Şimdi Ara

Kavga edeyim mi polis mi çağırayım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
6.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. 2 gecedir alt kattakilerin gürültüsüne saat 3 3.5 civarı uyanıyorum. Susmazlarsa uyuyamıyorum. Dün değil ondan önceki gece abartmıyorum hayvan gibi gülüşüyorlardı bağırıyorlardı. Çıktım balkondan sessiz olur musunuz diye insanca uyardım. Oluruz dediler yarım saat sonra sustular. Ben gene uyuyamadım 4-5 civarı uyudum. Dün gece gene aynı saatte bunların gürültüsüne uyandım. Çıktım balkona bağırdım bunlara duymazlıktan geldiler. İndim kapılarına zile bastım açmadılar. Sinirden ne yapacağımı bilemedim. Saat 6 6.5 a kadar uyuyamadım bunlar yüzünden. Sabah ilk iş yöneticiyi aradım şikayet ettim. Keşke polis çağırsaymışsın dedi. Bunlar seneyede burada kalmak istiyorlarmış ama yönetici vermeyecekmiş. Evlerine de köpek bağlasan durmaz. Balkonları belediye çöplüğü resmen. İsterseniz ss atarım. Bu gece tekrar uyanırsam gidip kapıyı açan ilk elemanı nakavt edeyim diyorum. Kickbokscuyum. Nereye vuracağımı bilirim. Şimdi dalıyım mı aralarına yoksa hiç uğraşmayıp polisi mi arayayım? Döversem kendim çok rahatlayacam da geberirler diye korkuyorum. Karaciğerinden nefesini kessem ölme ihtimali var mı?

• Sakın saldırma sen zararli çikarsin.. Öle de bilir değmez.. Onun yerine, 11.30 12 gibi ses ciktiginda polisi ara. Gelip tespit yapiyorlar para cezasi kesiyorlar. Yarin yine ses cikartirlarsa yine polisi ara. Sonra yine. Sonra yine. Böyle böyle arka arkaya polisi ara gürültü çıkarsa. Baktin onlar senin kapina geliyorlar; gelsinler. Gelip satasirlarsa tuttugunu indirirsin ama ne yaparsan yap 'meşru savunma' sınırlari içerisinde kal. Saldiran sen olma; savunan ol. Tanıkların olsun. Avukatla gorusebilirsin men davasi açabilir, medeni kanunda bu sekilde kanun düzenlemeleri var; öte yandan polisin keseceği idari para cezasiyla birlikte bu rahatsizlik devam ederse kisilerin huzur ve sükûnunu bozma suçunu olusturabilir bu olasilik da var. Ama şimdilik sadece polisi arayip gürültü kahabatinden ötürü şikâyette bulun hocam. Google da gürültü kabahati seklinde arama yaparsan fazlasiyla bilgiye erişebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tepin kardeşim bizim alt kat hayvan gibi ses yapıyordu o zaman 90 kg idim başladım tepinmeye geldi eve hayırdır komşu dedim ses mes dedi bende dedim sizde yapıyorsunuz alttan karısı bağırdı geri gitti bizim alt katta böyle hep kocası ya da oğlu çalışmayan it kopuk kiralıyor çocukları adam içip içip geliyor hayvan gibiler en güzeli tepin kardeşim sende onları rahatsız et
  • bizim üst komşu gibi akşamları da temizlik yap.hopla zıpla.ama aynı saatte.hatta onların uyklu saatini kestir.ona göre ses yap.ce sakın kavga etme.direkt polis çağpıtr
  • quote:

Orijinalden alıntı: trustem.111

Sakın saldırma sen zararli çikarsin.. Öle de bilir değmez.. Onun yerine, 11.30 12 gibi ses ciktiginda polisi ara. Gelip tespit yapiyorlar para cezasi kesiyorlar. Yarin yine ses cikartirlarsa yine polisi ara. Sonra yine. Sonra yine. Böyle böyle arka arkaya polisi ara gürültü çıkarsa. Baktin onlar senin kapina geliyorlar; gelsinler. Gelip satasirlarsa tuttugunu indirirsin ama ne yaparsan yap 'meşru savunma' sınırlari içerisinde kal. Saldiran sen olma; savunan ol. Tanıkların olsun. Avukatla gorusebilirsin men davasi açabilir, medeni kanunda bu sekilde kanun düzenlemeleri var; öte yandan polisin keseceği idari para cezasiyla birlikte bu rahatsizlik devam ederse kisilerin huzur ve sükûnunu bozma suçunu olusturabilir bu olasilik da var. Ama şimdilik sadece polisi arayip gürültü kahabatinden ötürü şikâyette bulun hocam. Google da gürültü kabahati seklinde arama yaparsan fazlasiyla bilgiye erişebilirsin

Mantikli dusununce kavgayi dusunmemem bile gerekirdi. Ama sinirliydim. Stratejik bir hata olurdu. Bu gece yine ayni halti yiyeceklerini sanmiyorum olursa ararim polisi. @ReDTwiSteR @montevo

• Hocam sakın kavgaya girişme haneye tecavüze kadar yolu var. Umarım polis ilgilenir

• Kesin çözüm yazıyorum ama Kesin bu;bir adet koşu bandı alıyoyoruz gece alrm kuruluyor 4 e (uykunub en tatlı derin vakti) ve qonra çalıştırılıyor sabah 6 gibi kapqtırsın sonra tüpçüye gidilir bış tüp alınır büyük 2 tane.gece alrm kurulur aynı saate 2 adet tüpü kaldır balkona bırak kaldır sonra salona böyle tüm odaları gez bel bükülmeden bırakılmalutüp. haftada 3 kez fazla da değil.sürekli hiç değil.arada zamansızzzzz ansızınnn

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANNEM İNTİHAR EDECEĞİM DİYOR
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Önce bi kere daha insan gibi konuş bir daha olursa bu kadar sakin olmam diye uyar durduk yere kötü olmaya gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

Önce bi kere daha insan gibi konuş bir daha olursa bu kadar sakin olmam diye uyar durduk yere kötü olmaya gerek yok.

