Şimdi Ara

Kassadin Guide

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
3.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tam bir anti mage olan championumuz, özellikle mid geçtiğinde karşısına bir ap carry geldiğinde kolaylıkla ağlatabilir. AD carrylere karşı biraz daha zorlanıyor ama her türlü akıyor :)

Skill açıklamaları :

Kassadin Guide
    Weapon Mastery [Passive] : Kassadin kendisine uygulanan magic damage'in %15'ini emiyor ve attack speed'e çeviriyor.

TF'larda çok etkili bir passive. 5v5 tf yaparken, w açıp, passive sayesinde eğer lich bane'iniz de varsa müthiş damagelar verebilirsiniz.

Kassadin Guide
    Null Sphere : Kassadin rakibe enerji yüklü bir top fırlatır ve 80/130/180/230/280 + AP'nin %70i kadar damage vurur ve rakibi 1/1.4/1.8/2.2/2.6 susturur.

İlk fulleyeceğimiz ve harras'ımızın kaynağı olan skillimiz. Cidden müthiş damage vuruyor ve verdiği silence ile karşıdaki ap carry'nin kombosunu bozabilir, ultisini bozabilir ve hatta tryn ultisini basmadan önce atarsak basmasını engelleyebiliriz bu yüzden oynamayı bilen bir tryn kassadin'i gördüğünde uzaklaşır.

Kassadin Guide
    Nether Blade : Pasif olarak minionlara ve natural creeplere her vuruşumuzda 8/11/14/17/20 mana yeniler. Bu miktar, rakip championlara vurduğumuzda 3 kat artar. Aktif olarak, 5 saniyeliğine normal saldırılarımız 30/45/60/75/90 + Apnin %15i kadar vurur.

Lich bane aldığımızda ve tf'lerde ölümcül olabilecek skillimiz.

Kassadin Guide
    Force Pulse : Kassadin yanındaki her championun skill kullanmasıyla stack biriktirir, 6 stack biriktirdiğinde skill aktif olur ve kullandığımızda 60/115/170/225/280 + APnin %70i kadar damage vurur ve önündeki düşmanları 3 saniyeliğine %30/35/40/45/50 slowlar.

TF'larda çok etkili ve rakipleri kovalarken kullanabileceğimiz ölümcül bir skill.

Kassadin Guide
    Rift Walk : Kassadin kendini yakın bir mesafeye ışınlar ve etrafına 60/90/120 + APnin %50si kadar damage vurur. 7 saniye içinde tekrar kullandığımızda 100 extra mana kullanır ve etrafına 60/90/120 bonus damage verir. 6 kere stacklenebilir.

TF'ya girmeden önce etrafta 1-2 tur atıp, stack toplayıp tf'ya daldığınızda tek hamlede rakip takımın hplerini yarıya kadar çekebilirsiniz, kaçarken çok kullanışlıdır, oyunun en iyi ultilerinden biridir bence.

Skill sırası olarak önce Q'yu açıyoruz. Ardından lanede mana sıkıntısı çekmemek için W skillini açıyoruz. Ardından E skillini açıp, ilk Q skillini sonra E'yi fullüyoruz ve en son W skillini fullüyoruz.

İtem sırası:

Daha önce bu buildi kullananı görmedim, ilk denediğimde noob feeder vs. diyenler oldu ama çok memnun kaldım.

Önce
    ile başlayıp lane'imize geçiyoruz. Mid'de yaklaşık 1000 gold yaptıktan sonra rakibi harraslıyoruz ve base yollayıp kendimiz de geliyoruz. Bir tane daha
    ve
    alıyoruz. Ardından laneimizde dönüp farm yapmaya devam ediyoruz, base döndüğümüzde son 1 tane daha
    alıyoruz ve ayakkabımızı
    yapıyoruz. Ardından,
    alıyoruz, ilk 1600 Gold olan ve 80 ap veren itemimizi alıyoruz ardından rabadon'u tamamlıyoruz. Ardından,
     Kassadin Guide
    çıkıyoruz. Rabadon'u çıkana kadar en az 2-3 kill almış olmanız lazım zaten, bunları yapabildiyseniz çok zorlanmazsınız artık. Bu arada çok önemli bir not, mutlaka mana golemini kesin ve mavi buffla gezmeye çalışın çünkü extra mana veren item almıyoruz, eğer mana buff'ını düzenli olarak alamayacaksanız, lich bane yerine RoA, AA gibi itemlerle takviye yapabilirsiniz. Ardından, az olan HP'mizi
    ile arttırıyoruz. HP'miz oyun sonunda 2.5k civarı olmalı. Bu HP bizim için yeterli olacaktır. Ardından %40 magic pen veren olmazsa olmaz itemimiz
     Kassadin Guide
    ımızı alıyoruz. En son item size kalmış, karşıda AD fazlaysa
    , AP hero fazlaysa
    alabilirsiniz.

