henuz 2,5 aylik uyesin. Esas kullandigin hesapla iddia ya girsen daha inandirici olurdu.

Sadece kullandığım hesap bu. Bir kaç tane daha üyeliğimin olması için bir sürü telefon numaram olması gerekirdi. Açtığım konuları incelersen bu hesabı her gün kullanıp kullanmadığımı anlardın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: «WhiSKy»

Henuz 2,5 aylik uyesin. Esas kullandigin hesapla iddia ya girsen daha inandirici olurdu.

+1
  • şimdi ters tepmesinden ötürü fenerbahçeli olmama rağmen galatasaray yenecek diyorum her iki durum da işime geliyor
  • Fenerbahçe (1)

DiJoN

Galatasaray (3)

_-TaicHi-_
    Kenshi
    Kharoon

• kaybeden öldürsün kendini? nasıl saçma bir zihniyet, nasıl saçma bir konu la bu
  • Yaz beni fb alir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

kaybeden öldürsün kendini? nasıl saçma bir zihniyet, nasıl saçma bir konu la bu

+1905 iyice suyu cikti forumun
  • Galatasaray alir diyorum
  • yaz beni gs dagıtırr
  • quote:

Orijinalden alıntı: malumatfuruş

kaybeden zaten foruma en az bir ay girmez buradaki kargaşayı görmemek için, boşuna banlanmaya kalmaya gerek yok bence

+1

Şampiyonluk giderse futbol bölümüne bir daha uğrayacağımı sanmıyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.