Şimdi Ara

Kastamonu'dan İzmir'e hangi rota?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilenler adım adım anlatacak şekilde yardımcı olabilir mi.

kendi aracımızla en doğru rota hangisi olur. teşekkürler.

otobüsle gitmiştim bir kez, ankara üzerinden gitmişti ama.

• Google haritalardan çiz gitsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bolu adapazarı bursa yolundan 866 km,

ankara afyon uşak güzergahından 823 km gösteriyor. ama yol anlamında hangisi daha rahattır. veya başka tavsiyeler var mı onun için açtım konuyu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espâda -- 24 Temmuz 2015; 1:01:35 >
  • izmir-kastamonu otobusleri izmir-balikesir-bursa-karabuk-kastamonu olarak gidiyor(terside dogru). sizde ayni rotayi takip ederseniz daha iyi olur.
  • kastamonu-çankırı-ankara-ayfon-uşak-izmir şeklideki güzergahı biliyorum.

2ay önce ankara-ayfon-uşak-izmir kısmını gittim. yollar rahat ara ara bozuk yerler olsa da iyi... bi kaç yerde yapım çalışması vardı. 6saatte 10dk bu yolu gitmiştim.(110la gitmiştim, yol bilgisayarında ortalama hızım 90km/h idi)

daha dün gece kastamonu-çankırı-ankara yaptım. yolu bildiğimden değil, yandex önerdiği için... yol genel olarak bozuk. pek beğenmedim. hele ılgazı gece geçmek zor idi. yanımdaki arkadaş, gece virajları kestiremediğim için sertlik derecesine göre numaralama yaparak daha hızlı gitmeme yardımcı oldu. kendisi bayan ve herhangi bir yarış deneyimi yok ama eğlenceli olmuştu. alabildiğine bastım. tabi bozuk yollar sebebiyle ön amortisörlere zarar verdim biraz, umarım yağ sızdırmıyorlardır... 2saat 45dk'da bu yolu gitmiştim.

totalde 9saat filan sürer benim söylediğim güzergahta basarsan ön takım sağlam kalır mı bilmem

yandex haritalar uygulaması karabük-sakarya-bursa üzerinden öneriyor, ben kastamonu-izmir yapacak olsam bu yol tercih ederdim sanırm zira kastamonu-ankara arası hiç güzel değildi. hele ılgaz dağını geçiyor olmak ayrı dert. veya kastamonudan ankaraya karabük üzerinden istanbul-ankara otoyolu ile giderdim(900km)

güzergahınız ile alakasız;
    4gündür yollardayım, dünkü kısmı; kastamonudan abanaya(bozkurt tarafından) küre dağlarını geçip, abanadan sahil boyunca inebolu ve cideye gitme deliliğini yaptım. cide-abana arası hayatımda gittiğim en zor yollar oldu. dönüşü de cide-kastamonu yaptım orası rahat geldi... kastamonu kötü değilmiş beğendim ama egeliye rahat gelmiyor öyle yerler.

• çok teşekkürler en iyisi bursa üzerinden gitmek herhalde.

@Sadece Sürücü yollarımız hep virajlı ve dengesizdir zemin, her gittiğinizde illaki biryerde çalışma vardır o çalışmalar senelerdir bitmez, yeşillik temiz hava deniz köy havası var işin ucunda hiç bahane etmeyin

ilk istanbul > kastamonu yapacağız, oradanda kaynanaya izmire..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Espâda

çok teşekkürler en iyisi bursa üzerinden gitmek herhalde.

@Sadece Sürücü yollarımız hep virajlı ve dengesizdir zemin, her gittiğinizde illaki biryerde çalışma vardır o çalışmalar senelerdir bitmez, yeşillik temiz hava deniz köy havası var işin ucunda hiç bahane etmeyin

ilk istanbul > kastamonu yapacağız, oradanda kaynanaya izmire..

her sene olmasa da 2-3 yilda bir bursadan kastamonuya giderim. son on yildir kastamonu-arac-karabuk arasinda bir yerlerde mutlaka yok calismasi oluyor. aliskanlik yapti herhalde. hic bitmiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kastamonu- Bolu (bu kısmı detaylı hatırlamıyorum). Bolu sonrası otobandan Sakarya, otobandan çıkıp Pamukova, İznik, Yenişehir (İznik-Yenişehir arası biraz fazla virajlı 15 km civarı), Bursa- Balıkesir- Manisa- İzmir.

Pamukova- Yenişehir arası çoğu kısım bölünmemiş yol. Tek gidiş-tek geliş. Oraya girmem, Sakarya-Kocaeli- Yalova- Bursa yaparım diyorsanız Kocaeli-Yalova arası yorucu gelebilir, bu durumda Ankara üzerini öneririm.
  • kastamonu-çankırı-ankara-ayfon-uşak-izmir

Bu yolun dışında alternatife gerek yok.
    Yabancılara Kastamonu ılgaz yolu biraz sıkıntılı gelebilir ama gündüz o yol bence çok eğlenceli ve bol oksijenli. zaten 30-40 km kadar yol.
    Ilgazdan sonra İzmir'e kadar sorun yok
    Kastamonu'lumusunuz bu arada ?
  • eskiden olsa bu tür konuları yadırgamazdım fakat bu çağda yapmayın artık ya.

