Şimdi Ara

Kastamonu tıp hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
2
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu kastamonu tıpa girenler 3 yıl aybüde okuyo muhabbeti hakkında detaylı bilgi sahibi olan var mı? Okul erken biterse nolacak 2 yıl mı okuyacaklar aybüde? ya da geç biterse? ve bir de aybüden bi anda yeni açılmış bi bölüme geçmek eğitim açısından, öğrenciler açısından sakıncalı olmaz mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Hocam, ilk 3 yıl kesin AYBÜ'de. Klinik eğitimin başladığı 4. sınıftan itibaren Kastamonu'da eğitim alınacak. Hastane olarak şu an Kastamonu devlet hastanesi ile protokol imzalamışlar. Eğitimi orada verileceğini söylüyor öğrenci işleri. Tabi yine de fakülte olması gerekiyor ve daha fazla hocaya ihtiyaçları var. Bu eksikleri ne kadar vakitte tamamlayabileceklerini bilmiyoruz. İlk AYBÜ'de başlayan öğrenciler şu an 3. sınıfa geçti. Eksikler tamamlanmazsa garantör AYBÜ'dür. 4,5,6'da da burada devam edilir. Ancak tercih yaparken 4. sınıfta kesin gidecekmiş gibi düşünmek en mantıklısı olacaktır.
  • Kastamonu Tıp fakültesi AYBÜ'de Türkçe Tıp ile birlikte derslere giriyor. Arada bir fark yok.
    AYBÜ Tıp için sorularınız varsa şu konudan sorabilirsiniz: Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tıp Fakültesi Hakkında 2019 (AYBÜ Tıp 2019)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ooncel19

Hocam, ilk 3 yıl kesin AYBÜ'de. Klinik eğitimin başladığı 4. sınıftan itibaren Kastamonu'da eğitim alınacak. Hastane olarak şu an Kastamonu devlet hastanesi ile protokol imzalamışlar. Eğitimi orada verileceğini söylüyor öğrenci işleri. Tabi yine de fakülte olması gerekiyor ve daha fazla hocaya ihtiyaçları var. Bu eksikleri ne kadar vakitte tamamlayabileceklerini bilmiyoruz. İlk AYBÜ'de başlayan öğrenciler şu an 3. sınıfa geçti. Eksikler tamamlanmazsa garantör AYBÜ'dür. 4,5,6'da da burada devam edilir. Ancak tercih yaparken 4. sınıfta kesin gidecekmiş gibi düşünmek en mantıklısı olacaktır.
    O zaman ilk aybüde başlayanlar bir 3 yıl daha mı okuyacaklar...bildiğin aybüden mezun olcaklar öyleyse..

• yuhyiv Y kullanıcısına yanıt
    Yani öyle bir şey söylemedim bu yıl tercih yapanlar için 3 yıl AYBÜ'de ibaresi onlara etki etmiyor.
    İlk 3 yıl laboratuvar dersler ile birlikte teorik eğitim alınıyor. Şu an Kastamonu da bunun alt yapısı olmadığı için teorik eğitim için AYBÜ ile anlaşma yapıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sdü Tıp ve tıp hakkında
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.