Summoner Spells

Kassadin Guide

Zaten ultimiz var, niye flash alıyoruz diyen arkadaşlar olacaktır mutlaka. Flash almamızın sebebi, mükemmel kaçma ve kovalama mekanizmamızı daha garanti hale getirmek.

Kassadin Guide

Özellikle early game'de riske girmeden kill almamızı sağlayacak.

Masteries

Mastery olarak 21/0/9 tavsiyemdir.

Taktik olarak;

Karakterimizde lane'de mana sıkıntımız hiç olmayacak. HP sıkıntısı için de ilk base gittiğimizde 3 pot alırsak bizi uzun süre idare eder. Lane'de rakibimizi fırsat buldukça Q skillimizle harraslıyoruz. 3 level olduğumuzda, rakibin canı da yarıdaysa veya altındaysa gönül rahatlığıyla saldırabilirsiniz. Kassadin'in en büyük dezavantajlarından biri, kombonuzla rakibinizi kestiniz kestiniz, kesemediniz kaçmak zorundasınız yoksa büyük ihtimalle ölürsünüz 6 olduğunuzda çok daha agresif oynayabilir, kule altı girebilirsiniz. Verdiğim build ile dayanıklılığımız çok az da olsa düşük olabilir, bunun için comboları doğru yapmalı, zamanlamayı tutturmalısınız. Agresif oynamalısınız. Bu arada, ultimiz ile haritadaki her duvardan geçebildiğimiz de unutmamak gerek.

Combo olarak Q-R-E veya R-E-Q yapabilirsiniz. Araya W'yi sıkıştırmayı da unutmayın

İlk buildim oldu arkadaşlar, hatalarım varsa ezmeyin lütfen, söyleyin, önerilerinizi dikkate alarak buildi düzenlerim tekrar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ss4Gogeta -- 27 Ekim 2011; 22:30:26 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kassadin Rehberi

Giriş Kassadin, League of Legends'da oynanabilir bir şampiyon olup, olağanüstü hareketliliği ve geç oyun ölçeklenebilirliği ile tanınır. Bu rehber sana Kassadin'in yeteneklerini, eşyalarını, oynanışını ve ipuçlarını öğreterek, Rift'te ustalaşmana yardımcı olacak.

Yetenekler * Void Sphere (Pasif): Kassadin'in her üçüncü saldırısı ek büyü hasarı verir. * Null Sphere (Q): Kassadin bir enerji küresi fırlatarak bir düşmana hasar verir ve kalkanını kırar. * Force Pulse (W): Kassadin yakınındaki düşmanlara hasar veren ve onları yavaşlatan bir yetenek yayar. * Riftwalk (E): Kassadin kısa bir mesafeye ışınlanarak bir duvarın üzerinden geçebilir ve bir düşmana hasar verir. * Nether Blade (R): Kassadin'in saldırı hızı ve hareket hızı artar ve bir sonraki üç saldırısı ek büyü hasarı verir.

Eşyalar Kassadin tipik olarak şu eşyaları tercih eder: * Rod of Ages * Rabadon's Deathcap * Void Staff * Zhonya's Hourglass * Rylai's Crystal Scepter

Oynanış * Erken Oyun: Kassadin erken oyunda nispeten zayıftır. Çiftçiliğe ve rakibin saldırganlığından kaçınmaya odaklanmalısın. * Orta Oyun: Kassadin orta oyunda güçlenmeye başlar. Q yeteneğini kullanarak çiftçilik yaparken rakibi taciz etmelisin. * Geç Oyun: Kassadin geç oyunda en güçlü halinedir. Riftwalk ve Nether Blade yeteneklerini kullanarak takım savaşlarında hareketlilik kazanabilir ve büyük hasar verebilir.

İpuçları * Kassadin'in pasifini kullanarak rakibin kalkanlarını kırmaya çalış. * Riftwalk yeteneğini duvarların üzerinden atlamak veya düşmanlardan kaçmak için kullanabilirsin. * Nether Blade yeteneğini kullanmadan önce bekle ve düşmanın tüm yeteneklerini kullanmasını sağla. * Kassadin'in geç oyun ölçeklenebilirliğinden yararlanarak takım savaşlarına katılıncaya kadar bekle. * Yeterli büyü direnci ve sağlık eşyası edinerek Kassadin'i öldürmeyi zorlaştır.