buraya girip konu açtıgına göre biraz internetten,pc den anladıgını farz ediyorum.

aç yandexi gideceğin yeri yaz çizilen rotalardan birisini seç ve git. bu kadar zor mu arkadaş..

bir şey yapmadan önce kendiniz biraz çabalayın. yapamazsanız gelin konu açın buraya...

armut piş ağzıma düş
  • quote:

Orijinalden alıntı: fortune1905

eskiden olsa bu tür konuları yadırgamazdım fakat bu çağda yapmayın artık ya.

buraya girip konu açtıgına göre biraz internetten,pc den anladıgını farz ediyorum.

aç yandexi gideceğin yeri yaz çizilen rotalardan birisini seç ve git. bu kadar zor mu arkadaş..

bir şey yapmadan önce kendiniz biraz çabalayın. yapamazsanız gelin konu açın buraya...

armut piş ağzıma düş

Haritada yada navigasyonda çıkan her yol düzgün değil malesef. Abuk subuk yollara sokuyo insanları. Adam zaten en uygun rotayı sormus.
  • Konu mantıklı amaç harita yada tabelalara bakarak gitmek değil amaç en rahat güzergahı bulmak. Mümkün olduğunca otoyol ve bölünmüş yol tercih etmek en mantıklısı. Harita 50 km gösterir ama tek şerit yokuş yukarı kamyon arkasında gitmek işkence gibidir. 100 km dir yol ama daha düzgün bölünmüş yoldur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: legendboxer

quote:

eskiden olsa bu tür konuları yadırgamazdım fakat bu çağda yapmayın artık ya.

armut piş ağzıma düş

Haritada yada navigasyonda çıkan her yol düzgün değil malesef. Abuk subuk yollara sokuyo insanları. Adam zaten en uygun rotayı sormus.

navigasyonda yolun türü belli oluyor. çevre yolu mu vs. gibi.

istanbuldan izmire --- ist. samsun a yandexle gittim. hiçbir sorun olmadı.

millet dünyanın bir ucundan haritalara bakarak dünya turuna çıkıyor...

biz de kartaldan kadiköye giderken birilerine soruyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

Konu mantıklı amaç harita yada tabelalara bakarak gitmek değil amaç en rahat güzergahı bulmak. Mümkün olduğunca otoyol ve bölünmüş yol tercih etmek en mantıklısı. Harita 50 km gösterir ama tek şerit yokuş yukarı kamyon arkasında gitmek işkence gibidir. 100 km dir yol ama daha düzgün bölünmüş yoldur.

navigasyonda birkaç tane yol tercihi oluyor zaten... ekonomik-hızlı-kısa vs. istediğini seçip gidebilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: syerturan

Kastamonu- Bolu (bu kısmı detaylı hatırlamıyorum). Bolu sonrası otobandan Sakarya, otobandan çıkıp Pamukova, İznik, Yenişehir (İznik-Yenişehir arası biraz fazla virajlı 15 km civarı), Bursa- Balıkesir- Manisa- İzmir.

Pamukova- Yenişehir arası çoğu kısım bölünmemiş yol. Tek gidiş-tek geliş. Oraya girmem, Sakarya-Kocaeli- Yalova- Bursa yaparım diyorsanız Kocaeli-Yalova arası yorucu gelebilir, bu durumda Ankara üzerini öneririm.

çok yardımcı oldunuz sağolasınız

legendboxer evet ineboluluyum

fortune1905 burası bilgi paylaşım yeri. bölüm kuralları çerçevesinde aklımdaki soruyu buraya sormamda bir sakınca yok herhalde. bir şikayetin varsa sağ üstteki şikayet butonunu kullanabilirsin. tatava etmenin lüzumu yok.

• quote:

.

"sizin gibiler" gibi bir kalıba sokma beni. oto genelde hiç mesajım yoktur benim.

iki il arasında yolculuk yapanlara hangi yolun daha avantajlı veya daha uygun olduğunu sormak için açtım konuyu. başkalarının tavsiyelerine ihtiyacım olmasa niye konu açayım? siz neyini uzatıyorsunuz yahu daha?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Espâda

quote:

.

"sizin gibiler" gibi bir kalıba sokma beni. oto genelde hiç mesajım yoktur benim.

iki il arasında yolculuk yapanlara hangi yolun daha avantajlı veya daha uygun olduğunu sormak için açtım konuyu. başkalarının tavsiyelerine ihtiyacım olmasa niye konu açayım? siz neyini uzatıyorsunuz yahu daha?

tamam neyse anlatmak istediğimi anlamadınız ya da anlatamadım sanırım... neyse size iyi günler
  • Espâda kullanıcısına yanıt
    Ilgaz dağı delin, yol artık yarım saat kısaldı. Eziyet bitti

çankırı haber sitesi
    1000 Ali'ye Bedel Adam Ilgaz Dağı'nı Deldi
    http://www.cankirihabersitesi.com/gundem/1000-aliye-bedel-adam-ilgaz-dagini-deldi-h1003.html

• En kisa yolu secmektense en hizli yolu secmek daha mantikli.kayseriden Adana ya giderken playin haritalar uygulamasi 2 yol cikardi biri digerinden 60km uzundu ama uzun olan 45 dk hizli gosteriyordu.uzun yoldan gittim birkez daha gidersem yine uzundan giderim en az 2 serit yol vardi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.