Şimdi Ara

kavga korkumu nasıl yenebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugüne kadar hiç kavga etmedim ve etmekte istemiyorum ama olası bir durumda ne yapacağım dövüşmeyi bilmiyorum arada dövüş filmi izleyip biraz cesaretleniyorum ama o an bir titreme geliyor burun kemiğim eğri olduğu için korkuyorum bir darbe alırsam kötü olacak o yüzden ne yapsam

• bende hiç kavga etmedim barışçıl bir insanımdır
  • Abartmayın bu kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: feelfree

bende hiç kavga etmedim barışçıl bir insanımdır

keşke kavga hiç olmasa ama benim sorum olursa ne yapmalıyım
  • kavga etmeden korkunu nasıl yeniceksin merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6aysonrabidahadeğişicem

kavga etmeden korkunu nasıl yeniceksin merak ediyorum

haklısın da korkuyu yenmek için kavga mı etmem lazım
  • Hocam yaşın kaç bilmiyorum ama gün gelecek patlama durumuna geleceksin stressini atamazsan cevrendekilere sinirleneceksin ve en sonunda en ufak kıvılcımda alev alacaksın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Korku insanı dinç tutar, kavgadan korkmak iyidir , eğerki korkun tavan yaparsa olası bi kavga durumunda ilk vurmaya çalış , gerisi gelir zaten adrenalinle bir. Birde karşındakine acıma , acırsan kaybedersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -mecrûh-

Hocam yaşın kaç bilmiyorum ama gün gelecek patlama durumuna geleceksin stressini atamazsan cevrendekilere sinirleneceksin ve en sonunda en ufak kıvılcımda alev alacaksın

17 şu an zaten etrafımda tansiyon çok yüksek bu konuyu açma sebebim o her an bir şeyler olabilir kendime pek güvenim yok body ile uğraşıyorum ama hiç bir anlam ifade etmiyor sonuçta kas kavgada o kadar önemli değil tekniği olana faydalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkache21

quote:

Orijinalden alıntı: 6aysonrabidahadeğişicem

kavga etmeden korkunu nasıl yeniceksin merak ediyorum

haklısın da korkuyu yenmek için kavga mı etmem lazım

evet kavga etmeden korkunu yenemezsin zaten kavga dediğin şey en fazla 30 40 saniye sürüyor öyle büyütülecek bi olay değil
  • en iyisi bi green street hooligans çakayım da ancak öyle
  • Hocam bizde çok kavga ettik pişmanda olduk ama işin aslı kavgayı kavgada biraktik ertesi gun kardeş olduk beraber yumruk salladik mahallemizin çocuklarını hep kolladık mahalle içinde kanlı bıçaklıydık dışarıya karşı ise tek yumruk eger kendine kavga konusunda özgüvenin yoksa kendine boyle bir ortam bul herzaman arkani kollayacak kardeşlerin olsun ama her yüzüne gülen ite kardeş de gün gelir döner koyar .....
    Arkadaşım anlayacağın bu işler böyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -mecrûh-

Hocam bizde çok kavga ettik pişmanda olduk ama işin aslı kavgayı kavgada biraktik ertesi gun kardeş olduk beraber yumruk salladik mahallemizin çocuklarını hep kolladık mahalle içinde kanlı bıçaklıydık dışarıya karşı ise tek yumruk eger kendine kavga konusunda özgüvenin yoksa kendine boyle bir ortam bul herzaman arkani kollayacak kardeşlerin olsun ama her yüzüne gülen ite kardeş de gün gelir döner koyar .....
    Arkadaşım anlayacağın bu işler böyle

dediklerine katılıyorum ve imza-mesaj uyumu deyip geçiyorum teşekkürler
  • Bendede şöyle sorun var karşımdaki illaki beni ittiricek yada bana temas edicek yoksa yumruğu atamıyorum :) Daha Geçen Hafta Beni ittiren çocuğa yumruğu yapıştırdım.Sonuçta alttarafı dayak yersin korkucak bişey yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.