Şimdi Ara

KAY SÜt mailime cevap yazmış.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
6.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bakanlığn teşhir ettiği gıda firmaları arasında KAY sütte vardı. bunlara mail atmıştım rezilsiniz diye. cevap yollamışlar. cevabı olduğu gibi yapıştıyorum.

Sayın*********
    Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın 06.12.2012 tarihinde yaptığı açıklamada firmamızdan bahsedilmektedir.
    Firmamız 2009 yılından beri yarım yağlı uht keçi sütünü Türk Gıda Kodeksine uygun olarak üretmektedir.
    Ürünümüz özellikle inek sütüne alerjisi olan müşterilerimiz tarafından memnuniyetle tüketilmekte olup 3 senedir alerjik bir sağlık sorunu ile de karşılaşılmamıştır.
    Bakanlık yayınladığı listede yarım yağlı uht keçi sütü içerisinde inek sütü var olduğunu belirtmiştir.
    Sütün analiz yöntemi DNA testi ile olmakta ve bu analizde, 1litre keçi sütünün içerisinde 1 damla inek sütü karıştığında inek sütü varlığı çıkmaktadır.
    Firmamıza bu rapor Bakanlık tarafından bildirildikten sonra bu durumun nedenleri araştırılarak gerekli önlemler alınmıştır.
    Söz konusu dönemde köylerden toplanarak keçi sütü alımı yaparken şimdi sadece keçi çiftliklerinden alım yapıyoruz.
    Bizde bir analiz metodu ile artık çiğ gelen keçi sütünde inek sütü varlığını tesbit edebilir duruma geldik.
    Üretim aşamasında da gerekli aksiyonlar alınmıştır.
    Bu çalışmalardan sonra ürettiğimiz sütlerden Ankara Gıda Kontrol Laboratuvarı’na gönderdiğimizde ekte sunmuş olduğumuz 11.09.2012 tarihli raporda da görüldüğü gibi inek sütü bulunmamıştır.
    Ürünümüzü güvenle tüketebilirsiniz.
    Saygılarımızla…

Ben cevaptan gram kadar tatmin olmadım...

• yav he he yaz sende
  • Cevap: Saçmalamışlar resmen hiç bir şey anlamadım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: farego

Cevap: Saçmalamışlar resmen hiç bir şey anlamadım..

adamlar doğru söylüyo demiyorum bunu bilemem ama anlamadığınız şeylere saçma yaftası vurmayın artık. size özel bişey değil bu dediğim türk insanının genel sorunu
  • önlemini baştan alsaydı bahane uydurmaya gerek yok
  • Eskiden sorumsuzca köylerden süt topluyorduk deseymiş daha net olurmuş. Herkes akıllı olacak 11bir
  • quote:

Orijinalden alıntı: farego

Cevap: Saçmalamışlar resmen hiç bir şey anlamadım..

Anlamadıysan saçmaladıklarını nasıl bildin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Köylüler bizi kazıkladı. Biz de sizi demiş
  • %100 danaya tavuk karıştıran firma da aynı bahaneyi öne sürmüştü apikoğlu muydu neydi, eser miktarda karışmış diye, bunlar da aynı yöntemi kullanmış, artık kim inanırsa, şahsen ben inanmadım...
  • KAYdığımız tüm müşterilerimizden özür dileriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekdellal

%100 danaya tavuk karıştıran firma da aynı bahaneyi öne sürmüştü apikoğlu muydu neydi, eser miktarda karışmış diye, bunlar da aynı yöntemi kullanmış, artık kim inanırsa, şahsen ben inanmadım...

apikoğlu idi sanırım bende sitelerine girdiğimde o zamanlar açıklama yazıyordu...

teknik nedenler zorunluluğuyla %100 dana eti ve kanatlı etiyle karışık yapılan üretimler aynı bantlarda yapılıyor prosedürler gereği ilk önce kanatlı etiyle olan ürünler üretiliyor daha sonra bantın temizlenme işlemi yapılınca aynı yerde dana eti ürünleri yapılıyor işte bu arada ne kadar dikkat edilirse edilsin önceki üretimden kalan 1gramlık parça dahi karıştığı zaman tahlillerde çıkıyor vs vs bir şeyler yazmışlardı

bizde bu yüzden yüksek bir yatırım yaparak dana eti ve kanatlı eti ürünleri ayrı bantlarda üretmeye başladık bir daha böyle bir şey olmayacak demişlerdi...

apikoğlu nun yazdığıda kay süt ün yazdığıda aslında mantıklı geliyor insana ama yinede bir kere adın çıktımı

• quote:

Orijinalden alıntı: _Akıncı

KAYdığımız tüm müşterilerimizden özür dileriz.

kalııın cooook kalıııın

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: sorusu olan adam

kalııın cooook kalıııın

/>

Hocam kız hoşuma gitti valla, adı nedir biliyomusunuz. Bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blindfire -- 7 Aralık 2012; 20:01:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Blindfire

quote:

kalııın cooook kalıııın

/>

effy stonem

google arama linki

• bende mail attım ama hala daha cevap vermediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

quote:

Orijinalden alıntı: Blindfire

quote:

kalııın cooook kalıııın

effy stonem

google arama linki

Kızın gerçek ismide Konudaki firma ile yakınlık gösteriyor
    Kaya Rose Scodelario ( d. 13 Mart 1992 ) İngiliz aktris ve model. E4 kanalında yayınlanan Skins dizisindeki Effy Stonem rolü ile tanınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Config -- 8 Aralık 2012; 18:30:09 >

• teşir edilen firmaların arasında hısım akraban ın rakibi veya ihaleyi ellerinden alan firmalar var hep
  • Gay Süt diye okudum da geldim
  • jamiryo yaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.