Şimdi Ara

Kassadin top veya bot oynar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
4.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar.Google'dan baktım fakat elle tutulur bir cevap bulamadım.Malum Türkiye serverındaki birçok kişide 'mid veya afk' şeklinde bir zihniyet var.Kassadini çok beğendim fakat mid muhtemelen bana kalmayacağı için bunu sorma ihtiyacı duydum.Acaba kassadin ile top veya botta da iş görebilirmiyim?Düzgün kasılıp,kill alabilir miyim?

Ona göre alıcam malum 3150IP zor birikiyor.Teşekkürler

• oynamasın gerek yok. mid de zaten etkili.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NexeLGiuS

Merhabalar.Google'dan baktım fakat elle tutulur bir cevap bulamadım.Malum Türkiye serverındaki birçok kişide 'mid veya afk' şeklinde bir zihniyet var.Kassadini çok beğendim fakat mid muhtemelen bana kalmayacağı için bunu sorma ihtiyacı duydum.Acaba kassadin ile top veya botta da iş görebilirmiyim?Düzgün kasılıp,kill alabilir miyim?

Ona göre alıcam malum 3150IP zor birikiyor.Teşekkürler

yok kass ap counter. top ve botta ap gelmez gittiginle kalirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her hero her yerde oynar öyle saçma bi soru olamaz.. Tabi sen normal oyun girdiğin için :///

• Gelişmen için çok zaman gerek
  • Top ve botta genelde oto atağı ile hasar veren şampiyonlar olduğu için senin silence'ından pek fazla etkilenen olmaz diye düşünüyorum.Bu yüzden tradelerde sen zararlı çıkarsın.
    Ayrıca 1000 civarı oyun atmışımdır hiç bot veya topta kassadin görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Roshi

Top ve botta genelde oto atağı ile hasar veren şampiyonlar olduğu için senin silence'ından pek fazla etkilenen olmaz diye düşünüyorum.Bu yüzden tradelerde sen zararlı çıkarsın.

Anlıyorum hocam.Bir arkadaşımın hesabında deneme fırsatım olmuştu Kassadin'i.Tam bir ölüm makinesi gibi geldi.Baya iyi bir skor yapmıştım.Buna benzer bir karakter daha bulamadım kendime bot veya top için onun için sordum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    En iyi gank atan jungle hangisi ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Top ve botta genelde oto atağı ile hasar veren şampiyonlar olduğu için senin silence'ından pek fazla etkilenen olmaz diye düşünüyorum.Bu yüzden tradelerde sen zararlı çıkarsın.

Anlıyorum hocam.Bir arkadaşımın hesabında deneme fırsatım olmuştu Kassadin'i.Tam bir ölüm makinesi gibi geldi.Baya iyi bir skor yapmıştım.Buna benzer bir karakter daha bulamadım kendime bot veya top için onun için sordum.

kennen al her yere git. kafan rahat olsun

• lane change olursa niye oynamasın
  • Burdakilere göre adc bile oynar.
  • Kassadini iyi oynayıp midde oynaman lazım,topa veya bota veya jungle'a uymaz. Ayrıca Midi niye sana bırakmasınlar ? Takımıma kas oynamayı bilen biri gelsin ben hertürlü bırakırım ona midi baseden lanesine giderken %20 %25 mana harcayıp ulti stackleyip mide geldiği gibi kill alanlar gördüm.Hele o silence'ı yok mu,deli eder adamı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baLbesh -- 3 Haziran 2013; 19:11:59 >
  • jungleda güzel oluyo w kasarak
  • Çok kolay kardeşim gircen seçim ekranına alıcan kasadinini mid diyecen.Ben mid diycek olurlarsa takma kafana oyun başlayınca geçiyorlar aşağı
  • quote:

quote:

Top için Akali, bot için Vayne.

• Bir keresinde kassadin supp oynamıştım. (normal game euw ). lane kazanmıştık. 6 olduğumda rakip adcye direk cullanıyordum.hatta oyunu da kazanmıştık :) zevkliydi de bence.
    Soruna gelirsek her hero supp oynar oynamaz diye bir şey yok sadece aldığın verim değişir ki bir laneden en fazla verimi alabileceğin heroyla oynamak yerine niye daha azını seçesin ki değil mi :) :)
  • Kassa jungle. 6 leveldan sonrası mükemmel. epic gankler. slow ve silence, wardsız noktalardan ulti ganki.
  • Topa gider ama counterlamak için gider. Akali, vladmir gibi herolara karşı olabilir.
  • Lane swap yapmıştık bir keresinde Singed'ın anasından emdiği sütü burnuından getirmişti.Top gidebiliyor yani.
  • Gold III Maçında Jungler Kassadin gördüm Gayet Efektif bir oyun sergiledi , Ama bot yada Top dersen ancak TR'de olur.
  • Counter Pick amaçlı top gidebilir belki ama gereksiz bir tercih.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.