Şimdi Ara

Katılımsız Xp Cd'si Hazırlamak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar nette gezinirken konu başlığında belirtiğim konuya rastladım. Şu sitedeyazılan yazıyı okudum fakat merak ettiğim birkaç şey var burda sormak istedim.

Yazıda belirtilen gibi windows xp cd'sinin gerçekten orjinal olması mı gerekiyor ? Eğer öyleyse,şuanda xp'yi orjinal yaptığım gibi cd'yi de orjinal yapabilirmiyim ?
    Bide okuduğum yazıda xp cd'sini takın diyor yani dosyalar oraya entegre ediliyor sanırım ama daha önce yazılmış bir cd tekrar yazdırılamaz diye biliyorum bu nasıl oluyor ? Bir klasör oluşturun diyor acaba o klasöre programların kurulum dosyasını mı atacaksık,birşey daha görmüştüm oemlogo yapılmıştı o nasıl yapılıyor ?

Aranızda yapan oldumu arkadaşLar,böyle birşey olduğunu bilsem sıksık format attığım zamanlarda çoktan yapardım

• forumda soulcubee nin autoxp konusunu bul
  • teşekkür ederim,buldum.

Çok uğraşmak gerekiyormuş ve de zormuş

Ama bir gün yaparım inşallah.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßy Spécops.

Merhaba arkadaşlar nette gezinirken konu başlığında belirtiğim konuya rastladım. Şu sitedeyazılan yazıyı okudum fakat merak ettiğim birkaç şey var burda sormak istedim.

Yazıda belirtilen gibi windows xp cd'sinin gerçekten orjinal olması mı gerekiyor ? Eğer öyleyse,şuanda xp'yi orjinal yaptığım gibi cd'yi de orjinal yapabilirmiyim ?
    Bide okuduğum yazıda xp cd'sini takın diyor yani dosyalar oraya entegre ediliyor sanırım ama daha önce yazılmış bir cd tekrar yazdırılamaz diye biliyorum bu nasıl oluyor ? Bir klasör oluşturun diyor acaba o klasöre programların kurulum dosyasını mı atacaksık,birşey daha görmüştüm oemlogo yapılmıştı o nasıl yapılıyor ?

Aranızda yapan oldumu arkadaşLar,böyle birşey olduğunu bilsem sıksık format attığım zamanlarda çoktan yapardım

O kadar da zor bir olay değil. XP cdsinden okuyor dosyaları sonra da yeni bir cdye yazıyorsun .Yani orjinal xp cd'sine yazmak diye bir olay yok ortada. Bu arada orjinal olmasına gerek yok. Kolaylıkla nlite programıyla katılımsız xp kurulum cd'si oluşturabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSH -- 1 Şubat 2008; 23:37:40 >

• Windows Xp Service Pack 3 güncellemisini indirdim ancak bende varolan xp cd'nin dil paketi İngilizce olmaz diye biliyorum.Sürücüleri yüklemek için .INF uzantılı dosyalardan birini eklersem tanınacağını söylüyor ben .INF uzantılı dosyalarını bulamadım daha doğrusu bilgisayarımda ara'yı tıklayarak buldum ama orda bulunanların içinde ekran kartını,ses kartını v.s bulamadım... Bulunanların içinde en çok microsoft office 2007 dosyaları idi,office 2007 sürücü değil niye orda bulunuyor anlamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßy Spécops.

Windows Xp Service Pack 3 güncellemisini indirdim ancak bende varolan xp cd'nin dil paketi İngilizce olmaz diye biliyorum.Sürücüleri yüklemek için .INF uzantılı dosyalardan birini eklersem tanınacağını söylüyor ben .INF uzantılı dosyalarını bulamadım daha doğrusu bilgisayarımda ara'yı tıklayarak buldum ama orda bulunanların içinde ekran kartını,ses kartını v.s bulamadım... Bulunanların içinde en çok microsoft office 2007 dosyaları idi,office 2007 sürücü değil niye orda bulunuyor anlamadım.

Windows XP SP3 'ün final sürümü henüz çıkmadı. Büyük ihtimalle RC veya Beta sürümünü indirdin. Bence Sp3'ün final sürümünü bekle sonra onu entegre et. Bu arada ses kartının vs.. yanında verilen driver cd'sinin içinde .inf dosyalarını bulabilirsin.

• Sorun değil güncellemeleri indirdim sadece ama entegre edemem diye biliyorum çünkü xp cd 'si Türkçe.
    YanLışmıyım ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win7 Cd'si Yapma..
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bilgisayar özelliklerindeki 'kayıt' ismini iso kalıbında değiştirmek istiyorum. bunun hakkında bilgi verebilecek olan arkadaş var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taoson -- 2 Temmuz 2012; 15:55:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.