Şimdi Ara

Kassadin Guide (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
3.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaslar ben akali icin aldığım runelarla birlikte bu buildi kullanıyorum, çok da memnunum. İsteyen arkadaslar lich bane'i deneyebilirler, diğer arkadaslara da teşekkürler.

AA almamamın sebebi, mana sıkıntısı cekmemem.

Orijinalden alıntı: delgado101

quote:

Orijinalden alıntı: mertkosova

quote:

Orijinalden alıntı: delgado101

Catalyst ve ardından bir Tear of goddess almazsan o heroya mana yetismez.Ve sırf ilk bu itemleri aldığın için pure ap runelerle baslaman gerekir.Devamında da Deathcap alırsın.Oyun daha fazla uzamaz.

teara çok gerek olmuyo golem alırsın mana için

Ya her oyun golemi aldırmıyor junglerlar.Yani tabi arkadaşlarınla oynuyorsan ve her maviyi sana lutfedecek bir juglerın varsa tabii ki tearsız da olur.Ama dediğim gibi her zaman alamıyorsun.Ve alsan dahi kassadinde olay mana reg. değil mana kapasitesi aslına bakarsan.Heleki uzun soluklu bir maç ise;Archangelsiz olmaz gibi.

maviye çok fazla bağımlı jungler aklıma sadece amummu geliyo en fazla ilk iki maviden sonra her maviyi alabilmen lazım kassadin için. spawnı takip et görünce iste olmadı git kendin kes

• quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Ben bu adamda hic mana sorunu cekmiyorum. Lich Bane de arasira alirim bazen ise yarar bazen ise gereksizdir onu kabul ediyorum. Genelde AA Rabadon ve Rylai den sonra oyun bitiyor zaten.

Rylai yerine Defansif abililty itemi alıyor olsaydın benimde buildim senle aynı derdim :P

Bu arada çok önemli bir not, mutlaka mana golemini kesin ve mavi buffla gezmeye çalışın çünkü extra mana veren item almıyoruz, eğer mana buff'ını düzenli olarak alamayacaksanız, lich bane yerine RoA, AA gibi itemlerle takviye yapabilirsiniz.

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

İlk buildim oldu arkadaşlar, hatalarım varsa ezmeyin lütfen, söyleyin, önerilerinizi dikkate alarak buildi düzenlerim tekrar :)

Orijinalden alıntı: AkumaRaion

İki gün önce Kassadin'den memnun kalmadığını yazıp bugün rehber hazırlaman OP.

O değil 2 gün önce kassadin alıp rehber hazırlamak ne kadar doğru lich bane zaten fail onun pasifini kullanmak hemde bu builde biraz tatar ramazanlık ister çok gereksiz bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AGezginci. -- 27 Ekim 2011; 15:39:28 >

Lich bane yerine hangi item olabilir mesela?

Rylai Specter (AP,HP Slow etkisinden dolayi)
    AA (Manayi AP a cevirmesinden dolayi)
    ROA (Early-Mid rahat gecirmen ve farma yardimci olmasi acisindan)

Bunlardan biri yada hepsi olabilir. Oyun sekline gore ihtiyacini kendin belirle. LB gercekten gereksiz cunku kullanabilecegin kadar Meele kalmiyorsun fightlarda.

quote:

Lich bane yerine hangi item olabilir mesela?

Rylai Specter (AP,HP Slow etkisinden dolayi)
    AA (Manayi AP a cevirmesinden dolayi)
    ROA (Early-Mid rahat gecirmen ve farma yardimci olmasi acisindan)

Bunlardan biri yada hepsi olabilir. Oyun sekline gore ihtiyacini kendin belirle. LB gercekten gereksiz cunku kullanabilecegin kadar Meele kalmiyorsun fightlarda.

