Şimdi Ara

Katekyo Hitman Reborn! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
369
Cevap
1
Favori
22.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Abyss

Türkçe mangasını nerden okuyabilirim ve anime bittiği yer manganın kaçıncı bölümü oluyor?
    Uplamış olcam biraz ama

mangaturk de bulabilirsin
  • uplanmışken bende sorayım bi 3 bölüm baktım pek sarmadı açıkçası , gerçi uzun serilerde normal bi durumda hangi bölümden itibaberen açılıyo
  • 70'e kadar dayanabilirsen seri bitene kadar bırakmazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xLordRealx

70'e kadar dayanabilirsen seri bitene kadar bırakmazsın.

anladım hocam, finallerden sonraya bırakçam artık 70 bölüm fazla yeni sezondan Accel World,Jormungand a başlıyım en iyisi ben bu ara
  • Arşıve atmaya değer bır anımemı 30gb akşam bırakıcam heyecanlı bır anımemı ayrıca tur olarak buyuk shounenlerden hangısıne daha yakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: teddybear01

Arşıve atmaya değer bır anımemı 30gb akşam bırakıcam heyecanlı bır anımemı ayrıca tur olarak buyuk shounenlerden hangısıne daha yakın

akk yokmu hocam sende:Dttnet hıznı kesmiyomu.Bide türkçe altyazı bulunurmu acaba buna?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuNickSatılıktır!

quote:

Arşıve atmaya değer bır anımemı 30gb akşam bırakıcam heyecanlı bır anımemı ayrıca tur olarak buyuk shounenlerden hangısıne daha yakın

akk yokmu hocam sende:Dttnet hıznı kesmiyomu.Bide türkçe altyazı bulunurmu acaba buna?

Bulunur uzun serılerın oluyo genelde ayrıca Superonlına eskı uye oldugumuz ıcın adıl kotadan acızız Ayda 1.5tb filan download yaparım ama anımemye yenı başladım ayda1tb upload oluyor ayrıca ındırdıgım hıcbır seyı sılmem Kısaca superonlındakı pronet mıydı oyle bır pakete sahı oluyorm 20mbit hızla ayda 69tl:D çok şanslıyım değilmi:D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BuNickSatılıktır!

quote:

Bulunur uzun serılerın oluyo genelde ayrıca Superonlına eskı uye oldugumuz ıcın adıl kotadan acızız Ayda 1.5tb filan download yaparım ama anımemye yenı başladım ayda1tb upload oluyor ayrıca ındırdıgım hıcbır seyı sılmem Kısaca superonlındakı pronet mıydı oyle bır pakete sahı oluyorm 20mbit hızla ayda 69tl:D çok şanslıyım değilmi:D

çok şanslısın benim yerimede download ve upload yap:S

• Katekyo Hitman Reborn bu animede kan varmı acaba varsa izleme listeme alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: wesker7

Katekyo Hitman Reborn bu animede kan varmı acaba varsa izleme listeme alıcam

Hayır. Gayet çocukların izleyebileceği bir anime. Kanlı ve uzun süren bir anime istiyorsan adres: "Hunter X Hunter 2011"
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R

quote:

Hayır. Gayet çocukların izleyebileceği bir anime. Kanlı ve uzun süren bir anime istiyorsan adres: "Hunter X Hunter 2011"

O zaman izlemeye gerek duymuyorum.Saol
    hunter x hunter beni çok hayal kırıklığına uğrattı. onu killuanın babası + dedesi vs reis dövüşünden sonra bıraktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OTTOMAN_67 -- 13 Ağustos 2013; 22:31:54 >
  • quote:

quote:

quote:

hunter x hunter beni çok hayal kırıklığına uğrattı. onu killuanın babası + dedesi vs reis dövüşünden sonra bıraktım

Hunter X Hunter'da asıl olay chimera ant arc'ında başlıyor. MyAnimeList puanı 8.49'den 8.78'e yükseldi bu arcta. Yaklaşık 25 bölümdür sürüyor(77-92) ve daha %10'una geldik daha arc'ın.

Dövüşler kısa sürüyor ve çok güçlü karakterlerden beklediğin dövüş sahnelerini alamıyorsun değil mi? Chimera Ants diyorum ben yine de.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hunter X Hunter'da asıl olay chimera ant arc'ında başlıyor. MyAnimeList puanı 8.49'den 8.78'e yükseldi bu arcta. Yaklaşık 25 bölümdür sürüyor(77-92) ve daha %10'una geldik daha arc'ın.

Dövüşler kısa sürüyor ve çok güçlü karakterlerden beklediğin dövüş sahnelerini alamıyorsun değil mi? Chimera Ants diyorum ben yine de.

Hem dövüşler kısa hemde beklediğim vs gerçekleşmedi mangada yazmıyormuş ara vermiş ne olacağı belli olmayan anime ile uğraşmaya gerek yok
    Manga devam ederse animeye 77den sonra tekrar başlarım

• Ara vermiş olabilir; ama rahat 200. bölümü görürler bu malzeme ile. Hunter X Hunter'ın movie'si de çıktı (96dk ve sansürsüz) 2. movie de yıl sonuna doğru çıkıyor.
  • Çok beğenmedim mangasını. Konu saçma be sarmıyor. 50-60 bölümden sonra bıraktım. 2 yılda toparlanamayan mangayı da okumak istemedim tabii. Ama çok popüler bu aralar. Eğlenceli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir seriye başladıktan sonra yarım bırakmak içimi acıtıyor. Bu anime ilgimi çekti, ne dersiniz izlemeye değer mi?
  • İlk bölümleri çoğu kişiye sıkıcı gelir ama 70'lere kadar gelebilirsen çok güzel dövüş sahneleri seni karşılar. Sabır dereceni bilmiyorum artık karar senin.

Fikir vermesi açısından 5. açılışa bakabilirsin benim en sevdiğim anime açılış videolarından biridir. Karakterleri görürsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLordRealx -- 24 Ağustos 2013; 17:27:51 >
  • Bugün itibariyle bitirebildim animesin, son kısmı çok kısa kesilmiş, aradaki eğitimler yerine son savaş uzatılabilseymiş daha iyi olabilirmiş. Çok iyi olmasa da ortalama üstü bi animeydi bence
  • En sevdiğim animelerden birisi
  • 1 hafta önce başladım bende bu animeye şuan 28. bölümdeyim fakat şu Tsuna denen veledin Bleach'deki Orihimeden farksız her çatışmada ''Olamaz Gokudera-kun'',''Ay Yamamoto'' demesinden bıktım.Birde ana karakter olacak biraz zora gelince nasıl kaçarım eve nasıl giderim diye düşünüyor.. Şimdiye kadar 26. bölümde bişiler yaptı gibi oldu ama bundan pek bir şey beklemiyorum ben ama sabırla izlemeye devam edecem bakalım olaylar nasıl gelişecek.

Ha birde bu çocugun gözleri eldiveni takıncamı değişiyor sadece yoksa ilerki bölümlerde sürekli o şekilde mi devam edecek?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.