Şimdi Ara

KATİL HÜSEYİN GÖÇEK MAÇIN HAKEMİ OLDU!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulan bu kadar da bariz yapılmaz ki be azılı Beşiktaş düşmanını bu maça atamışlar.

• Fikret Orman hakem olsa konu acip isyan ederdisiniz bi bitmediniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahmet Nur Çebi hakem olsa konu acip isyan ederdisiniz bi bitmediniz
  • Lan bu hakem daha geçen hafta iki hatalı penaltı verdi adamı kızağa cekeceklerine bizim maça vermis ler. Eyyyy mhk sizin yaptığınız işin içine tukurim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

Ahmet Nur Çebi hakem olsa konu acip isyan ederdisiniz bi bitmediniz

Dedi Mete Kalkavana Beşiktaşlı derbide bizi doğrayacak diyen takım taraftarı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genç yaşta yaşadığım kalp problemlerinin sorumlusudur bu adam. Süper finalde, İnönü'de oynanan Galatasaray maçında ciddi manada sinir krizi geçirmiştim. O günden beri mimlidir aklımda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şimdi puan kaybederseniz hüseyinmi suçlu olacak ? hani barçaydınız ? hakemide yenin
  • Gelmiş yine hakeme laf ediyorlar la bir hafta boş geçin bir hafta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatımda Andres kadar işsizini görmedim. Adam yemiyor içmiyor Beşiktaşlı biri konu açsa da trollesem diye 7/24 nöbet tutuyor. Kendi bölümünde bu kadar mesaj yazmamıştır eminim.
  • seco917 kullanıcısına yanıt
    bende direk futbol bölümü açık bütün konuları görüyorum bjk gs farketmez saçma gördüğüm konularada yazıyorum trollük falan yaptığım yok saçma sapan konular var.Ayrıca işsiz değilim asgari ücret maaşım var allaha şükür
  • Hangi hakem atansa bir kulp buluyorsunuz. Kim atanmalıydı maça ? Collina mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Shepherd.

Hangi hakem atansa bir kulp buluyorsunuz. Kim atanmalıydı maça ? Collina mı ?

Hayır İvan Bebek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Joe.Joe kullanıcısına yanıt
    İvan bebek diyorumm
  • quote:

şimdi puan kaybederseniz hüseyinmi suçlu olacak ? hani barçaydınız ? hakemide yenin

Sizin gibi mi?
  • quote:

şimdi puan kaybederseniz hüseyinmi suçlu olacak ? hani barçaydınız ? hakemide yenin

bu yoruma anca nasıl bi cevap verilir biliyor musun ? aslşdhqwİŞFLQwkdjlqnwgŞQİWŞDKwqlgQWD :QW:F:ÇQWŞD JQWGQWİŞDl qwlghqwşdj qwikgqiwdj şqwg
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papa Emeritus III

Genç yaşta yaşadığım kalp problemlerinin sorumlusudur bu adam. Süper finalde, İnönü'de oynanan Galatasaray maçında ciddi manada sinir krizi geçirmiştim. O günden beri mimlidir aklımda.

Aynısını yaşadım, o maçta mide kanaması geçiriyordum az kalsın. Bu haftaki senaryoyu da anlatayım size: Hüseyin, verdiği saçma kararlarla bizim taraftarı çıldırtacak, sonra taraftar sövecek küfredecek, bi sonraki iç saha maçımız Bursa maçı. Bursa maçını seyircisiz oynayacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Do Bemol Kerim

quote:

Orijinalden alıntı: Papa Emeritus III

Genç yaşta yaşadığım kalp problemlerinin sorumlusudur bu adam. Süper finalde, İnönü'de oynanan Galatasaray maçında ciddi manada sinir krizi geçirmiştim. O günden beri mimlidir aklımda.

Aynısını yaşadım, o maçta mide kanaması geçiriyordum az kalsın. Bu haftaki senaryoyu da anlatayım size: Hüseyin, verdiği saçma kararlarla bizim taraftarı çıldırtacak, sonra taraftar sövecek küfredecek, bi sonraki iç saha maçımız Bursa maçı. Bursa maçını seyircisiz oynayacağız.

seyircisiz yok hocam istediğin kadar küfür et o maça gelenlerin komple bloke ediyorlar

• Doğu, batı, kuzey, güney tribünlerinin hepsine gelen taraftarın biletini bi maçlık bloke etse, al sana mis gibi seyircisiz oynama cezası. Verdiler bu sezon sanırım bi kere daha bu cezayı bize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Do Bemol Kerim

Doğu, batı, kuzey, güney tribünlerinin hepsine gelen taraftarın biletini bi maçlık bloke etse, al sana mis gibi seyircisiz oynama cezası. Verdiler bu sezon sanırım bi kere daha bu cezayı bize.

antalya maçina gitmeyen pasoligi olanlar gidebilir yine de farketmez

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.