Şimdi Ara

KAVGA BÜYÜYOR !!! HAKKI ALKAN vs (MESUT ÇEVİK+ ERDİ ÖZÜAĞ + WEBTEKNO)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dünkü olayı biliyorsunuz Erdi Özüağ sabahki periskop yayınında isim vermeden Hakkı Alkanın yaptığı röportajları yerin dibine sokmuştu ardından bunun haberini alan Hakkı Alkan Facebook Hesabı üzerinden çok ağır bir dille yardırmıştı
    Olayı Bilmeyenler İçin Link:https://forum.donanimhaber.com/m_120105452//tm.htm#120105452

Bu gün yine sular durulmada sosyal medya üzerinden giydirmeler hala devam ediyor

Daha sonra işin içine Mesut Çevikte dahil oldu ve Erdiyi savunmaya başladı ve Hakkıya karşı seviyesiz gibi ithamlarda bulundu
    Mesut Çeviğin Hakkı Alkan Hakkındaki Düşünceleri:

Hakkı Alkan ise bu gün yeni bir açıklama daha yaptı:
    Hak edene, hakkını vermeye devam ediyorum :) Yanımızda işi öğrenirken bir yandan bizden habersiz sahte takipçi satan, bir yandan da kişisel hesaplarında terör propagandası yapan, sonrasında da yolları ayırdığımız Ferhat Ak denen çocuğun yazdıklarına ve bu paylaşımı kullanıp şahsıma saldıranlara çok net bir yanıt verdim aşağıdaki linkte! Bu yanıtın tamamını okuyun lütfen. Dediğim gibi; bana, işime ve ekip arkadaşlarıma dil uzatan fesatlar, bundan sonra yanıtını hak ettikleri şekilde alacaklar!
    https://forum.shiftdelete.net/threads/ferhat-ak-denen-botcu-cocugun-aciklamasina-cevap.477729/

• Çok da tınnn !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Power Off -- 4 Eylül 2016; 15:40:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın haberlerden izlersiniz. Basın işin peşinde. Mecliste bunlar konuşuluyor.

• Alırım bir dal

• sdn çöp+leş. Speed Step ve fx57 candır diyenler +lasın
  •  KAVGA BÜYÜYOR !!! HAKKI ALKAN vs (MESUT ÇEVİK+ ERDİ ÖZÜAĞ + WEBTEKNO)

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Saldır de saldıralım mesut reyiz :d

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bizene la

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sdn de Hakkı nın Tolga nın gram donanım bilgisi yok Erdi reyizin kılı olamazlar ama dh de hız konusunda aşırı yavaş sdn onlarca video girdi fuarla ilgili dh de xperia xz den başka video göremedim
  • Erdi Reyiz e kim silah temin etcek

• shift delete: tamamı kendini beğenmiş
    webtekno: özensiz haber özensiz site yorumlarda yanlış denmesine rağmen 6-7 kere aynı yanlış haberi tekrar ettiklerin görmüştüm
  • olayı bilmiyorum ama içerik olarak dh'nin yanına yaklaşamazlar.dh'nin yaptığı inceleme videolarını başkalarının click bait videolarıyla karşılaştıran bir zahmet övdüğü o sitelere uzasın.
  • Noluyo lan
  • Webtekno ne alaka

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  KAVGA BÜYÜYOR !!! HAKKI ALKAN vs (MESUT ÇEVİK+ ERDİ ÖZÜAĞ + WEBTEKNO)

• Erdi hocamızın eleştirisi doğru olsa da yapıcı değil ve fazla sert olmuş kullandığı üslup.

Üstelik tepe yöneticiler ile telefon kullanılarak çekim yapılması doğru değilse, diğer bir açıdan bakarsak sektördeki tüm editörleri kastederek; saç-sakal birbirine girmiş şekilde ropörtaj yapmak da herkes tarafından hoş karşılanmayabilir...
  • Erdi Özüağ'ın tweet hesabına bir göz attım. Neredeyse her tweetinde ufaktan dokunduruyor sanki. Örnek;

https://twitter.com/fx57/status/772142986545299456

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakkıyı tanırım pırlanta gibi çocuktur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.