Şimdi Ara

Kassadin'in midde counter pick kimdir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
4.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ad carry olabilir mi ? ama kassadin cidden op

• quote:

Orijinalden alıntı: HurinThalion

Ad carry olabilir mi ? ama kassadin cidden op

Brand.Kassadin q atmaktan başka bir şey yapamıyor 6 level olana kadar , Bir tane skill atıp sonra 2-3 te auto attack atsan bile ondan fazla vurmuş oluyorsun zaten , üstüne stun ın var.
  • Morgana [58]
    Lee sin
    Long Duration Hard CC(Silence!)
    Banshe's veil, Hexdrinker & MR
  • Gragas denedim fail oldum durmadan q atıyordu fıçıyı patlatamıyordum.

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etyen81 -- 5 Mart 2012; 23:42:07 >
  • ap carryler arasında morgana,galio olabilir.
    ad carrylerin hepsi counterler kassı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: etyen81

Gragas denedim fail oldum durmadan q atıyordu fıçıyı patlatamıyordum.

Edit: imla

Bugün beni de Gragas çok zorladı. Yanıma yanaşmıyor safi fıçı atıp duruyordu. Klavyeyi kemirecektim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayeong

ap carryler arasında morgana,galio olabilir.

Emin misin ? genelde tek yiyor ad carryler kassadinden.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zed vs Shen (zed gizli pasif)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • leblanc ta akıllı oynarsa alabilir

iş bir jungle rammus ganke bakıyor bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rechno -- 6 Mart 2012; 0:13:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

quote:

Brand.Kassadin q atmaktan başka bir şey yapamıyor 6 level olana kadar , Bir tane skill atıp sonra 2-3 te auto attack atsan bile ondan fazla vurmuş oluyorsun zaten , üstüne stun ın var.

kassadin de armut toplayacak sanki. kaldi ki minionlarin onunde duracak muhtemelen stun lanede zor biraz. en kotu last hite giderken sana silence atar, ayrica skill spamleyerek force pulse doldurmasina sebep olursun, olasi bir gankte yavaslatip kacar/yakalar. brand kesinlikle kassadin'i counterlayamaz.

soruya gelecek olursak; mid ile top'u degistirmek en gecerli taktiktir. Kassadin bir bruiser karsisinda pek bir sey yapamaz, zaten bruiserlar hem beefy hem de o kadar skillerine bagimli degiller. gankplank kassadin'i cok fena dover mesela.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eğer sen mid olarak kassadan önce picklemişsen en mantıklı şey top ile değişin. Ama mesela kassadin sen top a gidince yanına geldi tekrar mid e kaçma. Çok fazla xp kaybedersin. Base e gitceğin zaman kassaya göre olmadığı lane e git. Ama bunun için ortalama zekası olan bi solo top lazım
  • W skillini Iyi kullanan bir graves counterlar diye düşünüyorum
  • Mordekaiserla oynadigim zaman karsima gelmisti kule altindan cikarmamistim.
  • Talon zorlar bayaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: b.sen

quote:

Orijinalden alıntı: Bayeong

ap carryler arasında morgana,galio olabilir.

Emin misin ? genelde tek yiyor ad carryler kassadinden.

mid için diyorum mesela kass silence atarken sivir shield basarsa midde counterler rahatça onu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayeong -- 6 Mart 2012; 2:48:02 >
  • irelia ile denemek istiyorum hep mid, ama genelde küfür ettikleri için mid e gidemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

quote:

Tam tersi o..Biraz daha maç yapmalısın.
  • Teemo ile bile ağzını burnunu dağıtırsın kassadin'in.

Ondan önce 6 olmaya bak, etrafa diz şişe mantarlarını, çalıların oraya ikişer ikişer. Hem gank yemezsin hem takıma büyük faydan dokunur. Offtank kas, HP kas, Wit's End, Trinity Force falan al. 3k hp oldumu Banshee's Veil ile Atma çak kassadin'e odaklanın. Anında erir.

Brand ve Xerath müthiş. İyi oynayanlar çok zor bulunur bunları ama bilen adam kassadine nefes aldırtmaz.

Caitlyn, oyun başlarında en sağlam karakterlerden, ama mid çok çaresiz kalırsan gidersin. Kennen da öyle.

Katarina sıçrayabiliyor. Müthiş bir olay. Katarina tam anti kassadin aslında. En dandik buildi yapsam, AD kassam bile kassadini harcıyorum fena.

Malzahar, Ryze gibi kombolu herolardan medet umma. Silence atıp geri çekiliyor, vuramadan arkasından mendil sallıyorsun çok kötü bir şey.

Leblanc güzel seçenek ama karşıdaki kassadin aptal değildir herhalde. Leblanc ın da silence var çünkü.

Bak düşününce baya çıktı. Al bunları dene işte hangileri varsa.

• Talon morde veya duzgun oynayan bi malzahar counnterlar

malzahar ne gicik bi championdur alan atar cekilirsin silence atar cekilirsin ustune zehir tarzi seyden atar izlemek zorunda kalirsin 1 malzahar 2 morgana 60 saniyelik snare cok gicik cok
  • Ap yi counterlar gibi geliyo
  • morde , morgana , viktor ad ler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.