Şimdi Ara

Kavga oldu sonuçlar ne olur ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba benim annem kendi çocukluk arkadaşı ile tekel bayi açtılar adam erkek tekel ruhsatı annemin üstüne 1 ay oldu adam la tartışıyorlar adam anneme burnuna yumruk atıyor ve cep telefonunu kırıyor annem dükkandan apar topar çıkıp komşulara gidiyor polisi arıyor 10 dk sonra polis geliyor karakola gidiyorlar ifade alınıyor annem şikayetçi oluyor adamdan haberimiz yok zaten bulsam öldürecem arkadaşlar sonuç ne olur savcılık ne yapar ? Lütfen ciddi olalım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Öldürürsen mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır şikayetçi olduk ya sonucu ne olur ceza alırmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Columbia- -- 18 Ağustos 2013; 18:28:23 >
  • Darp raporu alsaydınız keşke,görüntü kayıtları varsa ceza alabilir.Cezası para cezasına çevirilir büyük ihtimal.
  • Annemi hastaneye götürmüşler burnundan film çekilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Columbia- -- 18 Ağustos 2013; 18:40:41 >
  • benim anneme yumruk değil bişey söylese ben onu
  • Hocam tekel bayiinde kadın başına yalnız bırakılırmı annen oraya sarhoşlar şerefsizler falan çok gidiyor annene laf falanda atarlar katil olursunuz valla bence yanına bir erkek şart sen veya baban

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kürtaj olayı çok mu zor olur?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam gündüz oluyor
  • 500-600 tl bişey öder adam,

hapis cezası beklemeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

500-600 tl bişey öder adam,

hapis cezası beklemeyin.

Sağol kardeş bilgilendirdiğn için
  • quote:

Orijinalden alıntı: sgpds

Merhaba benim annem kendi çocukluk arkadaşı ile tekel bayi açtılar adam erkek tekel ruhsatı annemin üstüne 1 ay oldu adam la tartışıyorlar adam anneme burnuna yumruk atıyor ve cep telefonunu kırıyor annem dükkandan apar topar çıkıp komşulara gidiyor polisi arıyor 10 dk sonra polis geliyor karakola gidiyorlar ifade alınıyor annem şikayetçi oluyor adamdan haberimiz yok zaten bulsam öldürecem arkadaşlar sonuç ne olur savcılık ne yapar ? Lütfen ciddi olalım

hocam değil yumruk atmak..ters bir laf söyledi birisi.. 6 tl için..annemde uğrasmaya değmez para için kavga etmek bize yakısmaz dedi..ama sonucta anneme ters laf söyledi..bende ekibi topladım adamın dükkanında yaklasık 5000 tl hasar olusturuldu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

Hocam tekel bayiinde kadın başına yalnız bırakılırmı annen oraya sarhoşlar şerefsizler falan çok gidiyor annene laf falanda atarlar katil olursunuz valla bence yanına bir erkek şart sen veya baban

Tekele gidip alkol sigara alan herkes sarhoş şerefsiz mi oluyor güzel kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: mert969

quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

Hocam tekel bayiinde kadın başına yalnız bırakılırmı annen oraya sarhoşlar şerefsizler falan çok gidiyor annene laf falanda atarlar katil olursunuz valla bence yanına bir erkek şart sen veya baban

Tekele gidip alkol sigara alan herkes sarhoş şerefsiz mi oluyor güzel kardeşim

Sarhoş,şerefsiz oluyor çoğu kişi arada düzgün insanlar olabilir üst komşumuz gider alır içkisini adabıyla içer sonra uyur yani böyle istisnalar hariç

• quote:

Orijinalden alıntı: purpleandbeyond

Darp raporu alsaydınız keşke,görüntü kayıtları varsa ceza alabilir.Cezası para cezasına çevirilir büyük ihtimal.

almasına gerek yok, kavga olduğu durumda zaten polis adli tıba gönderir, yani kendisi belirtmesine gerek yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.