Şimdi Ara

Kavga ederken yüze mi yoksa vücuda mı vurursunuz genelde?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar, tabii ki kavga kötü bir şey. Ama Türkiye'de kavga bilmek gerekir diye düşünüyorum. Ben de sevmem ama yapacak bir şey yok. Evde denemeyiniz.

Mesela ben vücuda, özellikle mide ve karaciğere vurmayı tercih ediyorum. Yüze vuruyorsun kemikli kemikli elin acıyor. Mideye vurunca iyi sersemletiyor mesela. Biz mesela okulda hep dalaşırdık, arkadaş bi mideme vurmuştu baya sersemletmişti, tabi sonra siz bir de onu görün Her neyse yani şakasına biz birbirimizi dövüyoduk öyle. Ama yüzüme yumruk yediğimde çoğu zaman etki etmiyor yani o açıdan, ben vücuda vuruyorum daha çok.

Siz nası dövüşüyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu an 60 lı yaşlardayım.....Yediğim ve attığım dayakların sayısını bilmiyorum...Çok çok fazladır.....Karakolda yediklerim hariç en muhteşem dayaklarımdan birini 1978 de ANKARA GENÇLİK PARKINDA YEDİM....Hiç pişmanlık duymadım...Bir 10 gün çok çok rahat, deliksiz uyudum...Epeyce kaporta hasarı gördüm..şişme, morarma...…..Sonra geçti...Üniversite öğrencisiyim...Akşam üzeri Ulusa gezmeye gittim...Gençlik parkında havuzun kenarındaki uzun yolda güzel kadınlara baka baka yürüyorum....Önümde iki genç çocuk var...Oğlanın saçları uzun...Zayıf, çelimsiz....İnce uzun...Kız biraz daha dolgun...16 -.17 - 18 yaşlarında tahmin ediyorum...Ne bileyim ?? Kız oğlana belinden sarılmış.. Oğlan kolunu kızın omuzuna atmış...Yürüyorlar... Anormal bir durum yok....Onların gerisinde 5 kişi dalyan gibi iri yarı amele, usta kılıklı adamlar bağıra çağıra gidiyorlar....Sohbet ediyorlar..Ne olduysa ..Bunlar çocuklara laf attılar yada küfür ettiler bilmiyorum....Kız döndü küfür etti....Bunlar gidip tepelerine çöktüler...Ortaya aldılar tartaklıyorlar...Kız çantasını kafalarına kafalarına sallıyor...Oğlan zavallı kapandı.... Sopa yiyor...Tam 10 mt önümdeler....DAYANAMADIM...KOŞTUM LAN KÜÇÜK ÇOCUKLARAMI GÜCÜNÜZ YETİYOR ??? İBXXXXR ??? DİYEREK İÇLERİNDE EN İRİ OLANA Kafa ile daldım...Ağız burun dağıldı..Var gücümle suratına yumruk çakıyorum..Bir anda onları bırakıp bana vurmaya başladılar...Dayak yiyen tıfıl ..Küçük çocuk fırladı kaçtı..Kız elinde çanta benimle birlikte vuruyor.......Bunlar biri altımda 4 kişi benim üzerime çullandılar...Ben bütün gücümle yere yıktığım en iri olana çakıyorum...Ama ne çakma....Aynı anda 4 --5 yumruk birden geliyor...Afiyetle yiyorum...Doğrulup kime rast gelirse okkalı yumruğu çakıyorum...Etrafta parkta gölün kenarında yürüyen aileler var..Kadınlar bağırıyor....İmdaaattt imdaaaattt...Adamı öldürüyorlar..Yetişiiiinnn.....Poliiiiissss...Bunlar beni bırakıp kaçtılar..... Oğlan ortada yok...Kaçtı....Kız mendil çıkardı burnumdan gelen kanı silmeye uğraşıyor...Benim yeni aldığım güzel yazlık gömlek param parça...Pantolonum kan içinde....Kaş patlamış...Gözüm balon..Burnum kanıyor......Elim parçalanmış kanıyor....Kaç yumruk attım kaç yedim bilmiyorum....Ben kamyon çarpmış gibiyim...Kız beni bırakmak istemedi...Eczaneye gidelim, hastaneye gidelim diyor.Ben .iyiyim bir şeyim yok dedim...Kız tekrar tekrar bana teşekkür ediyor...Oğlana sövüyor....Hala hatırladıkça gülüyorum...Oğlana ne küfürler saydı....17 yaşında kız... Minnet dolu....Ben oralı değilim... Abilik görevimi yaptım diye kendi kendime şişiniyorum......Gençlik parkını kenarında otobüs durakları vardı...Oradan otobüse bindim...Abidinpaşaya bekar evimize geldim...Evde arkadaşlarım çok üzüldüler...Bana çok laf saydılar...Manyakmısın ?* Serserimisin lan oğlum....Elin çocuğunu kurtaracam diye geberip gideceksin...Hiç aklın başına gelmeyecek....Sen kendini ne sanıyorsun ?? İki tane bıçak dürtseler geberip gidecektin....Dangalakkkkk…. Ben güzelce banyo yaptım...Üzerimi değiştirdim..Yatıp uyudum...Ama ne uyuma......Muhteşem....Deliksiz.....Bütün vücudum çürük...Perişan...Dudak patlak...Burun kanamış...Gözler mor....Bir 15 gün evde yattım….Kendimle gurur duydum...Hiçte pişmanlık duymadım.40 yıllık bu gerçek hikayemi çok önceden messengerde çok sevdiğim bir arkadaşıma anlattım....Okuyorsa selam olsun....Başkada kimseye dökülmedim... Üstteki başlığı görünce yeri geldi yazdım....Okuyanlara selam olsun....Sorunun cevabı....SALDIRIYORSAN YÜZE yumruk..., kafa.... SAVUNUYORSAN DİZ KAPAĞININ ARKASINA VEYA KAVAL KEMİĞİNE TEKME ATACAN......Adım hıdır…..Yazacağım budur....Saygılarımla...
  • Kavga etmem. Gerek yok insanlar boş mevzular için ölüp öldürülüyor. Değer mi değmez. Ama etmek gerekirse yuze vurmayı tercih ederim

