Şimdi Ara

Kato Dağına Türk Bayrağı Açan Trabzonlu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
4.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • https://youtu.be/KTzKfW5YnGU

    Kato dağına 13 Şehit ve Şehit Öğretmen İçin Türk bayrağı açan Trabzonlu tır şöförüne pkk lılar tarafından ateş açıldı, tır şöfürü beylik tabancası ile anında karşılık verdi.

    Helal olsun dayıya ondaki yürek bu ülkenin %90 yok. Bu adam bu forumdakiler tarafından yobaz ve çomar edilen trabzondan ama böyle diyenlerin gram yüreği yok bu dayı kadar Helal Olsun!.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LacWer -- 19 Temmuz 2017; 22:56:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Helal dayıya Karadenizliler yiğit adamlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne mutlu ki bu milleti küçümseyenler, tarihî gerçeklerini inkâr edenler asla başa geçemeyecek!

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal olsun abime. İşte yiğitlik bu...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumda bazı konularda karadenizlilere sallayanları görüyorum. genelde bunlar pembe g.tlü tatlı su hümanistleri oluyor. karadenizlilerin çoğunda bu korkusuzluk, bu yürek vardır. siz yanından bile geçemezsiniz. kurtuluş savaşında en çok şehit veren illerde karandeniz illeri vardır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1A8E31AA1 -- 19 Temmuz 2017; 23:28:8 >
  • Hemşerim benim adamsın adam
  • Keşke Trabzonda da görebilsek böyle adamları

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gerizekalı teröristler yerlerini belli ettikleri için olaydan sonra silahlı iha ile imha edildi 4 tanesi. Twitter da fotoları var.
  • Her ortamda Karadenizlilere ağızlarından salyalar saçarak hakaret eden hilkat garibeleri iyi izlesin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aerosoldreams -- 20 Temmuz 2017; 2:12:31 >
  • Hoicam tabiriniz cuk diye oturmuş harika tespit yapmışsınoz. Burda karadeniz insanına çomar deyip vatan severlik taslayanların 1 tanesi bu hareketi yapamaz sonrada buraya gelip karedenizlilere çomar diye boş konuşur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LacWer -- 20 Temmuz 2017; 10:51:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LacWer L kullanıcısına yanıt
    imzam tam yorumuna uygun olmuş xD
  • istisnalar kaideyi bozmaz
  • helal olsun amcaya.bazıları gibi sanal alemde ve tvlerde konuşanlar gibi yapmamış icraat yapmış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LacWer

    Hoicam tabiriniz cuk diye oturmuş harika tespit yapmışsınoz. Burda Atatürkçülük ve Türkçülük taslayanların 1 tanesi bu hareketi yapamaz sonrada buraya gelip karedenizlilere çomar diye boş konuşur

    Arkadaşın yazdığının Atatürk ve Türklük yapanlarla ne ilgisi var? Konuyu hemen işine geldiği gibi nasılda çeviriyorsun. Instagram pembe totolulardan bahsediyor olabilir mi acaba?



    Ben Atatürkçü ve Türkçü bir kişiyim, hemde dibine kadar. Elhamdülillah müslümanım. Baba tarafı Rize, anne tarafı Batum. 2008de askerliğimi Şırnak taskonakdan başlayıp besta taburundan çıktım. 2008 güneş operasyonunda bulundum. Şuan yurt dışında yaşıyorum. Senin yaptığın yada yapabileceğin bütün genellemelere sahibim anlayacağın.

    Bir laf konuşacaksan üzerine düşünüp yazmalısın. Karadenizin yiğidi ve adamı çoktur ama yobazida boldur. Ülkenin bir ucunda oturup vay karadenizliler çok adam, vay kürtler çok hain demek nedir(örnek)

    Atatürk ve Türkçülük nefretini başka yerde kus.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Gielenberg G kullanıcısına yanıt
    Benim sözüm bu forumda böyle takılanlara. Sözüm tabi herkesi kavramaz bende. Atatürkü severim aynı zamanda türkçüyüm. Burda lafım sözde Atatürkün ve Türkçülüğün arkasına sığınıp sadece klavye başında icraat gösterip gece gündüz ona buna çomar yobaz diye hakeret eden kişilere. Bu forumda ben avatarında türk bayrağı Atatürk koyuo seloya methiyeler düzenler gördü bu gözler . Necmettin öğretmen şehit şehit esildi ama tekme yiyen kız kadar konuşulmadı. Bu forumda bu forumda kusura bakmayın ama bu forum %90 nı böyle ha istanalar vardır orası ayrı. Sözlerimin sonuna kadar arkasındayım pkk sempati duyan Türkçüler alınmalı sözüme bence siz niye alındınız orası ayrı mesele. Şırnakta askerlik yapmış yazmışsın ama ben doğuda yaşıyorum ve burada doğdum doğulu ülkücüyüm ben. Burda Türkçülük yapanların bir tanesini doğuya gelmeye yüreği yetmezken biz burlarda Türkçülük davasının arkasında mücadele veriyoruz kusura bakmayın ama kimse bana Türkçülüğü öğretmesin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LacWer -- 20 Temmuz 2017; 10:5:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Adam gibi adam

    Bu yurek korkusuzluk bizde yok kusura bakmayin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelleme yapmaniza karşiyim.
    Trabzonlulara hiçbir siyasetci çomar demedi ama Ulu adam izmirlilere gavur,Cumhuriyetçilere Terorist fetocu çapulcu dedi.Bu zihniyetin karsindada gerekli eleştiriyi yapmali insanlar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabus87 -- 20 Temmuz 2017; 10:55:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Celas Victoria

    forumda bazı konularda karadenizlilere sallayanları görüyorum. genelde bunlar pembe g.tlü tatlı su hümanistleri oluyor. karadenizlilerin çoğunda bu korkusuzluk, bu yürek vardır. siz yanından bile geçemezsiniz. kurtuluş savaşında en çok şehit veren illerde karandeniz illeri vardır.



    Direnişi başlatan ege efeleriydi kuvayı milliye ile birlik oldular tek karadenizliler cesur değil yani.En çok şehit veren yerlere bölge bölge baktığında ise iç anadolu ve ege başı çekiyor.Karadeniz 4.sıradaydı yanlış hatırlamıyorsam.


    Konumuz ne kadar şehit verildiği değil, haburda teröristleri alkışlatan iktidara karadenizliler destek veriyor mu?Veriyor.Olay bitmiştir.Chp li değilim bu arada,kalkıp chp ye mi oy versinler deme.Gitsinler hepara versinler mhp ye versinler hiç olmazsa onlar hainlik yapmadı.




  • İstediği kadar vatansever olsun bir insan ümmetçi yobaz kafadaysa o adamdan bi halt olmaz memlekete de fayda getirmez bunu da belirteyim.Karadenizde yobaz çok var bu yüzden laf ediyor millet.

    İş şehit olmaya gelince sadece karedeniz değil bir çok bölgeden kahramanlar çıkar.Haber üzerinden prim kasıyor bazı karadenizliler
  • Kabus87 kullanıcısına yanıt
    Trabzonlulara çomar diyende İzmirlilere gavur diyende aynı b*k tur. Sadece bu forumda her yazıda kardeniz ve anadolu insanına siyasi görüşünden dolayı edilmedik hakaret ve küfürü bırakmayanlara lafım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.