Bu rehberi takip ederek Kassadin ile Rift'te ustalaşabilir ve rakiplerini alt edebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • tyrand ultisini silence,stun,supress hiç bir şey durduramaz

Kobo aura one h20 ve kindle paperwhite 3 kullanıcısı
  • Basmadan önce silence atıldığında basamıyor, onu demek istemiştim :)

ring-boots-roa-deathcap sıralamasını izliyorum ben.

@ölüm lokumu
    tamam

Orijinalden alıntı: papy0n

bence lich bane e hiç ama hiç gerek yok

@ölüm lokumu
    tamam

Ben de roa yerine lich bane alıyorum çünkü defansif degil ofansif oynamayı daha çok seviyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Reney

adamda fakir flashı var daha ne olsun :) eline sağlık

Teşekkürler :) 2. Flash biraz yuzsuzluk oluyor ama ne yapalım
    Athene's Unholy Grail (Yeni item)
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kötü olmuş 3 dorans alana kadar bi catalyst alsan

Orijinalden alıntı: undergroundfasulye

kötü olmuş 3 dorans alana kadar bi catalyst alsan

İhtiyacım olmuyor, hem ap hem mana hem ho ihtiyacımı karşılıyorum 3 dorans ring ile.

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

quote:

@ölüm lokumu
    tamam

Ben de roa yerine lich bane alıyorum çünkü defansif degil ofansif oynamayı daha çok seviyorum :)

o kadar yakınına girip attack yapmak kötü fikir gibi geliyor,o paraya çok daha iyi itemler alınabilir bence.

izlediğim kassadinler de de hiç alanı görmemiştim,diger itemleride denemelisin bence

Basmadan önce silence atıldığında basamıyor, onu demek istemiştim :)

yine de atabiliyor.Yanlış biliyorsun

"It's true you cannot kill ideas.Ideas do not die."

THOMAS SANKARA
  • quote:

quote:

quote:

@ölüm lokumu
    tamam

o kadar yakınına girip attack yapmak kötü fikir gibi geliyor,o paraya çok daha iyi itemler alınabilir bence.

izlediğim kassadinler de de hiç alanı görmemiştim,diger itemleride denemelisin bence

Birçok farklı build denedim en çok hoşuma giden bu oldu, yarın skorları da koyarım zaten, güzel sonuclar aldım :)

Yarın tryn meselesini düzenleyeceğim, bana ulti basamayan trynlar denk gelmiş demek ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ss4Gogeta -- 27 Ekim 2011; 0:17:37 >

• İki gün önce Kassadin'den memnun kalmadığını yazıp bugün rehber hazırlaman OP.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha 100 win bile yok

2-3 gün önce Kassadin çok kötü oynamam ben bunu diyodun

Şimdi rehber yaptın

Alınma ama ben bunu hiç ciddiye almıyorum
  • Catalyst ve ardından bir Tear of goddess almazsan o heroya mana yetismez.Ve sırf ilk bu itemleri aldığın için pure ap runelerle baslaman gerekir.Devamında da Deathcap alırsın.Oyun daha fazla uzamaz.

Orijinalden alıntı: delgado101

Catalyst ve ardından bir Tear of goddess almazsan o heroya mana yetismez.Ve sırf ilk bu itemleri aldığın için pure ap runelerle baslaman gerekir.Devamında da Deathcap alırsın.Oyun daha fazla uzamaz.

teara çok gerek olmuyo golem alırsın mana için

Orijinalden alıntı: mertkosova

quote:

Orijinalden alıntı: delgado101

Catalyst ve ardından bir Tear of goddess almazsan o heroya mana yetismez.Ve sırf ilk bu itemleri aldığın için pure ap runelerle baslaman gerekir.Devamında da Deathcap alırsın.Oyun daha fazla uzamaz.

teara çok gerek olmuyo golem alırsın mana için

Ya her oyun golemi aldırmıyor junglerlar.Yani tabi arkadaşlarınla oynuyorsan ve her maviyi sana lutfedecek bir juglerın varsa tabii ki tearsız da olur.Ama dediğim gibi her zaman alamıyorsun.Ve alsan dahi kassadinde olay mana reg. değil mana kapasitesi aslına bakarsan.Heleki uzun soluklu bir maç ise;Archangelsiz olmaz gibi.
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.