Bildirim
Topa kafa vurmaktan korkmak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bizim sınıfta çalışkan bi arkadaş vardı. bunu takıma seçtik defansa koyduk toplara kafa vurmaktan süzük oldu sınıfta kaldı. -
Kafa acıyor bazen. Alışman lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gecen maçta sert topa kafa attı bi arkadaş, yarin cenazesi var şuan onun helvasını yiyorum.
benm ortaokulda kafama top değdi 1. saat kendime gelemedm yapma kardeş bırak maçı fena acıyor -
beyın kanaması gecırırsın :D -
Kafa vuramayan adam gelmiş adam geçirmiyorum diyor
Yav he he
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha gecende kaleciydim adam kendi takim arkadasina sinirlenip eline gecen ilk atakta 1m mesafeden gozume nisanladi.O an kafa gitti yere dustum.Bes saniye falan yerde kaldim.Sonra biraz daha cesaretlendigimi fark ettim
quote:
Orijinalden alıntı: RapiDeath
Daha gecende kaleciydim adam kendi takim arkadasina sinirlenip eline gecen ilk atakta 1m mesafeden gozume nisanladi.O an kafa gitti yere dustum.Bes saniye falan yerde kaldim.Sonra biraz daha cesaretlendigimi fark ettim
Aynen hocam ya son sürat gelse bile patlatcam kafayı
Ben amerikan futbolu oynuyorum valla kafada kask var oyle bi dert yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- wellbutrin xl 150 mg reçetesiz satılır mı
- kader mahkumu ne demek
- dilimi ısırdım kanıyor ne yapmalıyım
- kaçıncı kattan atlanırsa ölünür
- bina asansör şikayeti nereye yapılır
- google çizim yap
- prompt mühendisliği nedir
- dünyanın en büyük vinci
- telegram indirim kanalları
- 5g nedir zararları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X