Şimdi Ara

Kavalcı: Bakalım ceza gelecek mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fotocdncube.fanatik.com.tr/news/423x238/2013/12/01/fft1mm2656464.jpg

Siyah-Beyazlılar'ın Futbol A Takımı'ndan
    sorumlu yöneticisi Ahmet Kavalcı, Şükrü
    Saracoğlu'ndaki derbinin ilk yarısının son
    bulduğu sırada stadın çatısına atılan
    meşaleyle ilgili olarak konuştu.

O anda neredeyse çatının tutuşacağını belirten
    Kavalcı, “Daha önce Fenerbahçe’nin, Bate
    Borisov’la oynadığı maçta sahaya paraşütle
    meşale atılmış ve ceza gelmişti. Bize en küçük
    olayda en ağır cezayı kesen TFF, bakalım bu olay
    karşısında nasıl bir yaptırım uygulayacak” dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Atan itiraf etmiş diyordu Mahmut Uslu. Beşiktaşlıymış bilerek yapmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AYKIRI.

Atan itiraf etmiş diyordu Mahmut Uslu. Beşiktaşlıymış bilerek yapmış.

Beşiktaşlı olduğu yazmıyor açıklamasında. Yani ben okuduğumda öyle birşey dememisti.
    Amasya'dan gelmiş güya mesaleyi atan kişi.
    Bate maçında da biri öyle demişti atan fenerli değil diye.
    Mahmut Uslu gibi bi adamı kaynak aldığını geçtim de, bari suçu direk diğer takıma atmayın.

• Hadi bate macinda taraftarlari kulup topladi diye ceza bir nevi kabul edilebilir. Fakat bu macta kulubun ne yapmasini bekliyorlar acaba disaridan madde gelmemesi icin? Elektromanyetik duvar mi yapalim stadin disina?

• Adam beşiktaşlıymış, yok GS'liymiş, FB ceza alsın diye yapmış, bunlar işin hikayesi.
    Derdim, FB,BJK ile değil, aynı şey bizde de oluyor ne yazık ki?
    Derdim, o meşalenin o stada nasıl girdiği.
    Rakı şişelerinin, döner bıçaklarının, bilimum suç aletlerinin stada nasıl girdiği.
    Adam gibi kontrol edip sokmayın bu şeyleri stada.
    Adam gibi kontrol edip sokmayın böyle futbol teröristlerini oraya.
    Çoluğuyla çocuğuyla gelen masum izleyiciye yazık oluyor bunlar yüzünden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suphion

Adam beşiktaşlıymış, yok GS'liymiş, FB ceza alsın diye yapmış, bunlar işin hikayesi.
    Rakı şişelerinin, döner bıçaklarının, bilimum suç aletlerinin stada nasıl girdiği.

Olayin ilgincligi o isaret fisegi/mesale stadin disindan atildi. Hatta stadinin catisina dusup catiyi eritti.

• Meşale yüzünden kulübe ceza verilmesi çok saçma.Polis 3 kere ariyorsa 5 kere arasın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kesin ayrılacak mı ss’li
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

quote:

Adam beşiktaşlıymış, yok GS'liymiş, FB ceza alsın diye yapmış, bunlar işin hikayesi.

Olayin ilgincligi o isaret fisegi/mesale stadin disindan atildi. Hatta stadinin catisina dusup catiyi eritti.

İyi de atan adam belli.
    Adam gibi yaptırım uygulasınlar.
    Versinler para/hapis cezası böyle potansiyel suçlu müsvettelerine.
    İşlerine geldi mi, çok basit bir hatadan adamın anasından emdiği sütü burnundan getiren polis/mahkemeler, iş gerçek suçluya gelince el pençe divan durması trajikomik.

Zaten özellikle belirttim, bunun klüple alakası yok, FB ne yapsın.
    Ne spor huklukunda, ne de ceza hukukunda adalet yok ki.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

quote:

İyi de atan adam belli.
    Adam gibi yaptırım uygulasınlar.
    Versinler para/hapis cezası böyle potansiyel suçlu müsvettelerine.
    İşlerine geldi mi, çok basit bir hatadan adamın anasından emdiği sütü burnundan getiren polis/mahkemeler, iş gerçek suçluya gelince el pençe divan durması trajikomik.

Zaten özellikle belirttim, bunun klüple alakası yok, FB ne yapsın.
    Ne spor huklukunda, ne de ceza hukukunda adalet yok ki.

