Şimdi Ara

KAVGADA BURUNA VURMAKTAN ÇEKİNİYORMUSUNUZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
3.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkes kavga da buruna rahatça vuruyor hele internette gördüğüm 1-2 videoda adam resmen yerdeki adamın yüzüne tekmeyi rahatça geçiriyor.
    Sanki burun 1-2 sert vuruşla kemikleri dağılacak şekilde hassas gibi geliyor.bana mı öyle geliyor yoksa cidden öyle mi ?

Öte yandan buruna direk kafa atanlar var.bildiğin şekli falan bozulmalı bu durumda.hatta buruna dik sert vuruşta ölme tehlikesi bile var ama millet umursamıyor.

Siz vurmaktan çekiniyormusunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• burna*
  • Kavga olursa direk alet edevatla dalarım ne elimi yorcam.

• çeneye vurmak varken burna vurmaya gerek yok hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum yanlis anlamada senin gibiler genelde dayak yiyor .

kavga girerken hep " kaybedicek neyim var ki " diyerek girdim ve düsündügüm zaman bir kizdan baska kaybedicek biseyim yok bunu düsününce özgüven patlamasi yasiyorum ve kendimi rahatlatiyorum

sonrasi malum .....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burun estetikle çözülüyor denendi onaylandı. Çekinmeden vurabilir, buruna yumruk yiyebilirsiniz..
    Elmacık için yüksek miktar gerekiyor, burun etrafına yumruk yememek için elinizden geleni yapın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ch4ylak -- 27 Kasım 2014; 22:04:48 >
  • Cekiniyom cunku herifin burnunu kirarsam bu sefer hapise girerim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kavgada Heyecanlanıyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İki saat buruna ne deye düşündüm futbolcu adı falan sandım burna olacak kardeş

• Görüyorum ki, çoluk çocuk toplanmış yine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlpFatih

çeneye vurmak varken burna vurmaya gerek yok hocam

Burnun tam ortasına direk yandan ( yüze paralel bir şekilde ) vuranı gördüm, Allah korusun vurduğu kişi burnunu bir daha kullanamayabilir?

• FLameS.7 kullanıcısına yanıt
    Doğrusu o ama burna biraz garip geldi

• Allah ne verdiyse girerim.
    Karşıda ki adam dur yumuşak etlerine vurayim canın acımasın dicek sanki.

Ayrıca göze vurman daha garanti sonuç verir. Kaşı patlarsa seni göremez karşılık veremez, burunu felan boş ver direk gözüne vur.

• quote:

Orijinalden alıntı: terminatör54

dostum yanlis anlamada senin gibiler genelde dayak yiyor .

kavga girerken hep " kaybedicek neyim var ki " diyerek girdim ve düsündügüm zaman bir kizdan baska kaybedicek biseyim yok bunu düsününce özgüven patlamasi yasiyorum ve kendimi rahatlatiyorum

sonrasi malum .....

Hocam nerelere vurmuyorsun kavgada?
  • Kavga çok zor durumlarda başvururum o zamanda ya sol alt çenesine ya da boyundaki nefes borusunu tıkayan yere dokunuşlar yaparım hak etmiştir böyle bir şey oluyorsa

• Jipena kullanıcısına yanıt
    But opener is not child

• Vurduğun kişinin burun kemiği sağlamsa elini yada kafanı kırabilirsin.

• Kavga edeceğin adama karşı merhamet beslersen baştan kaybedersin. Şahsen ilkokulda çok kez burun kanattığımı hatırlıyorum çünkü bunları hiç düşünmezdim. Şimdi acıyorum biraz da olay büyür diye pasif duruyorum ve dayak yiyorum. Sözün özü bunları düşünme, hatta etrafını analiz et karşımdaki adama en iyi neyle zarar veririm diye. Taş falan bul, botla kafasını ez işte bunları düşün, vurursam acır mı diye değil. Karşındaki senin için böyle düşünmez o anda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.