Tesekkürler, oyun bitince lich bane'i silicem :)

Arada keyfine al ama :D Ben bazen troll amacli aliyorum n00b filan diyorlarda backdoor da filan kule yikarken iyi oluyor. Birde ezik caster varsa onlarada iyi etki eder :D

Troll amacli degil ben ciddi ciddi her oyunda kullanıyorum, adamları tek yakaladığımda kaçma ihtimalleri olmuyor zaten, ben lb'den çok memnunum devam da edicem

4/1/5, 16/5/13, 12/2/2, 20/1/10, 15/7/5, 23/8/14, 20/5/17 son oyunlarım. Dediğim gibi gayet memnunum, ben bu buildle devam ediyorum ama konudan silicem lb'yi :)

ToG

RoA

Deathcap

Lichbane

Bansee

Sorcerer shoes

Bence en etkili build bu :)

Not:Denemek isteyenlere bir taktık.Önce b atın.Base de durmadan ulti stackleyin.Ardından 6 stack ulaştıgınızda lane pushlayan dikkatsız bir düşmana teleport olun.Oraya varır varmaz ulti ile üstüne atlayın.Eğer iyice feed olmuşsanız ve adam squishy ise tek geçiyorsun çok eğlenceli oluyor

Orijinalden alıntı: Castion

Tear Of Godness almadan mana hemen bitiyor ulti stackleyemiyorsun.

ToG

RoA

Deathcap

Lichbane

Bansee

Sorcerer shoes

Bence en etkili build bu :)

Not:Denemek isteyenlere bir taktık.Önce b atın.Base de durmadan ulti stackleyin.Ardından 6 stack ulaştıgınızda lane pushlayan dikkatsız bir düşmana teleport olun.Oraya varır varmaz ulti ile üstüne atlayın.Eğer iyice feed olmuşsanız ve adam squishy ise tek geçiyorsun çok eğlenceli oluyor

30lvl ranked değilseniz deneyin 20lvlda denemiştim adam WTF HAXXORRR!! diye ağlıyor all chattan

Build konusuna gelirsek, her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır. Bence Lich bane biraz pahalı olmasa gayet iyi bir item kassadin için. Ama bende pek almam orası ayrı

Hiç denemediyseniz spellwamp deneyin. Benim hoşuma gidiyor Wota :)

• archangel şart malesef, acayip mana yiyorsunuz. lichblane demek isterdm ama hiç bir fightta okadar kalamıyor kassadin gereksiz bence.

Blitz.. I'm your father..
  • Eğer oyun fena gitmiyorsa çabuk kasabileceksiniz ROA yapılabilir.ROA yapamayıp geç kaldıysanız rylai mutlaka alınacak ama hemen değil.archangel şart hatta 2 archangel bile olabilir.Lich bane core değil alternatif ama onun yerine sırf ap kasmak daha iyi.Genel kullandığım build Roa-Rabadon-Archangel-Archangel-Void
    bu sıralar oyun bitiyor zaten.Bitmezse son item olarak defansif(Rylai) veya ofansif(Archangel) kasıyorum.Gayet de memnunum işe yarar bir build

[Rehber]Fizz, The Tidal Trickster

[Tasarım]Severus, The Time Lord
  • bu arada comboları görmemiştimde bence kombolarda bir sorun var gibi? eğer adam çok yakınınızdaysa k-i pek olmuyorlar kassadine ya tüm takım focuslanıyo yada öyle yanında gezmyolar çok- q r e kabul edilebilir ama. r -q - e de bi sorun var. adamın yanına teleport olduğunuzda önce e atmalısınız q diğil. e slow veriyor. böylece diğer skili kullanabiliyorsunuz hem rangeinizde kalıyor. hem takımlaysanız kaçamıyorlar. ama r q atarsanız büyük ihtimalle koşmaya başlayıp rangenizde çıkmış olurlar. teleportu gören kaçmaya başlıyor çoğunlukla o yüzden r - q - e den çok , r - e -q kullanın. çok daha faydalı olur.

Blitz.. I'm your father..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.