Söylediğin doğru tabiiki. Tonlarca kamera var mutlaka bulunup cezasi verilmeli. Birakin seyircisiz ceza alma tehdidini,adam neredeyse hepimizin hayatini tehlikeye atti. Cati yansaydi ne olacakti?

• bu meşale olayında en büyük cezayı alacak kurum emniyettir. adam kayırıyorlar resmen..kim neresine sokuyorsa bulup çıkaracaksın..
  • platini olsa avrupadan men eder, bizde tüp hediye ederler.
  • Eskiden olsa kadın taraftarlar sokuyor derdim. Sakın yanlış anlaşılmasın eskiden kadın taraftarların üstleri aranmazdı erkek taraftarlarda kadın taraftarlara meşale ve benzeri nesneleri verip içeri sokarlar daha sonra o nesneleri onlardan geri alırlardı.

Nereden biliyorsun derseniz lisede okurken bizim okulun liseler arası futbol turnuvaları oluyordu. Final maçını izlemeye gittiğimiz de bir arkadaşımın yanında getirdiği meşaleyi kız arkadaşlarımız dan birine vererek içeri sokulmasını sağladığını görmüştüm. Tribüne girerken Kızların üstü aranmıyordu ve o yüzden arkadaşımız kızlardan birine verdi. Tribüne girer girmez den kızdan meşaleyi geri aldı. Yalnız o gün çok küfür ettiğimi hatırlıyorum o arkadaşımıza çünkü o meşaleyi tam bizim önümüze attı ve dumandan gidiyorduk. Haydi bir halt işledin bari meşale sönsün ondan sonra ne yapıyorsan yap.
  • Encinyır. kullanıcısına yanıt
    Benmi atıyorum suçu başka takıma yapılan açıklama bu.
  • Stadın dışından meşale atan adamı kasten adam yaralamaya teşebbüs suçundan atıcaksın içeri 3 yıl aklı başına gelicek.

Ben yada aramızdaki biri neden atmıyor.Tineri çekiyor biryerlerde,topluma yararı 0 hastalıklı tipler geliyor meşale filan atıyor.İçeride bir olay olsa anlarım da dışarıdaki olaydan dolayı kulübün ceza alması saçmalık yapan adam kesinlikle 6222 ye göre değil genel kanunlara göre yargılanıp içeri atılmalı.Bunları serbest bırakıyorlar.

Şimdi sıradan bir vatandaş olarak istediğimiz binanın önüne gidip içeri yanıcı madde atsak serbest mi kalıyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Encinyır.

quote:

Orijinalden alıntı: AYKIRI.

Atan itiraf etmiş diyordu Mahmut Uslu. Beşiktaşlıymış bilerek yapmış.

Beşiktaşlı olduğu yazmıyor açıklamasında. Yani ben okuduğumda öyle birşey dememisti.
    Amasya'dan gelmiş güya mesaleyi atan kişi.
    Bate maçında da biri öyle demişti atan fenerli değil diye.
    Mahmut Uslu gibi bi adamı kaynak aldığını geçtim de, bari suçu direk diğer takıma atmayın.

Lafa bak lafaaa,"Mahmut Uslu gibi bir adamı kaynak aldığını geçtim de" Pardon ama seni mi kaynak alalım?

• yok artıkstadın dışından geldi, hatta 2 kere denendi bu olay biri çatıya düştü.çatından da tartar zeminin üstüne düştü.klüp ne yapsın bu durumda stadın üstüne muşamba mı çeksin?valla alemsiniz ya ne diyeyim.maçta da söyledim şimdi de söylüyorum bunu neden fenerbahçeli bir taraftar yapsın tek bi açıklaması bile yok.beşiktaşlı mı bilmem ama bunu yapan fenerli değildir.hem bizimkiler tecrübeli sahayı isabet ettirirlerdi onlar olsa
  • Onu atan Fenerbahçeli olamaz. Çok amatörce yapılmış bir şey. Biz olsak paraşüt veya şu RC helikopter ile sahanın içine bırakmıştık
  • Van için sahaya atılan atkılara bile ceza verenler buna ceza vermez işte

• Biz de hep bi besiktasli sunu bunu yapmis olamaz akil var mantik var diyoruz ama cezalari yiyoruz. Yapacak bir sey yok bu is boyle malesef.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizdede sahaya girenler fenerli hadi bizim cezayı kaldırın o zaman

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.