Şimdi Ara

Katekyo Hitman Reborn! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
369
Cevap
1
Favori
22.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Final Battle arc'daki dövüşler tam fiyaskoydu.

Six Funeral Wreaths'leri çöpe attı resmen manga-ka.Zakuro ve bluebell saçma birşekilde öldü.

Byakuran'da aynı hesap , boynu kırılan adam yüzük değişince birden iyileşiyor.O kadar kişinin alevini alan byakuran'a 'bu mudur olayın ?' diyor.

Tabi serideki diğer klişelere değinmek bile istemiyorum.Yoksa 10 günde seni varia'dan güçlü yapcam,yok seni 10 günde byakuran'dan güçlü yapcam vs vs uzar gider.Hibari ve Ryohei dışında adam akıllı karakterde yok.Bi zakuro ve byakuran vardı onlarda eşşek cennetinde gerçi byakuran mühürlendi ama neyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -scream-

Final Battle arc'daki dövüşler tam fiyaskoydu.

Six Funeral Wreaths'leri çöpe attı resmen manga-ka.Zakuro ve bluebell saçma birşekilde öldü.

Byakuran'da aynı hesap , boynu kırılan adam yüzük değişince birden iyileşiyor.O kadar kişinin alevini alan byakuran'a 'bu mudur olayın ?' diyor.

Tabi serideki diğer klişelere değinmek bile istemiyorum.Yoksa 10 günde seni varia'dan güçlü yapcam,yok seni 10 günde byakuran'dan güçlü yapcam vs vs uzar gider.Hibari ve Ryohei dışında adam akıllı karakterde yok.Bi zakuro ve byakuran vardı onlarda eşşek cennetinde gerçi byakuran mühürlendi ama neyse.

Tamamen desteksiz konuşmuşsun hocam. Vongola Yüzükleri diğer yüzüklerden alev olarak daha güçlü, primo bunu bizzat dengesizliği ortadan kaldırmak ve dahası sonra ki nesillerin yüzüğü tam haliyle kullanmasını istemediği için gücünü mühürlüyor.Ancak Tsunayı kendisi gibi gördüğü için bu gücü kullanmasına izin veriyor. Ayrıca Tsuna'nın bu kadar güçlü olması doğal daha önce de olabilirdi fakat küçükken dokuzuncu güçlerini mühürlemişti. Primo'nun kanından geliyor sonuçta Primonun gücünü kullanması doğal. Byakuran çöpe atılmadı Burada Na-tsu'nun olması büyük avantajdı. Alevi az ya da çok olur buna bir şey diyemem fakat kutu ve teknik açısından Tsuna çok şanslıydı. Ayrıca diğer karakterlerin harcandığına da katılmıyorum yenildiler sonuçta harcanmaları doğal. Hem orada ölmeselerdi bile Xanxus ağlatırdı.

Manga da çok güzel gidiyor şu anda konu ve dövüşler. Umarım uzun süre devam eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotheRDie -- 30 Eylül 2010; 16:58:05 >

• Ya bir şeyi merak ettim veraseti alma bölümlerinde zamanın takılıp kalmasından bahsedip duruyorlardı acaba Arcobaleno gibi bir lanet olabilir mi ? Vongola 1. nesil ailenin yüzüklerinden ayrılamamasının nedeni. Hatta bir bölümde Primo G'den üstü kapalı özür bile diliyordu.
  • Arkadaşlar bakabtden başka önerebileceğiniz bir yer var mı ? 188 de bitti bölümler malum diğer torrent sitelerinde de seed ve leech oranı çok az gerçi sağlam bir 189 buldum ama mamundada bile toplu şekilde yok :<
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ucan Spagetti Canavarı

Arkadaşlar bakabtden başka önerebileceğiniz bir yer var mı ? 188 de bitti bölümler malum diğer torrent sitelerinde de seed ve leech oranı çok az gerçi sağlam bir 189 buldum ama mamundada bile toplu şekilde yok :<

Ben nyaadan indiriyorum. 199 a kadar indi. Gayette hızlı indiriyor.
  • Bir spekülasyona göre KHR'nin devamı yeni isim altında (aynı Naruto Shippuuden örneğinde olduğu gibi)
    Bahar 2011'de yayınlanmaya başlayacakmış. Kesin bir bilgi yok. Şöyle bir isim anılıyor: HITMAN REBORN X GENERATION
    İsmin sallama olduğu belli, ama 2011 bahar-yaz gibi başlaması ihtimali var. İnşallah devam eder diyorum ve size takip etmeniz için birkaç link veriyorum:

Spekülasyonun sahibi
    http://alaude.tumblr.com/post/1201266495/to-clear-things-up

KHR2'nin çıkması kesinleştiğinde bakabileceğiniz Haber kaynakları
    http://myanimelist.net/anime/1604/Katekyo_Hitman_Reborn!/news
    http://reborn.wikia.com/wiki/Main_Page

