Şimdi Ara

Kavga ettik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaş ne kadar acayip adamlar var ya vallahi billahi çok sinirlendim.parktan çıkacam arkadan gelen aracın geçmesini bekliyom. 20 metre gerimde durdu. Baktım durdu bu çıkıyım bari dedim bu kez de geliyo. Durdu. Bakıyo bana ben de ona bakıyom. El kol yapıyo. Ben de el kol yaptım. İndik arabadan ama nasıl sinirlendim. Babasının yollarıymış gibi kafasına göre hareket ediyo. Ne birden çıkıyon da bilmem ne de. Ben de bağırdım artık kafana göre hareket ediyon bi duruyon bi devam ediyon senin yüzünden bi çıkamadım diye. Bindi arabaya defoldu gitti.
    Yahu ben adamı bekliyom adam duruyo. Duruyo çıkalım dedik bu kez de yola fırlıyo kendi haklıymış gibi bi de triplere giriyo.
    Ya bu ankarada be cins herifler var vallahi ya.
    İmla hataları için kusura bakmayın. Karışık kuruşuk oldu herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mor yakut -- 5 Mayıs 2017; 20:12:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biraz önce haberlerde yolda giderken cep telefonu ile konuşan birine , küfür etme diye uyarı yapan birine silahla ateş edip yaraladı. Gerisini sen düşün elinden geldiği kadar sakin ol. Bu hayatta en güzel şeylerden biri evine sağ salim girip sevdiklerinle birlikte olmak.
  • Yol babasının olunca olan bu oluyor maalesef.

• Kızacak bişey yok, aynı anda birbirinize yol verip aynı anda hareket etmişsiniz hepsi bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Hocam yol falan vermedi adres arıyo herif aval aval etrafa bakıyo

• Kardeş İstanbul'da yaşadığımız için bunları aşalı çok oldu ama sen bilirsin.

• Allah kolaylık versin hocam hepimize. Tamam zıpladın geldin daha ne el kol yapıyon ki. Bi cuma akşama oturalım açalım tvyi 2 gün tatil yapalım diyoruz bunlar çıkıyo ortaya.

Ya hocam avel gibi etrafa baka baka adres arıyo önüne bakmıyo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kavga ettim
    geçen yıl açıldı
    Okulda kavga ettinizmi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Amin. Toplum içinde yaşama konusunda hepimizin eksiklikleri olabiliyor, bu da onun bir örneği işte, kendi işini hallederken başkalarının özgürlüğünü, haklarını çiğnemek sıkça karşımıza çıkan bir durum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burası Türkiye hocam geçenlerde adam hacmen giremeyeceği yere makas atmaya çalıştı giremedi, ta peşimden çıkışı en aşağı 7 km ötede olan otoyola gelip beni bariyere sokmaya çalıştı.
    Ben gitsem dava açsam kasten önceki suçu olmayacak vs vs hagb olacak ondan sonra bak bir şey olmuyor diye daha da yapacak herif.
    Şans eseri hayattayız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavsiye; araçtan inmeyin
  • Sahibinden.com'da araç ilanlarını gezinirken bir çok arabanın şöför koltuğunun altında aslanlar gibi kazma sapı yatıyor, sanki adam arıyor.. patlamaya hazır dinamit gibi millet olmuşuz.
  • Ne olursa olsun arabadan inmeyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülke çok iyiye gidiyor...
  • elinle geç yapsan anlaşırdınız
  • Muş'ta o angutlardan çok var :) Her gün yeni bir tipi ürüyor bunların.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.