Hocam 6 saatlik uykuyla duruyorum uyarma faslini coktan gectim

• trustem.111 kullanıcısına yanıt
    Bizim alt komşu delirdi kendimi öldürcem filan demeye başladı heryeri yıktı kırdı polisi aradık gelmediler...

• quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

Bizim alt komşu delirdi kendimi öldürcem filan demeye başladı heryeri yıktı kırdı polisi aradık gelmediler...

155 i mi aradiniz hocam?

• trustem.111 kullanıcısına yanıt
    Evet.

• quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

Evet.

Bimer e şikâyet edin 155 e yapılan başvurular kayit altina aliniyor ve işlem yapilmak zorunda; eğer yapilmadiysa işlem yapmayanın sorumluluğu doğar

• Bizim apartmanda toplam 3 daire var ve herbiri bir katta. Ben en alt katta oturuyorum. Üstümdeki katta üniversite öğrencileri ve onların üstündeki katta ise yaşlı ve garip bir adam oturuyor.

Geçtiğimiz yaz bir ara her gecenin sabaha doğru olan saatlerinde, üstten çok yüksek televizyon sesi gelmeye başladı. Eşim ve oğlum bir tarafta, ben diğer tarafta uykusuz kalmaya başladık. Başta genç oldukları için biraz müsamahayı hak ettiklerini düşündüğümden ses çıkarmadım ama işin suyu çıkıp da hergün aynı durum tekrar edince, bir gece kapılarına dayandım.

Öğrencilerin kapısına dayanınca, sinirlerime hakim olup adam gibi konuşmak için biraz nefes aldım ve zili çaldım. Kapı açılmayınca, kapıya vurmaya başladım ve yine değişen birşey olmadı. Baktım olacak gibi değil, çocukları daha erken bir saatte yakalayabilmek için eve döndüm.

Olaydan bir gün sonra, eve dönerken o gece ki durumu hatırlayıp durduk yere sinirlenmeye başladım. Apartmana girince, önce eve uğrayıp çantamı bıraktım ve üst kata çıktım. Kapıyı çaldım ama yine açan olmadı ve delire delire eve döndüm. O günün gecesi de aynı maceraları tekrar ettik ve ben artık çocuklarla ilgili çeşitli planlar yapmaya başladım.

Sonraki gün işten döndüm ve eve girip yemek yedim. Enerji depolayınca, çocukların kapısına dayandım. Bu sefer kapı açıldı ve ben sakin bir şekilde "Arkadaşlar siz mağarada mı yaşıyorsunuz? Azcık insan olun yahu. Her gece sizin televizyon sesinizi duymak zorunda mıyız? Sanırım Eskişehir'de öğrenciliğe doydunuz ve evinize dönmek istiyorsunuz!" dedim.

Kapıyı açan genç "Abi, televizyon sesini diyorsun değil mi? Biz de çok rahatsızız." deyince, afalladım. "Abi o ses bizden gelmiyor ki. Bak, şimdi de ses var ama bizim evde yok. Zaten biz de uyuyamıyoruz." deyince, yarım saat özür diledim. Tam uzaklaşırken, "Abi, sana bişey soracağım; Biz de akşamları Play Station oynayıp, çok küfrediyoruz. Ondan rahatsız mısın?" dedi. Ondan rahatsız olmadığımı, çünkü duymadığımı söyleyince, çocuk rahatladı.

Meğer bizim üstteki yaşlı adam, kulakları az duyuyor diye televizyonun sesini sonuna kadar açıyormuş. Ayrıca, televizyonun karşısında uyuma alışkanlığı olduğu için de, gece uyanırsa televizyonu açıp karşısına geçip uyuyormuş. Onunla da durumu konuşunca, bir daha yapmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Üniversiteli-

quote:

Önce bi kere daha insan gibi konuş bir daha olursa bu kadar sakin olmam diye uyar durduk yere kötü olmaya gerek yok.

Hocam o zaman işin sonu kavga ben bi kaç kere komşularla bu raddeye geldim ondan sonra bida yapamadılar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Üniversiteli-

quote:

Hocam o zaman işin sonu kavga ben bi kaç kere komşularla bu raddeye geldim ondan sonra bida yapamadılar.

Dun gece ses cikmadi bundan sonra yaparlarsa direk polisi arayacam

• Ogrenciysen ogrencilerin oldugu apartmana. Degilsen aile apartmanina cikacaksin. Yoksa kafayi yersin. Bi caresi yok bu isin.

Hele evde yalniz kaliyorsan, komsularin gulusmesi, sesleri iyice batar.

• Naptın hallettinmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YakusukluPanda

Naptın hallettinmi ?

Yoneticiye sikayet ettikten sonra ses cikarmadilar. Ertesi gun ben memlekete dondum zaten. Tekrar yaparlarsa direk polisi arayacagim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.