• Genelde hep yüz çalıştım. Vücuda vuran da görmedim zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yüze back flip atıyorum tek yiyor adam zaten.

• Back flip ne hocam

• ^7pMş^ ^ kullanıcısına yanıt
    https://youtu.be/vRbGD1XQfBM

İlk hareket.

• İnanayimmi şimdi buna

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ^7pMş^ ^ kullanıcısına yanıt
    Gel vs

• Nasıl vurmanız gerektiğini biliyorsanız tanıdıklarınız hariç vücuda zaman ayırmayın, zaten karşınıza kendini nasıl koruyacağını bilen adam gelmez kolay kolay. Tanıdıklarınızın da yüzüne vurmayın. Diğerlerine karşı çeneye çalışmak daha doğru olur gibi, çünkü işi en hızlı öyle bitirirsin.

Bilmeyen biriyseniz kendinizi korumaya odaklanın önce, fırsat bulduğunuzda az yumrukla işi bitirmek için tüm gücünüzü verin. Sadece kafaya çalışın. Çoğu insan daha yumruk bile atmayı bilmez ve ard arda vurmaya çalışıp bir şey yapabileceğine inanır. Boşuna kendinizi yormayın o şekilde. Sağlam vurun, işi bitirin.
  • kavga etmem

• Topuklarına sıkarım direkt
  • Etzell E kullanıcısına yanıt
    Işte aradigim yorum tufek cikti delikanlilik bitti diyen olursa topuguna sıkın gonderin😀

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dalak ve karaciğere çalışırım.

• Cocojumbo C kullanıcısına yanıt
    Neden kavga ettiğini de anlat bari Kayra ne tür sebepler kavgaya iter seni
    Tehlikeli olaylar arkanda milletvekili bakan falan var sanacak birileri bu kadar kavga ettiğini duysa. Adama vursan düşse kafasını bir yere vursa, gereksizin biri yüzünden senin hayatın kararmış olacak.
    O ceza yediğin olayı da anlatırsın artık
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.