Shippuuden'de olduğu gibi büyük halleri ve yeni düşmanlar olursa tadından yenmez

• Çok fena hortlatıyorum konuyu yarıda bıraktığım ilk ve tek anime 73. bölüme kadar izledikten sonra sürekli aynı şeyleri izliyormuşum gibi geldi ve sıktı merak ettiğim birşey var ilerleyen bölümlerde tipleri değişiyormuydu şayet bi değişiklik yaşanıyorsa yeniden izleyeceğim.
    Geçmiş sayfaları okuyasım gelmedi hiç o yüzden konuyu hortlattım bilen arkadaşlar cevap yazarsa çok memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LεhV™

Çok fena hortlatıyorum konuyu yarıda bıraktığım ilk ve tek anime 73. bölüme kadar izledikten sonra sürekli aynı şeyleri izliyormuşum gibi geldi ve sıktı merak ettiğim birşey var ilerleyen bölümlerde tipleri değişiyormuydu şayet bi değişiklik yaşanıyorsa yeniden izleyeceğim.
    Geçmiş sayfaları okuyasım gelmedi hiç o yüzden konuyu hortlattım bilen arkadaşlar cevap yazarsa çok memnun olurum.

olay o bölümden sonra kopuyor sende tam yerinde bırakmışsın 74 ü izle ve izlemeye devam et

• Serinin tek sıkıntısı her arc'da 3-5 tane power up yapmaları, nereye varacak merak ediyorum

Ayrıca arkadaşın dediği gibi 73den sonra açılıyor konular.
  • Tamam ozaman devam edeyim bari her bölümde son arzu kurşunu görmekten bıkmıştım.
  • Tam bölümünde bırakmışsın yani bu kadar olur 74'den sonra neler neler oluyor bir görsen :)
  • Vaktim olduğunda tekrardan başlayacağım 3-4 bölüm izleyeceğim sararsa devam ederim sarmazsa izlemem bırakırım artık umarım dediğiniz gibi bi aksiyon başlıyordur.
  • Bu animede gerçekten savaş sahnesinden çok eğitim sahnesi gördük. Tam adamlar yeterince güçlü oldular derken anime bitti. İkinci seriyi bekliyorum, ama gelecek gibi görünmüyor.

Animenin zirve yaptığı bölümler:

Bleach'de Bankai gibi Katekyo Hitman Reborn'daki karakterlerin Cambio Forma dönüşümlerini mutlaka görmelisiniz. 190'dan 203'e kadar seyredin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 28 Haziran 2011; 12:58:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R

Bu animede gerçekten savaş sahnesinden çok eğitim sahnesi gördük. Tam adamlar yeterince güçlü oldular derken anime bitti. İkinci seriyi bekliyorum, ama gelecek gibi görünmüyor.

Bleach'de Bankai gibi Katekyo Hitman Reborn'daki karakterlerin Cambio Forma dönüşümlerini mutlaka görmelisiniz. 190'dan 203'e kadar seyredin.

Gelcek gelcek. Mangası devam ediyor. Enma-kunlu bölümleri yapacaklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R

Bu animede gerçekten savaş sahnesinden çok eğitim sahnesi gördük. Tam adamlar yeterince güçlü oldular derken anime bitti. İkinci seriyi bekliyorum, ama gelecek gibi görünmüyor.

Mangasını okuyor musun bilmiyorum ama dediğin olayının da suyu çıktı artık. Zirve üstüne 3-5 zirve daha yaptılar, hatta geçen hafta ki bölümün sonunda 2oo bölümüne bedel bir power up bile geldi. Gerçi tahmin etmiştim öyle bir şey olduğunu ya neyse

• Yeni başladım 20 ye kadar hep makara kukara.20. bölüm çok etkileyiciydi.

Asıl yeni başladığını şimdi anladım.

Edit:Her bölüm arzu kurşunu ile REBORN!!!111 diye bağırmasından bıktım ilerde yoktur umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abyss -- 8 Ağustos 2011; 1:33:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abyss

Yeni başladım 20 ye kadar hep makara kukara.20. bölüm çok etkileyiciydi.

Edit:Her bölüm arzu kurşunu ile REBORN!!!111 diye bağırmasından bıktım ilerde yoktur umarım

15 deyım ılk 3 bolum sardı 15 e kadar reborn un dadlulugu ıcın devam ettım serıyı bıtırecem ama bı naruto deyıl suan ıcın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

quote:

15 deyım ılk 3 bolum sardı 15 e kadar reborn un dadlulugu ıcın devam ettım serıyı bıtırecem ama bı naruto deyıl suan ıcın

Seri 70'den itibaren doruklara ulaşıyor, o bölümlerden itibaren bir Naruto bekleyebilirsin

• Ben o ilk bölümleri için devam etmiştim açıkcası arclardan daha eğlenceli geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

quote:

Bitirdim ben.Lambo için bile izlenir sırf.70 den sonrası özellikle çok iyi.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.