Şimdi Ara

KATAR'DAN BAHREYN'E NASIL GİDİLİR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar belki bilen vardır. 150 binin üzerinde kayıtlı kullanıcımız var . Katar (Qatar) dan Bahreyn'e nasıl gidilir, aynı gün içerisinde geri dönülebilir mi ve ne kadara mal olur? Bilen varsa yazsın lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icaktan -- 23 Mayıs 2006; 12:50:08 >

• www.iett.gov.tr den ir bak istersen
  • quote:

Orjinalden alıntı: drahte 1905

www.iett.gov.tr den ir bak istersen

hocam sen geç dalganı 1-2 ay sonra gideceğim inşallah nasipse. Bunu bilen birileri vardır illaki forumda. O taraflara gidenler falan
  • quote:

Orjinalden alıntı: icaktan

quote:

Orjinalden alıntı: drahte 1905

www.iett.gov.tr den ir bak istersen

hocam sen geç dalganı 1-2 ay sonra gideceğim inşallah nasipse. Bunu bilen birileri vardır illaki forumda. O taraflara gidenler falan

O zaman sora sora bulucaksın bab

• http://www.qatarairways.com/

verdiğim linkten belki bişeyler bulabilirsin ben uğraştım ama bulamadım

EDİT: buldum sanki
    buradan

yolculuk 45 dk sürüyo ve doha Katar'ın başkenti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi er_dem -- 23 Mayıs 2006; 14:49:58 >

• quote:

Orjinalden alıntı: er_dem

http://www.qatarairways.com/

verdiğim linkten belki bişeyler bulabilirsin ben uğraştım ama bulamadım

EDİT: buldum sanki
    buradan

yolculuk 45 dk sürüyo ve doha Katar'ın başkenti

Baba saolasın. 670 Katar Riyali kaç YTL veya ABD doları ediyor acaba...

Edit: 184$ ediyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icaktan -- 23 Mayıs 2006; 15:10:10 >

• walla 11 sene bahreyn'de kaldım, katardan zaten gulf air ile gidersen hem daha ucuza gidersin hem de bahreyne sefer sayısı daha fazla!.Bahreyn çok küçük ve şirin bi yerdir!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Katar'dan ne getirtilir ?
    19 yıl önce açıldı
    Danimarka'dan ne alınır?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mussa

walla 11 sene bahreyn'de kaldım, katardan zaten gulf air ile gidersen hem daha ucuza gidersin hem de bahreyne sefer sayısı daha fazla!.Bahreyn çok küçük ve şirin bi yerdir!

Tamam baba. Yazın çok sıcak oluyo mu oralar? İnsanlar nasıl çalışıyolar? Mesai durumları falan nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: icaktan

quote:

Orjinalden alıntı: mussa

walla 11 sene bahreyn'de kaldım, katardan zaten gulf air ile gidersen hem daha ucuza gidersin hem de bahreyne sefer sayısı daha fazla!.Bahreyn çok küçük ve şirin bi yerdir!

Tamam baba. Yazın çok sıcak oluyo mu oralar? İnsanlar nasıl çalışıyolar? Mesai durumları falan nedir?

yazın war ya uff ufff ne sıcak ki ne sıcak! dışarı çıktığın an suratına buhar fışkırıyor sanki!
    öğlen vakti güneş altında temmuz ve ağustosta 60 dereceyi buluyor,ve de %100 e yakın bi nem var! neyse ki allahtan her yerde klima var!
    mesai olarak akşam 5-6 ya kadar falan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.